Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:dull:
humorek dużo lepszy
ja koło 12.00 właśnie wróciłam z Lenką do domku,musimy umówić się na inną godzinkę
.

Dziś wychodzę z klatki, a tu siedzi też sąsiad, z piwskiem w rączce, a jego kurdupel Rudy z kiełkami rzuca się na Helmuta. Ja się morduje by go utrzymać, a ma pies siłę, Rudy podgryza go po łapach, a Pan z uśmiechem na pyszczysku obserwuje sytuację i nie ma zamiaru wziąć swojego szekusia. Jak się wkurzyłam :
tak dokładnie to tutaj o tym pisałaśbyłam uwięzionaKumpela dała klucz innej kumpeli, która odbiera jej dziecko ze szkoły i nie miała jak wyjść do pracy, więc osadziła mnie na straży, Eh ! Było minęło, ale czułam się wykorzystana
![]()
w sobotę odpada,jadę kupić kieckę na wesele:-) więc pliiiiis ,nie spotykajcie się bo nie mogę
a z mmm to spotykacie sie w sprawie łóżeczka
:-) 
miałas rację
mam przepis na fajną sałatkę,i chcę kupić w markecie takie mrożone ale je się je w całości? czy coś się z nich obgryza
nie miałam z nimi nigdy do czynienia
.