Witajcie :-)Jestem
wczoraj miałam od samego rana niespodziewany atak gości
nielubie tego tym bardziej że zabardzo za nimi nieprzepadam. Z kolei dziś z rańca pies mi uciekł boże chyba są jego dni
I pojawił sie nie dawno łachmyta
I teraz zaczynam::::
mokate zdrowiej nam:-)
karolinna dobrze, że humorek poprawiony
BRRRAVO LENKA niedługo doczekasz sie mama
Oliwia pierw mówiła mama a tera to mówi tata zbój
Nawet mi nie mów o tych cycusiach teraz tylko karmie z jednego i mam nadzieje ze coś pomoże a dziś w nocy był przełom
cycała 1 raz wow:-)
baska trzymam za ciebie ogromne kciukasy oby dziś wszystko sie roztrzygło:-) co za niewychowani ludzie tam mieszkają w twoim bloku ,co za banda
mamaboo dzieki za wpis na bobasach jeszcze do ciebie nie zdążyłam zajrzeć:-)
iza karolka urocza na zdiątkach rosnie jak na drożdźach:-) to te smakołyki robią swoje
mmm to jest tak że jak dziecko pójdzie do przeczkola czy do żłobka jeden od drugiego i choroba gotowa ,Ale co zrobić jak nie ma innego wyjścia .Mojej koleżanki dziecko to na okrągło z przeczkola coś przyniósł a i te modsze zarażał .Zdrówka dla Grzesia
ewcik barszczyk ukraiński pyszotka
Dziewczyny czy pokarm z cycorków trzeba ściągać jak np.nie dajesz dziecku przez 3 dni ale nie boli i nie jest twardy ,Bo chcę aby mi zanikł i niewiem czy mam to ściągać czy nie ,Narazie jej jeden daje a chce zeby z drugiego przestało lecieć a jak przestanie to zamienie i koniec bedzie z karmieniem ,łatwo mówić;-)
wczoraj miałam od samego rana niespodziewany atak gości

mokate zdrowiej nam:-)
karolinna dobrze, że humorek poprawiony

baska trzymam za ciebie ogromne kciukasy oby dziś wszystko sie roztrzygło:-) co za niewychowani ludzie tam mieszkają w twoim bloku ,co za banda

mamaboo dzieki za wpis na bobasach jeszcze do ciebie nie zdążyłam zajrzeć:-)
iza karolka urocza na zdiątkach rosnie jak na drożdźach:-) to te smakołyki robią swoje

mmm to jest tak że jak dziecko pójdzie do przeczkola czy do żłobka jeden od drugiego i choroba gotowa ,Ale co zrobić jak nie ma innego wyjścia .Mojej koleżanki dziecko to na okrągło z przeczkola coś przyniósł a i te modsze zarażał .Zdrówka dla Grzesia
ewcik barszczyk ukraiński pyszotka

Dziewczyny czy pokarm z cycorków trzeba ściągać jak np.nie dajesz dziecku przez 3 dni ale nie boli i nie jest twardy ,Bo chcę aby mi zanikł i niewiem czy mam to ściągać czy nie ,Narazie jej jeden daje a chce zeby z drugiego przestało lecieć a jak przestanie to zamienie i koniec bedzie z karmieniem ,łatwo mówić;-)