reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Pani po 30-stce jest po trenirowku:tak: :-p forma jednak nie ta po 20 minutach zipie jak lokomotywa a przed ciążą to godzinke spokojnie:tak:

dzieki karolinna za przypomnienie:tak: Kubus pokazuje pa pa oczywiscie dzisiaj dumni rodzice chcieli pochawlic sie Kubusiowymi nowinkami przed dziadkami a Kubus na złość nic ;-) takie chyba są dzieci cooooooo

reklama
BASIU wiem co czujesz ja tez nigdy przed porodem nie byłam w szpitalu jako pacjent.Ale uwierz kroplowka na pewno przyspieszy tez ja mialam. U mnie musieli to podac bo wdoy odeszly dzien wczesniej a rozwarcia i skurczy brak było.Czyli 28 lub 29??????:-) :-) Bedzie dobrze nie ty pierwsza i nie ostatnia;-) ;-)

baska - to i tak podziekuj ginkowi że taka propozycje dostałś bo inny mógł ci dac bez gadki macieżyńskie a te nasze przepisy to poprostu do d..y sa :wściekła/y: sorki, i nie płacz bo mi sie smutno na serduchu robi a jestes zama mąż w pracy??:-(

Basia właśnie przeczytałam, nie miałam wcześniej czasu siąść do kompa, a poza tym był zajęty. :-( Nie martw się wszystko bedzie dobrze, tak jak piszą dziewczyny szpital nie jest taki zły, na pewno nie będziesz w nim długo, zobaczysz. Dadzą Ci kroplówke i na pewno się zacznie, chyba że jeszcze dziś w nocy albo jutro coś ruszy. Teź mi się smutno zrobiło, czemu Ty płaczesz, wszystko jest przecież dobrze z dzidziusiem i z Tobą.Głowa do góry! Ja leżałam 2 tygodnie i przeżyłam Ty też przeżyjesz a zaznaczam że w Twoim przypadku na pewno to nie będzie tak długo.
Swoją drogą to trochę dziwne mnie lekarka dała jeszcze L4 po terminie, ale u mnie termin był wątpliwy i z USG jeszcze nie było po terminie może dlatego :confused: Będziesz pod kontrolą lekarzy, Ty i Twoj dzidziuś i wszystko będzie dobrze, naprawdę szpital to nie jakieś tortury. Trzymaj się!

Kubusiowa - to fajnie że tak zmieniłaś image, pewnie teraz świetnie wyglądasz :tak: myślę że wcześniej też wyglądałaś super więc jeśli teraz lepiej to pewnie super super :happy: A rowerek tez mam ,ale na nim nie jeździłam i mąż wyniósł do piwnicy, w której chyba niedługo zgnije. Muszę mu powiedzieć żeby go przyniósł i muszę się w końcu wziąć za siebie.

A ja mam sporo pracy za sobą, mąż przyniósł z piwnicy pudła z ciuszkami po siostrzeńcu, musiałam je przebrać i piorę już 2 pralke, fajne niektóre spodenki, dużo śpichów i body :-) musiałam w szafce zrobić miejsce, usunęłam te za małe a i tak chyba wszystko się nie zmieści. Jest tego dużo ale wiele jest takich troche nieładnych tylko "po domu".

Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi w sprawie zabawki, chyba faktycznie wybiorę ten ocean, może pod nim mała będzie leżeć i nie będzie miała ochoty na przewrotki :confused: zobaczymy. Dziękuję Wszystkim za wpisy na stronkach Karolci, a te które jeszcze nie były zapraszam :tak:

iza - dzieki za komplementy:zawstydzona/y: , to jutro niech mąż ci przyniesie z piwnicy rowerek i bedziemy smigały razem dopingując sie na wzajem jak poleci Na Wspólnej i co ty na to:confused: ;-) :tak:

reklama
IZA masz racje musisz go zabrac z piwnicy bo jest taka jedna na forum co poluje na taki rowerek :cool2: :cool2: :cool2:
Dziewczyny bola mie oczy od kompa i kregosłup ide grzecznie zabki umyc i grzecznie spac bo niestety @@@ ,
Tak wiec zycze wszystkim kolorwych snów i przespanej nocy:-) :-) :-)

Taki gif wyszukałam w kompie
3yr8.gif

Do góry