kubusiowa
Fan(ka)
Pani po 30-stce jest po trenirowku
forma jednak nie ta po 20 minutach zipie jak lokomotywa a przed ciążą to godzinke spokojnie
dzieki karolinna za przypomnienie
Kubus pokazuje pa pa oczywiscie dzisiaj dumni rodzice chcieli pochawlic sie Kubusiowymi nowinkami przed dziadkami a Kubus na złość nic ;-) takie chyba są dzieci cooooooo
forma jednak nie ta po 20 minutach zipie jak lokomotywa a przed ciążą to godzinke spokojnie
dzieki karolinna za przypomnienie
Kubus pokazuje pa pa oczywiscie dzisiaj dumni rodzice chcieli pochawlic sie Kubusiowymi nowinkami przed dziadkami a Kubus na złość nic ;-) takie chyba są dzieci cooooooo
sorki, i nie płacz bo mi sie smutno na serduchu robi a jestes zama mąż w pracy??:-(
nie kocham sie w sobie ;-)
Będziesz pod kontrolą lekarzy, Ty i Twoj dzidziuś i wszystko będzie dobrze, naprawdę szpital to nie jakieś tortury. Trzymaj się!
A rowerek tez mam ,ale na nim nie jeździłam i mąż wyniósł do piwnicy, w której chyba niedługo zgnije. Muszę mu powiedzieć żeby go przyniósł i muszę się w końcu wziąć za siebie.
, to jutro niech mąż ci przyniesie z piwnicy rowerek i bedziemy smigały razem dopingując sie na wzajem jak poleci Na Wspólnej i co ty na to