Basiu ... nic się nie martw, w szpitalu też może nie być źle ... oswoisz się z tym miescem, poznasz personel, inne dziewczyny z brzuszkami, a w domku i tak siedzisz jak na szpilkach

Będzie mi brakowało twoich codziennych raportów : "Ja nadal 2w1" ;-) żarcik ... wogóle będzie tęsknić, a może i ty z tęsknoty za bb szybciej urodzisz
Pytasz dlaczego przepisy są takie głupie ... nam na studiach profesorzy często odpowiadali w ten sposób "Bo ustawodawca jest upośledzony"
mmm .... Grzesiu, bidulku, po co łapałeś wiruska, puść go natychmiast ;-)
Kubusiowa, Iza ... też mam rowerek, ale niestety teraz nie mogę z Wami jeździć
Kubusiowa ..... a jaka to zmiana image, bo niedoczytałam ?
Iza ... Żyrafkę już teraz ...... hmmm trochę mnie to zaskoczyło, jak tak myślałam na zimę, jak już dzieciątko będzie, póki co mam kupę innych wydadtków i budżet chwilowo nie pozwala mi na takie zbędne zakupy, więc jeśli się nie pogniewasz to ja bym zrezygnowała z jej kupna w tej chwili. Możesz ją wystawić na Allegro, pewnie szybko zejdzie. A dlaczego okazała się niewypałem, chodzi o to, że Karolcia nie może leżeć na brzuszku, a to najwygodniejsza pozycja do zabawy żyrafką ?
MamaBoo ... łoooooooboziuuuuu całe 4 dni wolnego, i co zamierzasz ?
Karolinna ... glukoza .... nie była taka obrzydliwa jak myślałam, choć już więcej nie chcę ;-)
Ewcik .... jak ja też uwielbiam saunę ..... rewelka, a prysznic po saunie ... orgazmus
Ach jeszcze Wam napiszę, jak to na USG maluszek miał zabawę z aparacikiem pana gina i co rusz go piąstkował i podkopywał ... nawet problem z mierzeniem i ze zdjęciem był, bo wiecznie w kadrze znajdowała się rąsia lub nózia :-) :-) :-)