reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej
Wy jak zaczniecie z tym pisaniem ledwo mnie od wieczorka nie ma a tu prosze 4 strony:szok:,jak zapomniałam o czymś to sorki:-)
baśka niemartw sie teraz jak bedziesz w szpitalu to szybciej pójdzie:tak:ja ze wzgledu że było dzien terminie to gin wystawiła mi macierzyński bo do szpitala nie chciałam iść, bo to był wielki czwartek i tak by musieli mie meczyć przez świeta wielkanocne a ja nie chciałam.Na 5 dni jeszcze mogłam sobie pozwolic z tym macierzynskim .A ze do szpitala mam dwa kroczki to mogłam siedziec i czekac .I tak urodziłam tydzien po terminie:-D Trzymamy kciuki za was może juz jutro bedziesz miec dzidzike:-):-)życzymy ci tego:tak:Info dla izki jak możesz to ślij bedziemy na bierzaco:-)
kubusiowa moje odwieczne marzenie domek:tak: niestety nie do spełnienia no chyba ze w totka wygram:-D:-D:-Da twoje sie spełni super
kaska gratulacyjki dla Piotrusia:-)
mariaola
tak bedziesz miała niespodzianke ,bo niewiesz kto tram mieszka w twoim brzucholku;-)
izka co do zabawki jestem za oceanem;-)
mokate to kurujcie sie biedaczki:-(
ewcik gif pierwsza klasa:-)
karolina gratki dla Lenki

Musze dom ogarnąc bo niedługo beda wode spisywac i kawulca ide sobie zrobic bo niedawno wstaliśmy:-)

reklama
dzień doberek!:-)

Wpadłam szybciutko sie przywitać bo kawusie pije z mężem później poczytam posty jak chłopaki pójda na drzemke,
Dzisiaj Jarek odebrał wyniki krwi Kubusia i nie wyszły rewelacyjne a wyniki z moczu jutro karolinna - miłaś racje do 3xsztuka udao sie złapać siki Kuby jutro jedziemy do lekarza.
Kto umie odczytac wynik krewi???????może mmm
Wpadne póżniej
Baska - będzie dobrze!!!!!!!!1duuuuuuuuuuuużo usmiechu od razu poczujesz że to nic złego a dla dobra dziecka:-) :-) :-) :-)

Oliwka - dlatego zastanawiam się czy dobrze robię idąc do szpitala bo mogę tam leżeć tydzień zanim urodzę a może warto stracic tydzień macierzyńskiego a być w domu??? Już sama niewiem. Mam metlik w glowie. Z jednej strony wiem, że w szpitalu bezpieczniej bo będę przynajmniej pewna, że z dzidzią ok, ale jak pomyślę, że mam tam leżeć przecież ja się tam zanudzęęeee:no:

Cześć dziewczyny!

Kubusiowa to nie dobrze że Kubuś ma nie za dobre wyniki! Trzymam kciuki żeby to nic poważnego nie było i za badanie moczu też. Buziaki dla Kubusia!

MariaOla bedziecie mieć niespodziankę tak jak my mniej więcej, ale ja czułam że dziewczynka i na usg mi powiedzieli że raczej tak ale nie było na 100 % Pamiętam jak kiedyś ginka chciała zmierzyć jej puls a ona uciekała przed tym aparatem, lekarka powiedziała że strasznie żywe i ruchliwe dziecko i jak jej tak zostanie to da nam popalić :-D
A Wasze maleństwo to niezłą zabawę miało :laugh2:

Dziewczyny już wczoraj jak szłam spać podjęłam decyzję, kupię ten ocean, Karolcia będzie miała zabawkę na teraz i na potem :-) jedyną jego wadą jest to że wchodzą tam 4 paluszki i na pewno będą się szybko wyczerpywac :wściekła/y: Ale cóż czego się nie robi dla szczęścia dziecka :happy:
Mam nadzieję że będzie się tym bawić:baffled:

A kojec na razie nie jest potrzebny, może Karolinka nie będzie taka ruchliwa i nie będzie taki potrzebny, zresztą mamy małe mieszkanko więc mała nie ma takiego dużego pola do popisu ;-)

MariaOla żyrafkę na razie zostawię, może ją potem będziesz chciała, a może się jeszcze przyda :confused: kto to wie. A nie bawi sie nią bo tak jak napisałaś to zabawka do zabawy na brzuszku :-(

Witam
Ja jak nigdy wyspana jak mało kiedy , zaraz małego uśpie zrobie sobie kawusie , odmroze piers - dzis kotleciki z serem zrobie .Na 13,30 ide sie ponagrzewac i jeszcze na zabieg pola magnetycznego. Przepisali mi po 10 zabiegow z kazdego a rehabilitacja dopeiro gdy wyremontuja sale cwiczen- hm Pani doktor powiedziała ze cwiczenia beda po jej nadzorem.

tak ten oceanik jest najlepszy IZA Co do kojca to nie wiem czy on bylby bardzo stabilny.

Hm ciekawe co moj nuniek dostanie na prezent???Chcielismy mu kupic taki mały motorek na akumulator i rowerek sterowany.

BASKA dziewczyny maja arcje idz do szpitala, wez gazetki i na pewno czas jakos minie. Nie zapomnij wziasc tego co najlepiej lubisz bo w szpitalach z jedzonkiem roznie a prezciez potrzebujesz do porodu DUZO DUZO SIŁY.Ja pamietam jak mama nosiła mi rosołki.

MOKATE nasi znajomi juz dostali projekt swojego mieszkania , na razie stoi jeden blok a ma byc ich 7. Mowili nam ze wszytsko zalezec bedzie od pogody . Czym dluzej cieplej tym wiecej zrobia. Ale do dwoch lat powinno juz byc

MariaOla ja na glukoze jechalam do mojego gina do Rybnika i dobrze ze zabrałam meza bo ten ostatni łyk zrobił za mnie. Naprawde strasznie mnnie muliło po tym. Cudowne uczucie widziec na monitorku swojego lokatorka w brzusiu. Az chciało sie chodizc na te wiyty prawda???

KASKA76 gg zapisałam , gdzie fotki ??????

KUBUSIOWA masz racje jak skonczy sie @ to mojego dopadne. :tak: :tak:

Kubusiowa moze znajdz na necie jak odczytac wyniki . Wpisz na googlach na pewno cos bedzie.
A poki co to ZYCZYMY MAŁEMU KUBUŚKOWI DUZO ZDROWKA na pewno nic powaznego to nie jest.
Moj Filipek ma na drugie Kubuś

;-)BASIU ;-) mam rade jak sie tam niezanudzic, niech maz wydrukuje Tobie nasze posty- bedziesz miała co czytac i bedziesz na bieżąco:-) :-)

Jestem już spakowana.

Ewcik - zamierzam pójśc do sklepu póżniej po gazetki i kupię sobie jakieś soki i moze coś słodkiego bo je lubie a ona mi poprawiają zły humor.

Jak wrócę ze szpitala to napewno nie nadrobię waszych postów bo nie dam rady :no: A tak zawsze byłam na bieżąco.

reklama
ewcik - to dobry byłby pomysl ale niestety mamy zepsutą drukarkę :no: Bo maż coś drukował ostatnio i tak coś spsocił :no:

Do góry