reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna ... no i odwiedziłam bank ... pod koniec sierpnia wysłali mi nową kartę, lecz niestety nie dotarła, bo u nas ostatnio okradają skrzynki, więc zamówiłam nową do odbioru w banku za tydzień, a tę skradzioną zablokowali ... naszczęście nikt z niej nie korzystał.

MamaBoo ... :-D :-D :-D

Luczynko .... cieszę się, że twoja Oliwka jest taka kochana, ale z tym kilofem to uważaj ;-)

reklama
a ja miałam taki dobry humor z rana - aż do wyjścia do samochodu - w nocy mieliśy włam, auto zaparkowane pod blokiem, pod latarnią. jakiś żulo-ch.... rozpier.... nam zamek nożyczkami.

hej babeczki:-)

a ja sie dziś odchamiłam i byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy:tak::-),duuużo maseczek i trochę bólu:szok: ale ogólnie czuję ze się ostatnio rozpieszczam a to bardzo dobrze,w koncu każda z nas chce się czuc jak 100% kobieta:-)

ma ktoś ochotę jutro na spacerek z karolinną i Lenką:confused: to zapraszam chetnych:tak:

iza
co u ciebie:confused: jakoś ostatnio cie tu nie widuję:no:.Co u Karolki:confused:

mamaboo czyli poznamy cię po cięciu;-)

kaśka76 :surprised::dry: ale ci ludzie teraz są:baffled: wspólczuję takiej sytuacji.

mariaola dobrze że nie ukradli ci drugiej koperty z pinem,chyba że miałaś przesłany razem:confused: a w jakim banku masz konto:confused:.

Miłego wieczoru,ja zaraz siadam przed tv:tak:

pozdrawia zrelaksowana karolinna:cool2:.

Cześć dziewczyny!

Kubusiowa cieszę się że już lepiej z Kubusiem :tak: Opis Twojej sypialni brzmi ciekawie, efekt na pewno jest suuuper :tak:

Karolinna ja bym krewetki chyba do ust nie wzięła, nie wiem jakoś mnie to nie kręci i wręcz brzydzi, wiem że podobno dobre ale dla mnie to takie ro..... wiesz o co chodzi ;-) Ale to oczywiście rzecz gustu :happy:

Kaśka ojoj to bardzo nieprzyjemna sytuacja, a zginęło Wam coś? Najgorsze te koszty teraz :-( Super fotusie, widze że wakacje udane, gratki dla Piotrka z okazji nowych umiejętności, ja też chcę żeby Karolinka już tak fajnie siedziała w wózku.
Mam do Ciebie pytanko, już raz pytałam ale chyba mi nie odp. Powiedz mi kochana czy byliście z Piotrkiem u neurologa w Chorzowie na ul. Drzymały? My tam mamy umówioną wizytę 31 października.

Luczynka witaj! Namęczyłaś się bidulko, ale dla takiej ślicznej kruszynki to wszystko się zniesie prawda? Sliczną masz córcie (widziałam na wrześniówkach), życzę Ci szybkiego powrotu do formy i dużo zdrówka dla córeczki :tak:

MariaOla gratuluję opanowania! Niezły matołek z tego gościa :-D dobrze że utrzymałaś zimną krew i wszystko skończyło się szczęśliwie.

MamaBoo ciekawe jaką będziesz miałą fryzurkę :confused: Fotkę musisz wkleić obowiązkowo.
A co do farbowania to w ciąży tak jakoś dziwnie mi się rozjaśniały, a teraz mam fajnie zrobione i jestem bardzo zadowolona, kolorek wyszedł fajnie i jak na razie specjalnie odrostów nie widać (muszę się przyjrzeć w lustrze bo może są bardzo wiedoczne a ja o ty nie wiem;-))

Mokkate gratulacje dla Darii tych piątek (bardzo mądra z niej dziewczynka :tak: ) i dla Martynki sprężynowania. Karolinka często tak śmiesznie skacze jak jest na kolanach przodem :-) :-D

Jak są takie ładne dni to staram się z małą jak najwięcej czasu spędzać na dworku, stąd rzadziej na bb siedze, dziś przed obiadkiem byłam z malutką ponad 2,5 godzinki i póżniej jeszcze po południu też 2,5 ;-) Trzeba korzystać z pogody póki jest co nie :happy:

Lece na MjakM :happy:

Hello Kobietki
Ale dzis gonitwe miałam ale przyznam że lubie takie dni. Nie ma czasu na nci a jednak cos w tym jest :happy: .Moj maz sie smieje i mowi mi że zaczynam trening przygotowawczy bo od przyszłego tyg ruszam do pracy i moje sielankowe zycie sie skonczy.
Otoz rano sprztanie domku potem spacer , w poludnie rehabilitacja . Zaraza jak wrocilam z zabiegu ubrałam małego i pojechałam do kumpeli na kawusie. Fajnie było bo tez ma małego brzdaca Mikołaja to Filipek miał sie z kim bawic a my oczywiscie ploty ploty :-) :-) Filipke dzis tyle zjadł ze szok trzy zuplki jakby nie bylo. U cioci Sylwii pomidorowa potem ze słoiczka w domciu kalafiorową.
Jak maz wrocił z pracy pojechgalismy do tesciow , po drodze wstapilismy do LIDLA i tak zakonczylismy dzien.
Teraz mały słodko spi , tatus na tv a matka musi poczytac wasze posty.
Jestem za chwile ----- odpisuje na posty:cool2: :cool2: :cool2:

:-) LUCZYNKA - ja tez juz widziałam Twoja dzidziolkę na wrzesniowkach - słodkie , kochane malenstwo. I ciesze sie ze dochodzisz do siebie, znam ten bol pupy i nie tylko.Ja po poordzei chodziłam jak robocop ( nie wiem czy dobrze napisałam) :-) .

MAMA BOO:-) juz nie moge sie doczekac jutra i tych fotek. ja kiedys tez farbowałam przez dłuzszy czas na czarno ale potem gdy chcialam rozjasnic to był problem .Ale Tobie pasuje w takich mnie strasznie postarzał ten kolor.;-) ;-)

KAROLINA KREWETKi to tez nie dla mnie, a tak wogole co jutro robicie na obiad. Moze jakas podpowiedz , cos szybkiego

KASKA 76 mas zmzoe jakaies namairy na kwatery ????Godne oczywiscie polecenia. Fotki swietne tylko pozazdroscic.

KUBUSIOWA gdzie jestes ?????Hm daje to duzo do myslenia....nowa sypialnia....Fajnie ze Kubusiek juz ok.

Karolina a chodzisz czesto na czyszczenie , ja juz długo nie byłam moze ze dwa lata. Ale po ciazy cera mi sie polepszyła,nawet wlosy mniej sie przetłuszczaja niz przed.
Ja w piatek jade do mojej koleznaki wieczorem tipsiorki zrobic....juz mam koncepcej chce cos w turkusie.

MariaOLA zbajac zycie to było to PKO :-) wiem ze ten bank wyysla karty poczta i zwyklym listem - glupota

To tylko zostanie nam jedna brzuchatka na forum...ktora teraz kolejna????????:-) :-) :-) Ja raczej nie:-)

IZA jasne poki cieplo to wychodzic trzeba jak najczescie bo potem dozyc bedziemy miały tego siedzenia w domkach.
Dzis juz tak ciemno było o 19,00 a ja o 18,30 bedbe dopeiro wracac z pracy buuuuuuuuu:sick: :sick: :sick:

.iza jutro tak koło 15? cio ty na to? masz rację że wychodzisz na długie spacerki:tak:pogoda póki co sprzyja:tak:też kiedyś myślałam że krewetki są niesmaczne ale smakują znośnie:wink:I jak po MjakM?

ewcik ja też lubię takie dni,ale po nich muszse mieć kilka dni spokoju:tak: U kosmetyczki byłam pierwszy raz:rolleyes: ale mam ambitny plan chodzenia co 2 -3 miesiące,mam nadzieję ze wytrwam;-).Też nie mam pomysłu co na obiad jutro,dzi,s robiłam gulasz z kiełbasą,spytam chyba męża co chce jutro.

.Uderzam powoli w kimono.
347winia347piip5.gif
.

reklama
Ja szukam na allegro jakiejs zabawki dla Filipka z Fisher Price. Sa naj naj najlepsze jak dla nas na swiecie. Dzis u Mikołaja swietnie bawi sie takim młotkiem uderzajacym piłeczki, ktore wpadaly w dziurki i dawały odgłosy. Ale radoche miał synus.
Roczek sie zbliza wiec na pewno cos dostanie w kopertkach wqiec trzeba cos mu za to kupic na te zimowe wieczory

Dziewczyny nie macie moze do sprzedania kasiazki Miriam Stoppard " Dziecko od a do z" poradnik medyczny ????
Kurcze bardzo praktyczna ksiazka wszystkie dolegliwosci super opisane i co robic, czego to sa objawy itd. Musze ja zdobyc. Na allego widzialam ze sa uzywane alewydawnictow z 1991 i 1993 roku a wiem ze jest 2001 wiec nie chce takich stracyh kupowac bo wiadomo w tych nowszych wiecej bedzie pisac

Do góry