reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros Karolcia dziękuje za gratki :tak: :-) a na tym basenie nie było źle, następnym razem pewnie będzie lepiej ale nie wiem kiedy się wybierzemy, bo za bardzo kaski nie mamy :(

Dziewczyny muszę się jeszcze czymś pochwalić :tak: Karolinka dziś pierwszy raz pociągnęła soczek z kubeczka niekapka. I nawet długo z nią nie ćwiczyłam, kiedyś próbowałam to tylko go gryzła a dziś o dziwo pociągła :szok: Więc idzie do przodu, pomalutku na pewno się nauczy :-) . Coś mi się wydaje że ten 7 miesiąc będzie przełomowy :happy: długo nie było postępów a dziś... Jestem bardzo szczęśliwa, w dodatku mamy już aparat, lepszy od starego, ładniejszy, mniejszy, ma więcej funkcji i jest SUPER.
A w załączniku dowód, zrobiłam te fotki po kąpieli więc mała jest na nich śpiąca a na tym drugim jest już w łóżeczku na pięć minut przed zaśnięciem :happy: . Na razie zdążyłam zrobić Karolci kilka zdjęć, ale od jutra ostro ruszam :cool2: :-D

reklama
mokkate - oj nie bede orginalna co do sniadanek Kubusia:zawstydzona/y: , podaje mu różnego smaku kaszki, a jak jemy sniadanko z Jarkiem to np. troszke bułeczki i gotowane jajuszko:tak:, z obiadkami troche bardziej "szalejemy" gotuje na parze kalafiorek, brokułki, marcheweczke ziemniaczki i mięsko (np. schab, piers z kurczaka, cielecinkę, szyneczkę) no i oczywiście rózne zupki ale njlepsza to pomidorowa z ryżem, a w piatek pierwszy raz mam zamiar zrobić ryż z jabłuszkiem i cynamonem:-) zobaczymy co Kubus na to! Dobrze że z rączka Darii jest okej, pozdrów ja serdecznie od nas i niech uważa:tak:

mama Natalki - Wszystkiego co najlepsze, duzo usmiechy i zdrówka dla Nataliki!!!!!!!!

mmm - zdjęcia przepiękne:-) a to dzieki modelowi na zdjeciu :-D no może jeszcze ten kolorowy las;-)

oliwka - jeszcze sie nad nimi zastanawiam:confused: :baffled: ale nic mi sie innego nie podoba a one leżały na nodze ideal!!!!! Kozaczki zamówiłas dla Oliwki?, Ja dzisiaj byłam w Jastrzębiu w CCC u Ewcik bo odłozyła mi kozaczki takie sportowe, Kuba wyglada w nich czadowo:-)

iza - a widzisz to ci Karolinka zrobiła niespodziankę :tak: więc więcej nie chcę słyszec czarnych myśli:no: ;-) :-) , to nawet dobrze że tamten się zepsuł bo bedziecie mieli nowy i lepszy:happy:

karolinna - co sie z toba ostatno dzieje:no: :dry: :szok:

sandros - czyli robisz to co lubisz i jeszcze z tego kase masz:happy: to masz farta:laugh2: powodzenia. Sorki ze spóźnione:zawstydzona/y: ale szczere życzonka dla Soni:tak:

mamaboo - no to masz problem:-( , bo z jednej strony już cieszyłas sie że pobędziesz troszke z Oskarkiem a tu troche w złym terminie praca która zreszta potrzebujesz bo chcesz iść na studia:-p , tylko pomyśl że jak teraz zrezygnujesz z pracy to potem mozesz miec problem ze znaleźieniem :eek:. Trudno komus w takiej sprawie doradzać, serce napewno mówi że SYN a rozum że PRACA. Zycze pomyślnego i rozsądnego wyboru:cool2:

basieńko - taki nasz los,że nasze skarby daja nam tez w kość:dry:, ale jak sie popatrzy w oczęta naszych milusińskich to zmeczenie, niedospanie mija, czyż nie prawda?:tak: :-). Kubus tez ma dni że spi ładnie a niekiedy to co godz. "kwęka"

Kubus od 19 śpi bo był bardzo zmeczony, mało dzisiaj spła w dzień to może noc bedzie długa w spaniu:-D

na razie:-)

Ale ze mnie gapa!
Sandros najlepsze życzonka dla Sonii! Dużo, dużo zdrówka i samych pogodnych dni!!!

Kubusiowa nawet nie wiesz jak się cieszę, najchętniej schrupałabym tą moją córcie :-D

ja jestem :-Djuz po serialu;-)
iza ale modela z Karolci jak słodko śpi :-) czemu tak moja sama nie zasypiała w łużeczku:-(
kubusiowa kurcze jestem wkurzona na siebie była licytacja 2 osoby wygrywały w ostatniej minucie mnie przelicytowali o 50 gr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalej niemamy kozaczków.A ewcik był pracy ?co tam u niej?
:oo::oo::oo:co z karolina dzieje drugi dzien jej niema :szok:

oliwka - Ewcik wapdaniew sobote albo w niedziele na bb to zda relacje z roczka i wogóle co u niej słychac :-) no to miałas pecha z kozaczkami:-( :wściekła/y:

iza -o iwdze że aparat nowy wypróbowany, Karolka fajniutka :-)

Ja teraz nakarmiłam moje Smerfka i zmykam do łóżeczka:happy:

Dobranoc

reklama
Do góry