reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czołem śpiochy

mój net wczoraj poszedl na piwo, więc jestem usprawiedliwiona z wieczornej nieobecności :tak:

dziś myję okna, a po południu jedziem pooglądać wózkarnie.

miłego dzionka

reklama
Witajcie kochane :-)

Cieszę się że o mnie i moich skarbach pamiętacie,kochane cioteczki

Przepraszam że się nie odzywałam! U mnie jak narazie mały bałagan w domu,bo wczoraj wymieniali okno w pokoiku u dzieci (nareszcie)

Z Wiki rączką jest OK,nosi aparat i super sobie z nim radzi Na kontrol idziemy 10.11 a wiec zobaczymy co doktorek powie Na szczęscie juz nie wypada Wiki rączka,bo też uwazamy bardziej niż zwykle! NO i oczywiście pomaga trzymanie kciuków kochanych forumowych cioteczek

Chyba idzie Wikuni też następny ząbek,bo zaczeły się nocne płacze Emilka za to super śpi wczoraj jak poszła spać wieczorem,tak się obudziła o 5.30 rano (kocham takie nocki )

Dziekuje Izuni i reszcie dziewczyn które odwiedzają nasz blog ;-)

Teraz zmykam robic porządeczki ;-)

Witam! Witam!!
I już spiesze sie usprawiedliwić. :-)
Wczoraj odwiedziły mnie koleżanki i dość późno wyszły, a potem ślubny okupował kompa.
Za to Martynka w nocy miała stan podgorączkowy :-( (czyżby zęby) i dziś jestem wypluta bardziej niż zwykle.
Karolina nie może pisać, bo Lenka dostała przedwczoraj wysokiej gorączki i albo to ząbki, albo 3-dniówka.

Pozdrawiam i lece do małej, bo marudna (pewnie tez się nie wyspała)

reklama
:oo::oo::oo:czrnulka ciesze sie ze zawitałaś :-)Ale super ze z ta raczka zdrowieje mam nadzieje ze bedzie dobrze :-)I Wikunia dobrze znosi ten aparacik :-)dzielna dziewusia:-) Emilka tak ładnie śpi :szok: super przynajmniej troche sobie pośpisz:-)Super fotki ,;-)dumni rodzice ślicznych kśięzniczek,ładnie wyglądacie;-)
Zdrówka dla Lenki;-)
mokate
ach te zeby ,oby szybko sie przebił;-)

Do góry