reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam wieczorową porą :-)

różnica w kropelkach polega na tym że Sab posiada dwa składniki simetikon i dimetikon, a nasze polskie odpowiedniki tylko jeden z nich - może to sprawia, że działanie jest takie piorunujące ;-)

baśka a może pij koperek, a jakby nie działał to podaj espumisan :-) już niedługo a kolki przejdą do historii

kaśka aż do katowic musisz jechać po syropek ???

karolinna no to Lenka szczęśliwa po wizycie :-)

kubusiowa nowy wózio to pewnie teraz na kilometrowe spacerki chodzicie ;-)

ależ jestem zmęczona :-) idę spać :-)

reklama
PUK PUK i ja jestem
Jestecie kochane nawet wczoraj nadeszły kolejne karteczki. Filipek teraz bardzo czesto je przeglada. Naprawde super pomysł z nimi był- jeszcze raz dziekuje wszystkim

U nas na razie wszytsko dobrze tylko ze w pracy nadgodziny robie.Ale jakos to przetrwam , musze innego wyjscia nie ma
Jutro jade do pracy troche pozniej bo z rana jade z mezusiem do Rybnika za kurtka dla mnie.
Sweto idzie a ja ani kutki zimowej ani butow.
Mam odlozone u siebie chyba ze 3 pary ale sama nie wiem czy wogoe ktoras wezme dla siebie.

Pogoda cudowna , taka moglaby byc az do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny moze jakis zlocik 11,11,2006 jest to sobota i jak dla mnie wolny dzien ??????

Ale dziś była piękna pogoda :-) :-) :-) Byłam z Karolinką na 3 godzinnym spacerku i dziś po raz pierwszy siedziała w wózku dłuższy czas, wcześniej tylko jak ja ją posadziłam i chwilkę pozwoliłam jej siedzieć a dziś co ją oparłam to ona sama siadała, więc chyba jest już gotowa na siedzenie. A wieczorem odprowadzaliśmy teściówkę na przystanek i też siedziała. Normalnie super wygląda jak tak siedzi w wózku :-) strasznie się cieszę.
Karolcia dostała od babci rajstopki i koplecik spodnie + bluza ale niestety rozmiar 62:-( Może uda się jej wymienić na większe :confused:

Karolinna trzymam kciuki za Lenkę!!!! Fajnie że chrzestna odwiedziła Lenkę, a jak tam wizyta u pewnego małżeństwa ;-) :confused: Ja dziś chyba byłam pod Twoim domem, mieszkasz blisko tych ładnych dwóch bloków?:confused:

Kubusiowa masz jakieś gaziki do higieny jamy ustnej??? :confused: To Ty chyba o tym pisałaś:confused: Sorki ale duzo naprodukowałyście i nie pamiętam. To się stosuje np. po jedzonku można czyścić buźkę? Jeśli tak to by mi się przydało, zawsze po kaszce wycieram małej ząbki i dziąsełka gazikiem nasączonym wodą przegotowaną.

Karolcia dziś zjadła rekordową ilość kaszki, za niedługo to ta miseczka będzie za mała :szok: :-D ale za to zupki zjadła mniej niż zwykle :-(
A mnie dziś zaczął się katarek :-( nie wiem czemu bo tak ciepło i ładnie na dworze:confused: Mam nadzieję że infekcja się nie rozwinie.

Dziewczyny a ten wczorajszy film to też oglądałam tak jednym okiem dlatego pewnie się nie poryczałam, bo zazwyczaj to często beczę nawet czasem jak oglądam Na Wspólnej :baffled:

Kończę bo już nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać:baffled: a poza tym nikt nie lubi czytać długich postów:-D a ja jakoś krótkiego nigdy nie umiem napisać :eek: :laugh2:

Wkleje kilka fotek Filipka

1002745vd2.jpg

no ta jeszcze wpadłam

iza - zwykłe gaziki i woda przegotowana:tak: :-)

ewcik - fajny pomysł na te spotkanko tyle tylko że ma byc już zimno:-(

karolinna - jestes jeszcze:confused:

reklama
Na drugiej fotce to portret namalowany kredkami - dostał to zamiast kwiatuszków od chrzestnego na roczek. Teraz stoi w naszym pkoju na półeczce . Jak sie zapytam Filipka gdzie jest FILIPUS pokazuje tak fajnie paluszkiem.
Dzis nauczyl sie pokazywac nie nie nie i jak chrapie dziadek hi hi hi. Teraz wszystko łapie- bozie bozie jak ja go kocham

1002746yg5.jpg

1002751nd6.jpg

Do góry