reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.A kuku
akukulj7.gif
.

.kubusiowa jeszcze jestem:tak:.

.ewcik ale Filipek do ciebie podobny:szok:,obrazek bardzo ładny:cool2:.

.iza pewnie da sie wymienić:laugh2:.A nie byłaś dziś z mokkate :confused:,ona na pewno pokazała ci moje bloki,jeśli chodzi ci o te czerwone bloki to tak,obok nich mieszkam;-).A wizytę mam jutro u pewnego małżeństwa;-).

.Chcę sobie kupic jakiś zegarek na rękę,lecę na allegro:happy:.

hej !!!!

Kubusiowa oko boli i prawie połowa zakrwiona no i przez mgłę lwkko widze !!

znów cos przeczytałam o wysyłanych kartkach i nie kumam o co chodzi, chyba cos przegapiłam :eek:

Dzis Liwia widziała sie chwile z Olem Diablicy i piskom, śmiechom i zaczepkom nie było końca :happy:

Karolka Liwia juz od dłuzszego czasu ma jedną drzemkę od ok 12 i śpi jakieś 2 godz czasem nawet 3 z kawałkiem

Dzis u nas tez wiało paskudnie ale 2 razy wybyłyśmy na spacer !!!

Saab Simplex w polskich aptekach nie ma

a co do pępuszka to ja miałam gencjane na spirytusie i to było super a dodatkowo te gaziki Leko i rózkiem szło wjechać w kazdy zakamarek kikutka !!

Ja jestem musiałam czekać bo mój mężuś siedział a ja dopchać sie do kompa nie umiałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:KAROLINA JUZ WIDZIAłAM WłADCE PIERśćIENI i jakos nie przypadł mi ten film:no:ja juz znalazłam na necie wózio kubusia o ile ten model:-DLenka nie pospała za długo może nie miała dnia na spanie ,ładna pogoda:confused::-DWiesz ja jem wszyściutko :-D

ewcik śliczny babel z twojego synka:tak:;-)a ten portrecik super;-),nasza kartka bedzie spóźniona bo jak wcześniej pisałam dostałam zwrot z powodu pomyłki ulicy:wściekła/y::wściekła/y:
iza 62 to gdzies na trzy miesiace ale moze da rade wymienić bo szkoda by było tego kąpleciku:sick:
kubusiowa czemu juz poszłaś :baffled:jeszcze młoda godz:szok:

ja o karteczkach chyba teeż cosik przegapiłam!!!!!!!!!!!!

jutro raniutko - taki jest plan - jedziemy do Załęcza. powinnam się zameldować wieczorem.

justyna moja Oliwka spi tak samo jak twoja dama o 12 tak 2-3 godz raz dziennie.Diablica pisała jak to Liwka z Olusiem przypadli sobie do gustu:tak::-D

.justyna moze lekarz powinien to obejrzeć:confused:tj,twoje oko:szok:.Pogon diablicę zeby tu zajrzała :wściekła/y:.A karteczki to to ,że kilka dziewczyn się tu wymieniło adresami i wysyłamy kartki urodzinowe na urodziny naszych dzieciaczków:-).

.oliwka daj kuksańca mezowi ode mnie:tak:;-).Mnie się podoba i film i książka;-).

reklama
Do góry