reklama
.A kuku
.
.kubusiowa jeszcze jestem
.
.ewcik ale Filipek do ciebie podobny
,obrazek bardzo ładny
.
.iza pewnie da sie wymienić
.A nie byłaś dziś z mokkate
,ona na pewno pokazała ci moje bloki,jeśli chodzi ci o te czerwone bloki to tak,obok nich mieszkam;-).A wizytę mam jutro u pewnego małżeństwa;-).
.Chcę sobie kupic jakiś zegarek na rękę,lecę na allegro
.

.kubusiowa jeszcze jestem

.ewcik ale Filipek do ciebie podobny

.iza pewnie da sie wymienić

.Chcę sobie kupic jakiś zegarek na rękę,lecę na allegro

justyna
Fanka BB :)
hej !!!!
Kubusiowa oko boli i prawie połowa zakrwiona no i przez mgłę lwkko widze !!
znów cos przeczytałam o wysyłanych kartkach i nie kumam o co chodzi, chyba cos przegapiłam
Dzis Liwia widziała sie chwile z Olem Diablicy i piskom, śmiechom i zaczepkom nie było końca
Karolka Liwia juz od dłuzszego czasu ma jedną drzemkę od ok 12 i śpi jakieś 2 godz czasem nawet 3 z kawałkiem
Dzis u nas tez wiało paskudnie ale 2 razy wybyłyśmy na spacer !!!
Saab Simplex w polskich aptekach nie ma
a co do pępuszka to ja miałam gencjane na spirytusie i to było super a dodatkowo te gaziki Leko i rózkiem szło wjechać w kazdy zakamarek kikutka !!
Kubusiowa oko boli i prawie połowa zakrwiona no i przez mgłę lwkko widze !!
znów cos przeczytałam o wysyłanych kartkach i nie kumam o co chodzi, chyba cos przegapiłam

Dzis Liwia widziała sie chwile z Olem Diablicy i piskom, śmiechom i zaczepkom nie było końca

Karolka Liwia juz od dłuzszego czasu ma jedną drzemkę od ok 12 i śpi jakieś 2 godz czasem nawet 3 z kawałkiem
Dzis u nas tez wiało paskudnie ale 2 razy wybyłyśmy na spacer !!!
Saab Simplex w polskich aptekach nie ma
a co do pępuszka to ja miałam gencjane na spirytusie i to było super a dodatkowo te gaziki Leko i rózkiem szło wjechać w kazdy zakamarek kikutka !!
Ja jestem musiałam czekać bo mój mężuś siedział a ja dopchać sie do kompa nie umiałam

KAROLINA JUZ WIDZIAłAM WłADCE PIERśćIENI i jakos nie przypadł mi ten film
ja juz znalazłam na necie wózio kubusia o ile ten model
Lenka nie pospała za długo może nie miała dnia na spanie ,ładna pogoda
Wiesz ja jem wszyściutko 
ewcik śliczny babel z twojego synka
;-)a ten portrecik super;-),nasza kartka bedzie spóźniona bo jak wcześniej pisałam dostałam zwrot z powodu pomyłki ulicy

iza 62 to gdzies na trzy miesiace ale moze da rade wymienić bo szkoda by było tego kąpleciku:sick:
kubusiowa czemu juz poszłaś
jeszcze młoda godz

ewcik śliczny babel z twojego synka

iza 62 to gdzies na trzy miesiace ale moze da rade wymienić bo szkoda by było tego kąpleciku:sick:
kubusiowa czemu juz poszłaś

.justyna moze lekarz powinien to obejrzeć
tj,twoje oko
.Pogon diablicę zeby tu zajrzała
.A karteczki to to ,że kilka dziewczyn się tu wymieniło adresami i wysyłamy kartki urodzinowe na urodziny naszych dzieciaczków:-).
.oliwka daj kuksańca mezowi ode mnie
;-).Mnie się podoba i film i książka;-).

.oliwka daj kuksańca mezowi ode mnie

reklama
Podziel się: