A ja jeszcze jestem!
MariaOla - ja też używałam tych gazików Leko. Fajna rzecz. Na razie chyba nic więcej nie potrzebujesz.
Używałam Tantum Rosa do podmywania 3 razy dziennie, a po każdej wizycie w toalecie brałam prysznic i używałam Lactacid - płyn do higieny intymnej - polecali nam go na szkole rodzenia.
Karlam1 - Ja mam wózek Tako City Voyager. Jestem z niego bardzo zadowolona - duże pompowane koła, stabilny, duży kosz. na początku do gondoli wkłada się nosidło-torbę - bardzo wygodne do przenoszenia dzidzi (niestety tydzień temu z niego wyrosła). Uważam, że plusem jest, że nie trzeba osobno wpinać głębokiego czy spacerówki (nieużywana część leży w domu i zawadza). W tym wózku głęboki przerabia sie na spacerówkę (trzeba tylko odpiąć dolną częśc i dopiąć barierkę). A jak dzidzia jest trochę starsza i jeździ jeszcze w głębokim (i np. ulewa tak jak moja) to można lekko unieść tył tak że leży pod kątem. Jest przekładana rączka, hamulce z obu stron, mnóstwo kieszeni, cały tył można odpiąć i jest tylko siatka (fajne w upały) oprócz tego w budzie ma dodatkowo wywietrznik. W cenie jest też dodana folia przeciwdeszczowa, która mieści się w tylnej kieszeni. No i cena jest przystępna. Bardzo polecam. Ma tylko jedną wadę - jest ciężki (chyba 21 kg). Mi to ie przeszkadza, bo mieszkam w domu i nie muszę go nigdzie wnosić (parkuję w garażu :-) ). Nie wiem jak Ty mieszkasz - jeśli będziesz go musiała wnosić wysoko, to może Ci dać w kość.
Shinue - na razie nic nie kupuj na kolkę. Może nie być Ci w ogóle potrzebne. Moja Ania miała kolkę tylko raz. Podobno częściej kolki miewają chłopcy. Nie wiem kogo TY się spodziewasz.
Kaśka76 - Co to za syropek na kupkę?
Karolinna - życzę dużo zdrówka dla Lenki.
Ewcik81 - Świetne zdjęcia Filipka, a portrecik boski! Będzie miał świetną pamiątkę. Jedziesz jutro do Rybnika, tak? A gdzie masz zamiar kupić tą kurtkę?