Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,mam nadzieję ze zaoszczędzi mi to czasu i gazu w butli;-).
,ja też się dziś wyspałam,Lena wstała tylko RAZ od 20.30 ,tj.obudziła się 0 6.00 i pospałą jeszcze do 8.00
.Napiszę dziś do ciebie wieczorem jak się zmienia "to coś" pod podpisem;-).
.
.Nie daleko tych bloków jest mój,chodzę tam czasami na plac zabaw.
.Ma taką miękką gondolkę chyba o taką o jaką ci chodzi.Ja mam taki kolor czerwono-waniliowy.Można go przerobić na spacerówkę,chociaz teraz mam inną spacerówkę ale nie wiem czy na zimę do niego nie powrócę.Kolor na wózku nie płowieje.Można go kupić w sklepie w Katowicach.
.
,ja nic nie słyszałam wiec albo przespałam(baaardzo prawdopodobne) albo nie było deszczu(też prawdopodobne)
.
. Nastaw przyszłego tatusia na bieganie po urzędach i na stanie w kolejkach .;-) No chyba że jest farciarzem .
. Jeszcze jest smród na podwórku że wyjść z klatki nie można . Ja na 7 piętrze czuje .

Musimy do Was wpaść bo muszę koniecznie go ponosić ;-) Wszyscy widać promieniejecie szczęściem i dumą z nowego członka rodziny
.
i zawsze się zastanawiam w którym domku mieszkasz ;-) A ten wózek fajny masz, myślę że na zimę będzie lepszy. Ja już nie mogę się doczekać wiosny kiedy kupimy inny wózek, taki mniej więcej jak ten co teraz używasz ;-)