reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej
deszczludzikve4.gif

Pada deszczyk,spacerek raczej odpada;-).

.Wczorajszy dzień (i wizytę u znajomych) uważam za sympatyczny:tak:.

.Zastanawiamy się z Piotrkiem nad zakupem nawilżacza powietrza(jak się budzę w nocy to mam strasznie suche gardło:surprised:),wiem ze niektóre z was kupowały z rok temu...na zwrócić uwagę:confused:,jakie macie nawiżacze:confused:.

.baska niestety nie mamy nowego mieszkanka:-(,ale jak któraś z was ,dziewczyny,wie o fajnej okazji to prosze mi tu napisac:laugh2:.baska trzymam kciuki żeby kolki szybko przeszły Kamilkowi.

.oliwka taaak....dłuzej spać dzisiaj...zeby tylko nasze dzieci wiedziały o tym;-).Wow,tysiac postów:-D poważna sprawa:cool2:.

.iza kurcze,cały dzień sama jesteś,no... nie sama ale z Karolcią:-p.Fajnie ze wymieniliście ten ciuszek:cool2:.Na allegro jest wiele fajnych i niedrogich ,nowych wózków:cool2:.

.kubusiowa dziś gotujesz dla Kubusia,tak:confused:.Zasnął Kubulek:confused:.A ci znajomi nie mają jeszcze dziecka;-)są świeżo po ślubie,bylismy u nich niedawno na weselu.Chociaż Lenka była super grzeczna ,czarująca i w ogóle, więc może sie niedługo skuszą na własne baby:rofl:.

.diablica to chociaż wpadaj tu i melduj się:wink:.

.mandarynka 200 zeta to nie tak dużo... hehe.Chociaż pod koenic miesiąca:eek::-p.

.kaśka76 czekam na fotki.

.shinue mam nadzieję ze już u was nie śmierdzi.A złapali chociaż tych smarkaczy:confused:.

. Buziaki kobitki
buziaczkium2.gif
.

reklama
Tak tak Karolinna leje nieźle!! :-D A co do wózka to są fajne niedrogie, ale czy na pewno dobre i bezpieczne? Bo przeciez to najważniejsze, jeszcze mamy czaś żeby o tym pomyśleć.

A Karolinka marudna, na brzuszku chciałaby leżeć w dodatku ząbka górnego już widać więc chyba też daje jej to w kość, przed chwilą jej smarowałam żelem, chyba dobry ten żel w smaku bo lubi jak jej nim smaruje :laugh2:

Karolinna w sprawie nawilżacza to niestety nie doradzę :no:, fajnie że wizyta u znajomych się udała, a znając Lenkę to oni pewnie już marzą o takiej córeczce :tak:

Dziewczyny , za chwilę na drzewach nie będzie ani jednego listka :no: . Straszna pogoda , dobrze że przestało wiać isię trochę rozpogodziło .

KAROLINNA u nas ktoś zrobił z tym syfem porządek a tych gówniarzy to napewno nie znajdą .:wściekła/y:

Wczoraj z okazji HELLOWEEN byłam z moim przyszłym małżonkiem na pizzy . Fajnie było Tylko ciężko było znaleść miejsce.

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, słonko wyszło i grzech byłoby z tego nie skorzystać :tak: Ale Karolcia marudna, chyba przez te górne kiełki co nie umieją się przebić. Byłam tylko pół godzinki i prawie całą drogę siedziała, co ją oparłam to ona znowu i wszystko ogląda :-D

Shinue to fajnie że byliście na pizzy, pewnie dobra była aż mi smaka zrobiłaś :-p

Ale tu znów pusto dziś, no ale wiadomo weekend :eek:

shinue mniam pizza ,mnie najlepiej smakuja z wiejskiej chaty:tak:ty miezkasz na xxx-leciu???
iza mój tez nie bardzo za spacerówka ale dał sie przekonac:-D bo ten wózek miał w sobie spacerówke ale na zime był niezawodny z tymi duzymi kołami;-)

pogoda u nas fatalna:wściekła/y:

reklama
Do góry