reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dziewczynki kupowałyście może puzzle piankowe do zabawy na podłodze?

dziś byłam świnia straszna - przylazła mamuchna, a ja akurat usypiałam Piotrka. stwierdziła, że ona chce się z nim pobawić. więc jej powtórzyłam, że dziecko będzie teraz spać, ta dalej swoje. więc ją wyprosiłam. nierefolmowalny osobnik czy jaka cholera?????????

kurde Przemek odpadł z "tańca". myślałam, że będzie w finale.

shiune ja w 131 mam kuzynke tzn męża kuzynka:-Dno i moja:-D a sprawy mieszkaniowe to wiem coś o tym :no: na kupno narazie nie ma szans :-(
diablica wiesz przeszło mi juz to i szie nie przejmuje bo nie warto ;-)

przemek odpadł a zdawało sie ze ma duze poparcie ale to zalerzy od widzów;-)

hej!
witam w niedzielę :)

a myśmy tzn ja i Grześ rozłożyliśmy się na całego :-(

karolinna mnie też napisz jak zmienić podpis, bo jakoś nie umiem do tego dojść

koreczek gratulacje za lica i prawko, dzielna jesteś :-)

kaśka w tańcu odpadli już wszyscy moi faworyci, już nie będę tego oglądać!

Dobrej nocki

witam :-)

My po wizycie gości:tak: ale bylo fajnie, Kubus był rewelacyjny,bardzo gościnny (bawił sie grzecznie:tak: ) dziewczynami wogóle nie był zainteresowany, za to mamusiami owszem (byle by mu to nie zostało ten pociąg do starszych kobitek;-) ) jutro wkleje fotki.
No pogoda dzisiaj :szok: :szok: :szok: i niestety taka bedzie coraz częściej:baffled:

diablica - o rany ale Cie chwycił podły nastrój :-(, jak to przeczytałąm to az strach pomyśle jak ja to przeżyje w marcu jak bede szła do pracy:no: :wściekła/y: :-(, życzę więcej spędzonych z Olkiem dni:tak: :tak:

kaśka - nie denerwuj sie! ja tego tematu pozw.ol że nie skomentuje:-p takiej tzrymam sie zasady:cool2:

mmm - zdrówka życzymy Wam:tak:

iza - daj znac jak tam ząbkowanie w nocy? bo u nas masakra:szok: :wściekła/y:

Jutro zaplanowalismy, że jak nie bedzie pogody na spacerek to mamy gry i zabawy w TRÓJKĘ :-) :-) nic żadnego sprzątania, prasowania itp... tylko czas dla nas!!!!!!!!

To ja zmykam do łóżeczka:-)

dobranoc

Hej dziewczyny.
Wczoraj mieliśmy 3 latka po ślubie, byliśmy w restauracji i kawiarni, wydaliśmy 70 pln :szok: Ale co tam, jak szaleć to szaleć, przecież rocznica ślubu jest tylko raz w roku :laugh2:

Dziękuje za rady zakupowe dla maleństwa i dla mnie, ale nic nie piszecie o jakiś specyfikach przeciw bólowych czy przeciw gorączkowych. Myślałam, że w apteczce powinnam mieć coś rezerwowo, by w razie "nieprzewidzianych" okoliczności móc zareagować. Czy jakieś herbatki podaje się od razu noworodkowi, czy dopiero po miesiącu ? Tracy Hogg pisała, że przynosząc dziecko do domu można mu podać herbatkę rumiankową i oprowadzić po mieszkaniu, ale jak mi się zdaje, na takiej herbatce też pisze od miesiąca. Jak to jest :confused:

reklama
Kubusiowa: u nas słonko świeci. dzięki za info dot. kartek.

Piotrek obudził się o piątej, zjadł i przytulił się do mnie i usypiał ze mną. dawał całuski, tłukł i gładził łapkami po głowie. jakie to słodkie było. aż mi żal, że od 2-go będziemy mieli to tylko w weekendy.buuuuuuuuuu

Do góry