Witam!
Też wczoraj byłam rozczarowana trochę tańcem, odpadł mój ulubieniec :-( ja nie wiem jak ci ludzie głosują
MariaOla ja nic nie kupowałam, wyszłam z założenia że są apteki całodobe i gdyby coś niedajboże to zawsze można skoczyć kupić, dopiero jak mała miała niecałe 3 miesiące to kupiliśmy Nurofen dla dzieci (jest od 3 miesiąca) po szczepieniu bałam się że będzie miała gorączkę, jest to też przydatne w czasie ząbkowania. A heratki to nie wiem bo nie dawałam

i do dziś mała nie pije. Jak będziesz karmić piersią to raczej nie będą CI potrzebne bo dziecka na piersi nie trzeba niczym dopajać.
Kubusiowa u nas jak na razie ząbkowanie ok. Karolinka w nocy tylko raz się obudziła o 2 potem jeszcze o 4 ale dałam jej smoka i spała dalej, kolejna pobudka o 5.30 przewinęłam, nakarmiłam dałam do nosidełka, dałam jej podusie (lubi ją przytulać) i smoka, położyłam obok siebie w łóżku zgasiłam światło i spałyśmy aż mąż z pracy wrócił przed 8

W łóżeczku by nie spała

tylko by chciała buszować
Sanros,
mmm i Grześ kurujcie się! Dużo zdrówka!!!!
Karolinna i
Mokkate gdzie jesteście
Wczoraj na bobasach natknęłam się na Sandrusie Martusi, pamiętacie ją

Myślę że Karolinna powinna pamiętać, ciekawe czemu przestała do nas zaglądać
Ale fajna dziś pogoda, słoneczko nie to co wczoraj, więc spacerek na pewno będzie dłuższy

Karolcia zjadła dziś rekordową ilość kaszki, miałam resztkę mleka i zrobiłam ją częściowo na wodzie, ale żeby jej to wynagrodzić wtarłam do niej jabłko, kaszka też była jabłkowa

i małej tak smakowało że zjadła prawie wszystko a była pełna miseczka, jak zważyłam to wyszło mi że zjadła 220 gram

Jeszcze chyba nigdy tak dużo nie zjadła

mój mały głodomorek.