reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justyna.... powodzenia "odcycusiowania" hihihi jak zanm Twoją księżniczkę to proste to nie będzie..... mi przynajmniej ten stres został oszczędzony.... a mi dziś znowu nie udało się podjechać do Pszowa bo Olo zasnął 5 min przed moim powrotem z pracy....

Iza1... dołanczam się do gratulacji z okazji 7 miesięcy małej księżniczki no i oczywiście na ząbale....:)

shinue... to już masz prawie metę.... jak dobrze pójdzie to razem urodziny z Twoim dzidiolkiem będziemy obchodzić hihihihih

czarnulka.... ja naspanie narzekać nie mogę jak czytam Wasze posty... Olo zasypia około 19-20 budzi się na butlę około 4 i potem śpi do 6-7:-p
ale przyznam... marzy mi się przespać całą noc przynajmniej do 8 :)

reklama
Izuniu,a pytałas mnie wczesniej czy karmie nadal Emilke... Niestety juz nie :-( A tak chciałam! Pokarm mi zaczoł zanikac i zrobił sie wręcz przezroczysty i Emilka co 15 min chciała cyca. PiLam cherbatki itp.ale na prużno :-( Teraz gdy je NAN1 jest wszystko ok,i śpi lepiej :-)

Emilcia zaczeła gaworzyć i głosno sie śmiać :-)

shinue trzymam kciuki za koncowe rozwiązanie ;-)

diablica chyba kazdej sie mazy przespanie całej nocy ;-) ale wiem z doswiadczenia ze jedna to mało i nie odpoczniesz,trzeba chociaz dwie ;-)

hej kobitki troche sie rozkreciło:-D
shiune
prawie koniec;-)
czarnulka
gratulacje dla :happy:Emilki ,super ubranko a ta kurtka jaka zarąbista:-D

Czarnulka ..... cieszę się, że z Wikunią już dobrze, przyznam się, że często o niej myslałam, bo strasznie szkoda, że taka malutka dziewczynka musi tak cierpieć :no: A co do tego zaniku pokarmu to nie rozumiem dlaczego tak się dzieje, czy nie ma się na to żadnego wpływu :wściekła/y: Ja też jestem strasznie nastawiona na karmienie piersią i nie popuszę, choćby bolało jak diabli, ale na taki zanik karmienia bez powodu się nie zgadzam :szok:

Oliwka .... i masz jakiś odzew w sprawie książki ?

Shinue .... jaki koniec :szok: nie strasz mnie końcem ciąży dopóki nie będę na to gotowa (czyt. zaopatrzona). Ja też próbowałam to wczoraj przeczekac, ale po jakimś czasie się poddałam, bo pomyślałam, ze to skórka z pomidorka mi sią do żołądka przykleiła, a to okazało się, że mój szkarbik się do niego dolepił :-D
Zgagę miewam, ale pomaga mi na nią picie wody, jedzenie migdałów lub picie mleczka, w extremalnych wypadkach wypijam szklaneczkę zimnej mocno gazowanej koli :cool2: (wiem, że to może nie jest zdrowe, ale skoro pomaga :dry: )
Fotki piesków są poza moim zasięgiem .... ale jak tylko się spotkam z właścicielką Tary to spróbuję to jakoś zorganizować :tak:

MariaOla... ja też bardzo chciałam karmić... ale wierz mi nic nie poradzisz jeżeli "mleczarnia nawala"... walczyłam o to 6 tygodni.... herbatki, częse dostwaianie... i i nne metody... na koniec nawet tabletki na "wzbudzenie" laktacji od ginekologa dostałam.... i nic.... Olo wychował się na Bebilonie... ale wszystko ma swoje dobre i złe strony... a na marginesie ... koleżanka z pracy która też niedawno uodziła też miała taki problem.... strasznie szkoda mi było ale cóż....

No to tak zawsze jest ze jak chce sie bardzo karmic to są problemy buuu.... Jakie to nie sprawiedliwe! A to takie cudowne karmic malenstwo i jak patrzy na mame tymi cudownymi oczkami ach.....

Czarnulko gratulacje dla Emilki!!! Głośny śmiech dzidzi to najpiękniejsza muzyka prawda? A z tym karmieniem to trudno, nic nie poradzisz, widocznie tak miało być :sick: .
Bardzo się cieszę że z rączką Wikusi już dobrze :tak: .

Karolcia zasnęła, ale nie mogę pozwolić jej spać za długo, max do 19 potem kąpiel i dopiero spanko.

Dziękujemy za wszystkie gratki i życzonka! :tak: Ale te dzieciaczki szybko rosną, normalnie :szok:

reklama
to niesprawiedliwe :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !
ja rozumiem, jesli jest jakaś przyczyna, a z tego co tu słyszę to jest to zwykła loteria :wściekła/y: :baffled: :sick: :szok:

Do góry