iza1
Fanka BB :)
Karolcia właśnie zasnęła :-) pewnie jak zwykle pośpi pół godziny
Mokkate - ząbkowanie to ciężki okres i każde dziecko musi niestety przez to przejść, u Karolci póki co odbywało się to bardzo łagodnie, mam nadzieje że i u Martynki tak będzie. Trzymam kciuki :-)
Dziewczyny co można dać takiemu dziecku jak Karolcia na śniadnko prócz kaszki, wydaje mi sie że jej już te kaszki zbrzydły, jest głodna a jak zaczynam jej dawać to płacze. Nie wiem co wymyślić, jedyne co przychodzi mi do głowy to mniej kaszki i dodać dużo owocków, jabłuszko, banan. Nie mam pojęcia co jeszcze.
Mokkate - ząbkowanie to ciężki okres i każde dziecko musi niestety przez to przejść, u Karolci póki co odbywało się to bardzo łagodnie, mam nadzieje że i u Martynki tak będzie. Trzymam kciuki :-)
Dziewczyny co można dać takiemu dziecku jak Karolcia na śniadnko prócz kaszki, wydaje mi sie że jej już te kaszki zbrzydły, jest głodna a jak zaczynam jej dawać to płacze. Nie wiem co wymyślić, jedyne co przychodzi mi do głowy to mniej kaszki i dodać dużo owocków, jabłuszko, banan. Nie mam pojęcia co jeszcze.
.Jeszcze wśród prezentów znalazł się konik bujany,w uszku ma odgłosy tupotania,rżenia i parskania.Sama bym się chętnie pobujała,gdyby tylko ten konik był większy
.
).
.
.Co do śniadanek i ich urozmaicenia to dla takiego małego niemowlaczka to nie wiem czy jest duży wybór.Może próbuj jakieś nowe smaki kaszek z różnych firm,lub dodawaj te owocki.
.
A dżemik jaki? Z jakich owoców 
juz mi sie nie podoba ten nasz prezydent