reklama
Witam,
Oliwka ja nie lubie w ogole tych swiat, sa dla mnie za komercyjne. Wszedzie zaduzo ludzi, za duzo ozdob, krzykow, przepychanek, "promocji", a co najwazniejsze za wczas sie to wszystko zaczyna.
A nastroj swiateczny czuje w mieszkaniu unosi sie zapach pierniczkow, pronta do mebli, pasty do polerowania podlog i niedobrego, ale ladnie pachacego kompotu z suszu
... do tego wszystkiego jeszcze daleeeeko
Pozdrawiam,
Oliwka ja nie lubie w ogole tych swiat, sa dla mnie za komercyjne. Wszedzie zaduzo ludzi, za duzo ozdob, krzykow, przepychanek, "promocji", a co najwazniejsze za wczas sie to wszystko zaczyna.
A nastroj swiateczny czuje w mieszkaniu unosi sie zapach pierniczkow, pronta do mebli, pasty do polerowania podlog i niedobrego, ale ladnie pachacego kompotu z suszu

Pozdrawiam,
kubusiowa
Fan(ka)
iza - danonki wprowadziłam jak Kubus skończył 10 m-c za pozwoleniem pani doktor wręcz sama sie zapytała. Pierwszy raz dałam moze ze dwie łyżeczki i odczekałam kilka dni zadnej reakcji złej nie zauważyłam więc daje mu dwa razy w tygodniu. Ale jutro ide z wynikami od Kubusia to zapytam sie doktorki jak często mozna je podawać:-) A dżemik pychotka
sandros - masz racje za szybko widać w sklepach zbliżajace się święta juz praktycznie po wszystkich świętch zaczynaja sklepy wariować
Więc nie dajmy sie zwariować
a te zapachy w domu achhhhhhhhhhhhhhhhh

sandros - masz racje za szybko widać w sklepach zbliżajace się święta juz praktycznie po wszystkich świętch zaczynaja sklepy wariować

diablica2
mały wielki OLO :)
kubusiowa.... dzisiaj Mikołaj na rynku w Wodzisławiu o 13,30.... właśnie położyłam Ola żeby sięwyspał.... i wybieramy się całą rodzinką
diablica2
Kubusiowa.... i wszystkie koleżanki co wybierają się do Wodzisławia na Mikołaja..... najprościej.... mój tel.... 607041124... proponuję spotkanie gdzieś obrębie rynku
kubusiowa
Fan(ka)
hejka
Jak tam był juz u Was Mikołaj
:-) U nas juz jeden był teraz czekamy na drugiego;-)
Dzisiaj bylismy na Wodzisławskim Rynku szukac Mikołaja i spotkalismy Olka i Diablice
a wcześniej ponoc była shinue, szkoda że nie spotkałysmy się:-(
Miłego popołudnia, do wieczorka
Jak tam był juz u Was Mikołaj

Dzisiaj bylismy na Wodzisławskim Rynku szukac Mikołaja i spotkalismy Olka i Diablice

Miłego popołudnia, do wieczorka
reklama
diablica2
kubusiawa.... witam ponownie... tym razem na necie.... mojego Olka wszędzie pełno... fakt... a Twoje Kubusiontko takie spokojniutkie hihihihi
tak patrzyła na Olka jak by chciał powiedzieć... MAMO A Z KĄD TEN DIABEŁEK SIĘ TU WZIOŁ? hihihihihi;-)

Podziel się: