reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kubusiowa sama jestem w:szok: brak nastroju światecznego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
iza ja niewiem tez dawałam danonki ale teraz jej mało wiec je dania i nic jej nie było i niema;-)

reklama
Witam,

Oliwka ja nie lubie w ogole tych swiat, sa dla mnie za komercyjne. Wszedzie zaduzo ludzi, za duzo ozdob, krzykow, przepychanek, "promocji", a co najwazniejsze za wczas sie to wszystko zaczyna.
A nastroj swiateczny czuje w mieszkaniu unosi sie zapach pierniczkow, pronta do mebli, pasty do polerowania podlog i niedobrego, ale ladnie pachacego kompotu z suszu :rolleyes:... do tego wszystkiego jeszcze daleeeeko

Pozdrawiam,

iza - danonki wprowadziłam jak Kubus skończył 10 m-c za pozwoleniem pani doktor wręcz sama sie zapytała. Pierwszy raz dałam moze ze dwie łyżeczki i odczekałam kilka dni zadnej reakcji złej nie zauważyłam więc daje mu dwa razy w tygodniu. Ale jutro ide z wynikami od Kubusia to zapytam sie doktorki jak często mozna je podawać:-) A dżemik pychotka:laugh2:

sandros - masz racje za szybko widać w sklepach zbliżajace się święta juz praktycznie po wszystkich świętch zaczynaja sklepy wariować:baffled: Więc nie dajmy sie zwariować:tak: a te zapachy w domu achhhhhhhhhhhhhhhhh:happy:

dzień doberek

ŻYCZYMY WSZYSTKIM CUDOWNYCH I TYCH WYSNIONYCH PREZENTÓW OD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA!!!!!!!!!!!!!!!:-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:

diablica - i co z tym spotkaniem u Was na Rynku na Mikołaja:confused:

Witam,

Duzo prezentow na Mikolaja dla wszystkich

mikolaj2nv.gif

Pozdrawiam,

Kubusiowa.... i wszystkie koleżanki co wybierają się do Wodzisławia na Mikołaja..... najprościej.... mój tel.... 607041124... proponuję spotkanie gdzieś obrębie rynku

hejka

Jak tam był juz u Was Mikołaj:confused: :-) U nas juz jeden był teraz czekamy na drugiego;-) :-D
Dzisiaj bylismy na Wodzisławskim Rynku szukac Mikołaja i spotkalismy Olka i Diablice:-D a wcześniej ponoc była shinue, szkoda że nie spotkałysmy się:-(

Miłego popołudnia, do wieczorka

reklama
kubusiawa.... witam ponownie... tym razem na necie.... mojego Olka wszędzie pełno... fakt... a Twoje Kubusiontko takie spokojniutkie hihihihi:-D tak patrzyła na Olka jak by chciał powiedzieć... MAMO A Z KĄD TEN DIABEŁEK SIĘ TU WZIOŁ? hihihihihi;-)

Do góry