reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
kubusiowa.... pytałaś mnie dzisiaj o mój powrót do pracy po macieżyńskim...... odpowiedziałam że ciężki.... ale zapomniałam dodać iż rekompensuje to wspaniałe uczucie jak warcam z pracy do domu a Olek wyciąga rozczki do mnie ... uśmiecha się... i woła mamamamamamamma.....

Witam dziewczyny!
U nas były dziś dwa Mikołaje, jeden przyniósł misia a drugi fajne, różowe body i grającego motylka :tak:
A Waszym dzieciaczkom co przyniósł dziś Mikołaj:confused:

Diablica i Kubusiowa fajnie że udało się Wam spotkać, Diablica fajne fotusie :tak:

iza.... masz rację misiów nigdy dość..... a co do mikołai...... 2 były w Wodzisławiu ... jeden w Pszowie.... po za tym... jedna babcia... drudzy dziadkowie..... ciocia.... uff dobrze że rodzice mają duży bagażnik......

aha.... przemo pozdrawia rónież shinue.... oj jaka jej malutka Marzenka jest słodka...... spotkałyśmy się dziś parę razy.... przy trzecim stwierdziłyśmy że to już mmusiało by się oprzeć już o jakiś browarek.... hihihihi

diablica - super że prezenty udane!!!!:-) Kubus wiedziła że Mikołaj patrzy i był grzeczny;-) :-D :-D :-D :-D

iza - i u Was tez był Mikołaj i przezenty fajnite przyniósł:szok: :-D ;-) ale obrotny ten Mikołaj no nie:confused: :happy:

Kuba zaliczył od Mikołaja: sanki, puzle typu klocki, gumowe klocki z postaciami zwierzątek, organki z odgłosami zwierząt i farmera z dodatkowymi melodyjkami i jeszcze figurki z drzewa Mikołaja i bałwana (mozna np. postawić na parapet lub półeczke i juz fajna ozdoba na święta:-) no i od Wodzisławskiego Mikołaja dwie bombonierki:tak:
Ale go w tym roku Mikołaj rozpieścił prezentami hohohoho:laugh2:
Jutro wkleje foteczki!

a reszta nie dostała prezentów, że sie nie odzywają:confused: :eek: :szok:

Olo prócz mnóstwa słodyczy i owocków... dostał.... duuuuuuuuże auto z klockami... książeczkę-podusię materiałową (polecam) autko na pilota (tatusiowi bardzo przypadł do gustu.... hihihihi) i pieniżąki.... które zostaną między innymi przeznaczone na akumulatorek do bateriii które wyczerpują się w hurtowych ilościach :)

Kubusiowa..... mam prośbę.... twój małżonek robił dziś zdięce Kubusiowi i Olowi... mogłabyś mi przesłaćkopię na kasia@kpk.com.pl ?

Mikołaj wczoraj był super dla dziewczynek :-) Wikusia dostała taki jakby budzik i telefonik z fischer price jest tym zachwycona :-) No i dostała równie lale Agatke strojnisie :-) jak ją zobaczyła to aż podskoczyła hihihi ;-) Dzisiaj ma jeszcze przyjść chrzesny Wiki,bo wczoraj był w pracy.A Emilka dostala ciuszki :-) bo wszystkim zapowiedziałam ze i tak Emilka ma grzechotki po Wikusi i zaraz z nich wyrośnie,a ja jej kupiłam pałąk do wózka ;-) Dostała z tych ciuszków piękną sukieneczke ciemnoczerwoną z myszką Miki i białe body z kołnieżykiem :-) A wiuec kreacja na święta już jest ;-)

No a z tych mniej wesołych nowin to takie że Emilka jest bardzo chora :-( Ma zapalenie gardła i krtani ;-( i bierze antybiotyk.Tak bardzo się męczy :-(

do napisania ;-)

Czarnulka dużo, dużo zdrówka dla dziewczynek, zwłaszcza dla malutkiej Emilki żeby szybko wyzdrowiała!
Super prezenciki dostały Twoje księżniczki a mogłabyś wkleić fotkę albo kopletną nazwę tej zabawki z Fishera?

Diablica i Kubusiowa - super się Wasi chłopcy obłowili :tak:

reklama
Witam, witam, :-)
no i pogoda się popsuła :-(

Kubusiowa, Diablica, Shinue- Fajnie, że mogłyście się spotkać...:tak: :tak: :tak: Czekam na resztę fotek...:happy:

Czarnulka- bardzo dziękuję za Mikołaja... No, no, no....:-D

Wczoraj Martynka zrobiła po raz pierwszy "Pa, pa", ale nie wiem czy do końca świadomie.:-D
I nie mamusi, ani tatusiowi,ani też siostrze, tylko..... Karolinnie i Lence.:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Miłego dnia!

Do góry