reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Czarnulka gratulacje, jak teraz sie rozgada, to hohoho...

Iza serki... Darek z Mleko... (nie pamieta dokladnie nazwy firmy) ten jak pamietam ma najmniej wymienionych tych substancji, a Soni bardzo smaowal i nic po nim jej nie bylo.... Byl jeszcze jeden, ale zupelnie nie umiem sobie przypomniec... Jutro ide do marketu, to zajze. Od paru tygodni mamy Bakusie, bo zbieramy plyty z bajkami.

Jestesmy po zajeciach. Soni w koncu zobaczyla w tym roku Mikolaja - jaka ona grzeczna byla :szok: Dostala maly prezencik i byla zachwycona.
A u nas ogolnie Mikolaj to byl Teletubisiowy - 5 maskotek, plyta i czekoladki.

Pozdrawiam,

Sandros Dzięki za odp. Darek z Mlekovity jest o ile się nie mylę, Bakusie ja sama swego czasu jadłam :-D. I jak się Sonii podobał Mikołaj, nie bała się go?

Ale pustki, gdzie te czasy co nie nadążałyśmy czytać:confused: Dziewczyny co się z Wami dzieje, szał porządków i zakupów Was dopadł?

Mnie nic nie dopadło, to raczej Martynkę...:-(
Ma gorączkę i chyba katar....Nawet spacer popołudniowy musiałyśmy sobie odpuścić....
Jak do jutra jej nie przejdzie, idę do lekarki.

Ojej Mokkate mam nadzieję że to nic poważnego, oby Martynce szybko przeszło! Dużo zdrówka dla niej!!!! Ucałuj ją od cioci Izy :-) i pozdrów od Karolci!!!

A ja siedze sobie na allegro i szukam ciekawych prezentów, mam już całą listę w obserwowanych, szukam czegoś pod choinkę dla chrześniaczka mojego, chrześnicy Rysia i dla Karolci. Karolci chyba kupię książeczkę, bo u kogoś ją widziałam i bardzo mi się spodobała, ale waham się jeszcze bo z Fisher Price też jest fajna, którą byście wybrały tą:
SŁONECZKO-Edukacyjna książeczka OSTATNIE SZTUKI (147806375) - Aukcje internetowe Allegro
czy tą:
Fisher Price KSIĄŻECZKA Z NIESPODZIANKĄ ! new ! (148442974) - Aukcje internetowe Allegro

I co myślicie o czymś takim:
FISHER PRICE GUMOWI PRZYJACIELE z WANNY - ZOBACZ ! (147066405) - Aukcje internetowe Allegro (to byłoby dla Martynki :-) )

Witam,

Iza Bakusi jednak nie polecam dla Karolinki, jak przeczytalam dzis sklad, to odradzam na troszke - tam jest nawet zelatyna...

Pozdrawiam,

Sandros dzięki! :-) Bakusie mają taką konsystencje galaretowatą troche i teraz wiadomo dlaczego. A jak myślisz mogę jej dać zwykły biały ser? Dziś jadłam na śniadanie i oczywiście musiałam jej dać spróbować i bardzo jej smakowało, mlaskała że hej :-D Skoro można danonki to chyba zwykły ser jak najbardziej nie?

Czarnulka skoro Wiki ma tą zabawkę to powiedz czy to jest warte swojej ceny, bo jest trochę powalająca:confused: Jakbyś miała komuś to kupić to kupiłabyś czy nie:confused:

Mokkate jak się czuje Martynka? Mam nadzieję, ze jej przeszło.

reklama
Dziewczyny przed chwilą Karolinka stanęła sama w łóżeczku! :-) :-) :-) Spała i zaczęła się budzić a ja obserwowałam ją w drugim pokoju, widząc co się święci szybko wzięłam aparat. Tak strasznie się cieszę :-) :happy: :-) :happy: :-) Na pierwszym zdjęciu widać jak zaczynała :-) a jak zadowolona :-)

Do góry