reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Izuniu wielkie gratki dla Karolinki :-) SUPER :-) A co do zabawek do wody to szczerze mówiąc troche przesadzona jest cena i proponuje byś kupiła co innego ;-) Ja troszke żałuje tego zakupu ;-) Bo mogłam kupić cos lepszego za tą kase!

reklama
Spacerek dziś zaliczony byliśmy tylko 1h bo straszny wiatr był.

:-D Iza- gratki dla Karolci :-) :-D :tak: Piękne zdjęcia jak próbuje wstać i wreszcie stanęła ;-) a jaka zadowolona :-D Co do ksiażeczek to ja mam tzn. Kamilek tą z Fisher Price pokazywalam ci ją ;-) A co do zabawek do wody to ciekawe ale faktycznie drogie chociaż gumową zwykłą kaczuszkę do wody w Tesco widzialam za 25 zł. a tu jest wiecej zabawek i jeszcze Fisher Price więc może warto trudno mi powiedzieć bo czarnulka żałuje tego zakupu.

Czarnulka - fajna firanka ;-) Jak czuje się Emilka??? Wyzdrowiała???

Mokatte - jak czuje się Martynka??? Lepiej??

Iza- wielkie gratulacje dla Karolinki. Widać, że świat z tej pozycji baaardzo się jej spodoba, bo buzia taka zadowolona :-)

Czarnulka- mnie tez się podoba ta firanka

Baska- u Was wiało, a u nas taka wiosna, ze aż się ze spacerku wracać nie chciało.:tak:

My już po wizycie u lekarki. Chyba to jednak zęby, bo oznak choroby na szczęście brak. Ale dla pewności mamy jeszcze wykonac badanie moczu. Od poniedziałku zaczynamu łapać siuśki :-D
Martynka waży 7 i pół kilograma. Trochę mnie to martwi, bo przez ostatni miesiąc przybrała tylko 100g. :-( A jest taki żarłoczek!!!
Aaaa.... i dziąsła ma rozpulchnione, ale na górze. Czyżby miała zacząć ząbkowanie od górnych????:confused: :confused: :confused:

I jeszcze wiadomość od Kubusiowej. Prosiła, żeby Was wszystkie pozdrowić. Siedzi nad projektem, który ma do niedzieli skończyć i dlatego nie ma czasu na BB. Wszystko nadrobi jak skończy.:happy:

Karolcia dziękuje za gratki :tak:

Czarnulka dzięki za rady, dziś rozmawiałam jeszcze z jedną osobą która ma tą zabawkę do kąpieli i też mi ją odradziła. A ta firanka śliczna :tak:

Baska tą książeczkę pamiętam jak mi pokazywałaś jest bardzo fajna, ale tą drugą też widziałam "na żywo" i jakoś bardziej mi się spodobała, więc przed chwilą ją zamówiłam, Karolcia dostanie ją pod choinkę :-)

Kubusiowa miłej pracy!

Kończę bo Malutka płacze.

Witam,

Iza najlepiej zapytac lekarza czy mozesz juz wprowadzac serki, czy nie.
Pamietam co jeszcze Soni dawalam, przepadala za tym, deserek z Gerbera - owoce winogron i jeszcze jakies z jogurtem, to jest chyba ale od 10 miesiaca, wlasnie ze wzgledu na nabial zawarty w deserku.
Duzo wlasnie jest takich deserkow z tych dzieciecych firm jak gerber, bobovita, czy hipp - mozesz od takich tez sprobowac.
Z nabialem, glownie chodzi o mleko lekarze kaza sie wstrzymac ze wzgledu na nerki, mleko bardzo je obciaza.

Oczywiscie gratulacje za samodzielne wstanie.

Czarnulka firanka super. Ja niestety nie mam karniszy :-(. A chcialabym czasem cos takiego fajnego powiesic...

Mokkate mam nadzieje, ze zabki szybko wyjda i mina niepokojace obawy.

U nas tez pogoda super. Dzis niestety caly czas zajmowalam sie zakupami, bo wysylalam paczke siostrze.... Naszczescie juz poslana i spokuj na jakis czas :baffled:

Pozdrawiam,

Sandros właśnie lekarka powiedziała że mogę dawać jej bez problemu serki, ale ja już nie wiem, mam mętlik w głowie, w tych wszystkich tabelkach jest chyba od 10 miesiąca albo nawet póżniej, a Sonia kiedy zaczęła takie rzeczy jeść?

Iza: jak dla mnie to za wcześnie. wypada żeby dziecko miało skończony 10 m-c a przynajmniej 9-ty. nie ma coszaleć.

a może ja jestem inna????????????

reklama
Witam,

Iza skoro lekarka nie widzi przeciwskazan... mysle, ze mozesz troszke dawac, moze faktycznie takie najprostsze biale serki sa najlepsze, w koncu wszystkie te smaki, to raczej juz chemia.

A co powiecie na spotkanie jutro w Altusie? Od 13 ma byc tam Mikolaj i jakies zabawy. Ja raczej bede, bo wczesniej jest impreza w pracy u Rafala, a to ten sam budynek ;-)

Pozdrawiam,

Do góry