reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam

Gratulacje dla szkrabków za nowe osiągnięcia!!!!!!!!!!!:-)

diablica - zdjęcia zaraz wysyłam:tak:

mokkate - jak tam Martynka:confused: ząki już wyszły:confused: i dzieki za przekazanie pozdrowień:tak: Mozna na Ciebie liczyć:-)

iza - widze że juz dowiedziałaś sie o danonkach, a twarozek podałam Kubusiowi po skończeniu 10 m-ca:tak: A Karolinka to silna dziewczynka super widac na zdjęciach:szok: Jak juz będziesz podawać twarożek to możesz posmarować np. rogalik i na to posmarowac dżemikiem , Kubus bardzo lubi takie kanapeczki:-D

czarnulka - firanka bardzo ładna, napewno pokoik dziewczynek wygląda słodko:-)

acha projekt skończony:-D :laugh2:

reklama
Cześć Dziewczyny!
Karolinka dziękuje za wszystkie gratki!

Kubusiowa wielkie dzięki za życzonka :-)

Kaśka synek mojej koleżanki który urodził się w tym samym dniu co Karolcia wcina już dawno Danonki i w ogole wszystko je. Ale masz rację, nie ma co szaleć, jeśli jej dam coś to tylko troche na spróbowanie, tak jak pisze Sandros. Jeszcze na czas poje tych różnych smakołyków. Poczekam jeszcze przynajmniej 2 miesiące :tak:

Sandros ja jestem chętna na spotkanko, miałabym fajny dojazd więc może się wybiorę :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 m-cy dla Karolinki :-) ;-)

Nie dawno wrócilismy z zakupów. Byliśmy na Załężu i kupiliśmy troszkę rzeczy dla Kamilka bo już zaczyna mi powoli wyrastać z rozm.62 a wiekszych ubranek w szafce brak. Ale troszkę uzupełniliśmy i powoli będziemy kupować jakieś fajne ciuszki :-) Dziś w auchanie moja mama a babcia Kamilka kupiła mu pod choinkę prezent (szczeniaczka-uczniaczka) kosztował 93,99zł. jest superowy i cena fajna bo wszędzie są droższe widziałam za 119 i 135 zł.

hej kochane wróciłam !!!!!!
ale stęskniłam sie za Wami !!!!!!

u nas kilka zmian
- Liwia od tygodnia nie cycoli :-) i nie mogę uwierzyć że tak łatwo poszło a bałam sie jak nie wiem !!!!
- przesypia praktycznie w koncu całą noc jak zaśnie o 20 czasem 21 to spi do 6 lub 7 ! są dni ze przebudzi sie koło 4 ale biorę ją do nas i śpinka dalej !! wreszcie sie wysypiam i co najlepsze chodze jak snięta ryba chyba juz sie oduczyłam spać ciągiem tyle godzin :-)
- robi kazdą kupke na nocnik i woła tez jak siku chce i jak jesteśmy w domku to rzadko sie zdazy ze w pieluche cos pójdzie !!

to tak po krótcce !!!!! ale jestem ciekawa co u Was ! zaraz do Liwii koleżanka przyjedzie to poczytam woeczorkiem !!! buziaki !!!!!!!!

hej wkoncu moge pisać:happy:przez pare dni nie mogłam pisać:happy: musiałam sobie kompa do porzadku zrobic bo w naszym mieście szał ,dostać orginał windowsa graniczy z cude a to za sprawa chodzacej po domach kontroli sprawdzajacej oprogramowanie a kary kosmiczne ale juz mam załatwione wszystko jest ok.
Byłam u lekarki wszystko ok serduszko bije:happy::happy:nastepna kontrol po nowym roku:-)
Oliwia na mikołaja dostała wózek jak pisałam ,sanki i laleke Agatke ta co Wikusia:-)
Gratulacyjki dla wszystkich maluszków za postepy:happy::happy::happy:
kubusiowa fajnie ze spotkaliscie sie na mikołaju ja nie dałam rady przyszłam póżno i Oliwai poszła spac :-)
diablica fajne fotki:tak:
iza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLINKI

Witam,

Iza wszystkiego najlepszego dla Karolinki.
Ja jutro jak juz pisalam bede juz o 13, wiec jak bedziesz, to jakos sie spodkamy.

Justyna wielkie gratulacje:
1. za przesylapiane nocki
2. za nocnikowanie

Ja dzis po uczelni. Sonia zostala dzis z moim kolega. Podobno tak ja wymeczyl, ze popoludniu sama polozyla sie i lezala z pol godzinki... :eek:

Pozdrawiam,

no i to znów ja !!!!

co do Mikołaja to Diablica mnie zawaidomiła i strasznie żałuje ze nie mogłam być bo teściowa miała ur i same wiecie ;-) a druga sprawa to 13.30 to to jest pora kiedy Liliuś jeszcze śpi !! :sick: szkoda

U nas bałam sie że na widok Mikołaja bedzie ryk albo w ogóle nie podejdzie i sie bedzie bala bo nie darzy sympatią facetów starszych a z brodą i okularami to juz w ogóle masakra. Za Mikołaja przyszła moja koleżanka która zajmuje sie tym "profesjonalnie" :-) a ze jest sporych gabarytów to była wiarygodna i tu niespodzianka jak zadzwoniła dzwonkami Liwia poleciała na korytarz zobaczyc kto idzie i staneła jak wryta po czym padło łooooooooo i dała ładnie cześc później sama sobie powyciągała z wora prezenty - chyba wyczuła że to Wileka ściema :-D

a z krzesełka zadowolona bardzo - zreszta spróbowała by nie :-) zjeździłam sie i zszukałam jak głupia bo w sklepach były po ok 200zł a w makro w promocji po 140 wiec pośiwecilam sie i o 6 rano pojechałam zeby nie zabrakło :szok: ale opłacało sie bo zadowolona na maksa !!!!

dobranoc

spadam bo w tv film z Keanu Reevesem leci a ja go uwielbiam :-p :tak:

reklama
Iza: dziubki dla Karolci - wielkiej dziewczynki!!!!!!!!!!!!

my dziś byliśmy w Krakowie, bo przyjechała funkcyjna Piotrka. pogoda była wspaniała, poszwędaliśmy się po mieście. Piotrek rządził w najlepsze w wózku. jak zwykle zaczepiał kobitki - szkoda tylko że nie odpowiadające mamusi rocznikowo :baffled:
wreszcie wybrałam sobie zaległe prezenty urodzinowe, a dla Piotrka znalazły się spodnie na wiosnę.

Do góry