reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no mam nadzieję, że koniec. dwa wypadki, dwa włamy, wymiana szyby. to chyba dość jak na jeden rok.

teraz ustalamy co chcemy w nowym - uzywanym autku. no i liczymy na co sobie możemy pozwolić.

reklama
hej maminki !!!!

a ja padnięta jestem po 19 wróciliśmy z mężem ze zdjęć w plenerze i padam ! Dobrze ze moja siostra cały dzien była z Liwią i nakarmiła i uśpiła, ale wymęczyła sie Asia jak nie wiem bo Liwia w ogóle w ciągu dnia nie spała i zasneła dopiero o 19 !! Bidna cioteczka miała dość :laugh2:

WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TEN NOWY ROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kubusiowa super zdjątka, to sie Kubeczek nabawi !!! a to jednak dobrze myślalam, zmyliłas mnie tymi zdjęciami z dziewczynami z Katowic :-)

Anian śliczna łobuziara z tej Patrycji !

.
petardyggty1.gif
petardyggty1.gif
petardyggty1.gif
petardyggty1.gif

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieję prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy.

nowyrokclownije8.gif
szmpankieliszkigz6.gif
nowyrokzmianadatypo0.gif
.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2007 ROKU OBY BYŁ DUŻO LEPSZY NIŻ ROK MIJAJĄCY... DUŻO ZDROWIA MIŁOŚCI I RADOŚCI W ODKRYWANIU NOWYCH LĄDÓW DLA WASZYCH DZIECIACZKÓW......
życzy
Olek z rodzicami i Atosem

Kaśka76.... twój limit na nieszczęścia napewno jest już wyczerpany.... więc teraz będzie tylko lepiej.... uszka do góry i z optymizmem spojrzyj na Nowy Rok...

Justyna.... niech cioteczka wie że jest ciocią..... hihihiihih Olek też nie spał cały dzień ale był grzeczny i wesoły.... ale to nie zmienia faktu że jest absorbujący..... np.: wlazł najpierw na fotel, z fotela na stół.... i wołał "mamamam"... żeby pokazać jak mu do twarzy z lampką u boku:baffled:... o mały figiel nie zaliczyłam zawału serca... a Olek miał niezły ubaw:-D

Kubusiowa.... zdięcia bombowe..... to mały ma ubaw do kwadratu:-D

Kubusiowa - Kubuś sliczne dostal prezenty ;-) Ale był wystrojony w święta :-D Super ciuszki :-) Jak Kuba wyrośnie to wiesz...;-)

Justyna - wspólczucia dla cioteczki :-D ale chyba się nie przestraszyla i następnym razem znów będzie slużyła pomocą ;-)

Ja się rozchorowałam nie mam temperatury ale ciągle kicham i smarkam. Nie noszę małego bo nie chcę go zarazić dobrze, ze mąż jest to się nim zajmuje. Dzisiaj nigdzie nie idziemy siedzimy w trójeczkę w domu może moi rodzice wpadną do nas :-)

Zyczę wam wszystkim aby ten zblizający się wielkimi krokami rok 2007 był o wiele lepszy niż mijający :-)

Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy.
życzy Shinue
fetes592sn8.gif

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Wiele szczęścia i miłości,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje
a gotówki nie brakuje.

zyczy
Filipek z rodzicami

reklama
9.gif

16.gif
16.gif

STARY ROK MIJA LECZ MARZENIA ZOSTAJĄ, NIECH ONE SIE WAM WSZYSTKIM SPEŁNIAJĄ I Z NOWYM ROKIEM NIECH LOS WAM SIE ODMIENI, A OGRÓD ZYCIA WNET SIE ZAZIELENI!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-)

SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŻYCZY KUBUŚ KASIA I JAREK TUŻAŃSCY

Do góry