Nadrobiłam Wasze posty :-) Chciałam podziękować Wam kochane cioteczki za wszystkie życzonka
Baska fajnie że szczeniaczek-uczniaczek podoba się Kamilkowi, ale póki co to chyba jego rodzice bardziej się nim bawią :-) ;-) Ale ten Twój Kamilek już duzy

normalnie szok jak on szybko rośnie (widziałam na fotce którą wkleiła Kubusiowa) Kiedy do nas wpadniecie
Mokkate OGROMNE GRATULACJE DLA MARTYNKI Z OKAZJI RACZKOWANIA!!! W końcu się doczekałaś, a stawanie jest nieuchronne i tego nie powstrzymasz

za niedługo jak się spotkamy to nasze panienki będą już sobie po ziemi dreptać
Kubusiowa odnośnie przeniesienia Karolci do jej pokoiku-pokoje są dość blisko siebie i bez problemu słyszę ją jak się obudzi, ale trochę brakuje mi odgłosu jej oddechu, lubiłam ją słyszeć w każdej chwili jak się przebudziłam, ale przeniesienie było konieczne ze względu na małe przemeblowanko.
Fajną fotkę wkleiłaś z rodzinką Baski
Kaśka ubiegły rok mieliście faktycznie pechowy, oby ten Nowy był lepszy.
Bernadka podziwiam CIę jak wytrzymujesz tyle bez męża, dobrze że przyjechał, pewnie nie możecie się sobą nacieszyć, rozstanie będzie najgrosze, ale wiosna blisko, szybko czas zleci i będziecie razem. Mój ma w planach wyjazd do Holandii ale to jeszcze nic pewnego, to smutne że w tym kraju jest tak beznadziejnie że wiele młodych ludzi z niego ucieka :sick: .