reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witam w nowy rok :tak:.

.Sylwestra spędziliśmy sobie w trójeczkę i było super:happy:,zrobiłam trochę jedzenia,mieliśmy szampana:cool2:.Lena przespała wszystkie wybuchy petard a przyznam że mocno strzelali;-).

.Widzę że te dziewczyny które już zajrzały po imprezce dobrze się bawiły:-p,a gdzie reszta:confused::laugh2:.

.Miłego
pierwszostyczniowego wieczoru roku 2007:-D.

reklama
Samych szczęśliwych dni w Nowym Roku!!!!!!

A ja właśnie wróciłam od siostry, gdzie spędziliśmy sylwestrową noc. Było świetnie. :-)
Choć bałam się , że padnę przed 12, to wytrzymałam do...3!
Dziewczynki się spisały na medal.
Idę się wypakować... bo przy takim małym człowieku, to "klamotów" trzeba zabrać jakby na pół roku się z domu wybywało.:-D

witam 1 stycznia 2007roku:-)

My równiez bawilismy sie w trójeczke Kubus towarzyszył nam do 21:30 a potem zasnał jak susełek i nawet o pólnocy huk petard go nie ruszyło. Toast noworoczny odbył sie przy łóżeczku naszego królewicza:-) Po północy zawotali do ns sąsiedzi z szampankiem i było sympatycznie.
A dzisiejszy dzionek spędzild obiadku u moich rodziców gdzie odwiedzili nasmoi tescie . Więc było nas gwarnie.

Super ze Wszystkie zadowolone z Sylwestra!!!!!!!!!!!!!:-)

karolinka i mokkate dzieki za życzonka:-)

Jeszcze raz DOSIEGO ROKU

My też bawiliśmy się fajnie, przyszli do nas znajomi, śpiewaliśmy piosenki z karaoke i nawet były tańce :-) :-D Karolinka poszła spać tak jak zwykle bo już marudziła, podobnie jak Lenka i Kubuś przespała wszystkie fajerwerki i nasze wygłupy a było naprawdę głośno :szok: Spała jak aniołeczek i chyba lepiej się jej spało niż jak jest kompletna cisza :szok:

Ciężko wszystko nadrobić i spamiętać co napisałyście.
Kubusiowa super foteczki wkleiłaś, widać że Kubuś zadowolony z prezentów.
Anian ekstra fotki, ta ostatnia super, Karolcia ją widziała i też sie uśmiechnęła :-)

Nadrobiłam Wasze posty :-) Chciałam podziękować Wam kochane cioteczki za wszystkie życzonka :tak:

Baska fajnie że szczeniaczek-uczniaczek podoba się Kamilkowi, ale póki co to chyba jego rodzice bardziej się nim bawią :-) ;-) Ale ten Twój Kamilek już duzy :szok: normalnie szok jak on szybko rośnie (widziałam na fotce którą wkleiła Kubusiowa) Kiedy do nas wpadniecie:confused:

Mokkate OGROMNE GRATULACJE DLA MARTYNKI Z OKAZJI RACZKOWANIA!!! W końcu się doczekałaś, a stawanie jest nieuchronne i tego nie powstrzymasz :no: za niedługo jak się spotkamy to nasze panienki będą już sobie po ziemi dreptać :tak:

Kubusiowa odnośnie przeniesienia Karolci do jej pokoiku-pokoje są dość blisko siebie i bez problemu słyszę ją jak się obudzi, ale trochę brakuje mi odgłosu jej oddechu, lubiłam ją słyszeć w każdej chwili jak się przebudziłam, ale przeniesienie było konieczne ze względu na małe przemeblowanko.
Fajną fotkę wkleiłaś z rodzinką Baski :tak:

Kaśka ubiegły rok mieliście faktycznie pechowy, oby ten Nowy był lepszy.

Bernadka podziwiam CIę jak wytrzymujesz tyle bez męża, dobrze że przyjechał, pewnie nie możecie się sobą nacieszyć, rozstanie będzie najgrosze, ale wiosna blisko, szybko czas zleci i będziecie razem. Mój ma w planach wyjazd do Holandii ale to jeszcze nic pewnego, to smutne że w tym kraju jest tak beznadziejnie że wiele młodych ludzi z niego ucieka :sick: .

Shinue WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!! 100 LAT, DUŻO DUŻO ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ORAZ POCIECHY Z MĘŻA I CÓRECZKI!!!!

Muszę się Wam pochwalić ze Karolinka w końcu nauczyła się pić z kubka niekapka, po dłuższej przerwie spróbowałam dać jej soczku i się udało. Stwierdziłam że powinna zacząć pić już inne płyny oprócz mojego mleczka.
Poza tym ciągle chciałaby stać i spry****a puszcza się juz jedną rączką :szok:.
Ostatnio też śpi mi więcej w dzień, mam nadzieję ze jej tak zostanie (zwłaszcza jak zajmuje się nią mąż to dłużej śpi, a mnie to chyba chce zamęczyć ;-) ) dziś jedna jej drzemka trwała 3 godziny :szok: (w tym czasie ja też odsypiałam) a druga ponad godzinę i pewnie spałaby dalej gdybyśmy jej nie obudzili.

.kubusiowa właśnie nie napisałam ci jeszcze, ze fotki które wkleiłaś są super:tak:,i widzę ze dobrze się bawiliscie z baską i jej rodzinką:cool2:.

.Idąc za kubusiową też chciałam podziękować tym dziewczynom które wysłały mi smska (i mojej rodzince:-))na sylwestra,czyli : kubusiowej,czarnulce,izie1 i sandros :happy:.

.iza super że Karolka nauczyła się pic z kubka-niekapka,to wielki krok naprzód:tak:.Szkoda by było gdyby twój facet musiał faktycznie wyjechać:baffled:,jednak rodzinka powinna być razem ale warunki w Polsce niestety nie sprzyjają temu:-(.

.bernadka najważniejsze ze jeszcze trochę rozłąki i już będziecie razem:tak:.

.shinue sto lat.

.diablica mam nadzieję że w pracy jest sympatycznie;-).

.A co z oliwką:confused:.

.Dobranoc.

hej hej !!!
to jeszcze raz wszystkiego naj na ten Nowy Rok !!!!

my tez fajnie sie ubawiliśmy i uśmialiśmy ale stwierdziłam ze za rok robie wypad na impreze i juz zamiast w domu siedzieć :-) Liwia z nami balowała do 22 potem mimo protestów zasnela !!!! Po oblewaniu nowego roku męzusiowie padli a my z siostrą śpiewałyśmy z karaoke chociaż miałysmy tylko kolędy to ubaw był z nas jak nie wiem :-D

reklama
no ale Liwuś wkracza w Nowy Rok z gorączką :-( mam nadzieje ze przejdzie szybko !! Póki co śpi spokojnie, byle do rana :happy:

ja spadam juz do spania bo rano czeka na mnie obrabianie zdj z soboty !!!!

Do góry