reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam! Widzę że dziś sporo napisane :-) super zaraz biorę się za czytanko:tak:
Dziś Karolcia obudziła się dopiero przed 8 :-) muszę się pochwalić że już 2 noc jej nie karmiłam :-) postanowiłam że nie dostanie cyca w nocy i już. I wczoraj i dziś w nocy budziła się ale dawałam jej tylko smoka i spała dalej, dziś raz musiałam ją trochę poprzytulać ale potem zasnęła :-) Mam nadzieję że niedługo zacznie przesypiać nocki:happy:

reklama
Justynka przypuszczałam że masz moje gg dlatego nie podawałam, ale potem pomyślałam sobie że na wszelki wypadek podam :-) Fajny taki wypad na pifko :-) U nas wczoraj był kuzyn Rysia (mój ulubiony ;-) bo troszkę ich ma ;-) ) i wypiłam sobie odrobinkę winka czerwonego :-p

Baska sorki za tą pomyłkę, no fakt że to nie bratowa :tak: myślę tak samo jak Justyna że ona jest zazdrosna.

Shinue świetne fotki, śliczna panienka Ci rośnie :tak:

Kaśka również świetne fotki, Piotrek mały rozrabiaka pewnie podobnie jak Karolicia najbardziej kręcą go rzeczy które nie są zabawkami ;-) :tak: A gdzie chcecie lecieć:confused:

Sandros ja podobnie jak dziewczyny nie zmieniam tak często pościeli jak Ty :no: i jestem w :szok: że tak często to robisz. Myślę że spokojnie możesz to robić rzadziej, np. raz w tygodniu na początek :tak: Ja częściej zmieniam tak jak Justyna prześcieradło, poza tym używam jeszcze tylko podusi i ochraniacza a mała śpi pod kocykiem a czasem pod pieluszką.

Ewcik dzięki za życzonka :tak:

JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DZIONKA!!!

ha dobre i trzecie miejce !!!!!

Izka zobaczysz ze bedzie ładnie spała, bo wiem po Liwii dopóki karmiłam ją to co chwila pobudki a jak przestałam to stwierdziła ze nie ma na co sie budzić :laugh2: i teraz nad ranem przebudzi sie i woła cich taaata, taaata :-D czasem maaaamaa i bierzemy ja do siebie i śpimy do 9

MMM, Kubusiowa, Karolinna, Mokkate i inne dziewczyny których nie spamiętam gdzie jesteście:confused: :confused: :confused:

Justynka chyba jesteś dziś TRZECIA a ja druga:tak:

no właśnie Shinue śliczności ta córuś a jakie papelki :-)

a moje śliczności juz sie obudzilo i czekam aż przyczłapie do kuchni bo narazie tylko coś gada do siebie i śpiewa :-D ona to chyba piosenkarką zostanie ostatnio cały dzień łazi i śpiewa i nuci po swojemu a jak gdzieś troszkę muzyki usłyszy to zaraz dupką kręci :-D a ubaw był kiedyś jak teściowa gotowała i przykrywka z garnka tak skakała i trzaskała patrzymy a Liwia przed piecem stoi i sie kręci i podryguje :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Cześć!
Wpadłam się tylko przywitać, bo ostatnio mam mało czasu.:baffled:
Martyna krócej śpi i trzeba jej stale pilnować. Co chwilę wstaje i próbuje samodzielnie stać, traci równowagę i ...baaaaam!!! Sama się dziwię, że nie ma jeszcze guza na łepku.:szok:
Poza tym kuchnia już wymierzona, więc teraz trzeba sprzęt zakupić. I jak zwykle wybór taki, że trudno się od razu na coś zdecydować. Może mi pomożecie?;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Justyna- Martynka też tak fajnie podskakuje jak słyszy melodię :-)

Pozdrawiam!!!!!!!:-)

hej !!! a ja zaraz zamiana z męzusiem on przychhodzi do Liwii a ja pędze do zakładu :-)

Mokatka ja mam kuchnie z amici np i jestem przezadowolona !! podobno piece z mastercooka nie za bardzo !! a lodówke mam z Ladycook bo fajnie mi do kuchni pasowała i w srodku praktyczna no i w fajnej cenie była ! a sprzedawca nam powiedziął ze jak przez pierwsze dni bedzie działać to juz jej nic nie ruszy :-D

Witam,

No, to widze, ze chyba faktycznie przesadzam. Mam tylko dwa komplety - zawsze zmieniam rano i odrazu do prania, wiec jest juz na wieczor sucha w razie jakiegos wypadku...
Chyba zacze jej zmieniac, jak nam - co drugi tydzien.

Pozdrawiam,

reklama
Do góry