reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate jak wiesz Karolinka też jest drobna :-) a przerosła Martynkę na długość i może stąd ta większa waga, fakt że ja ostatnio ostro "futruje Karolcie" wcina dwa razy dziennie kaszkę mleczno-ryżową (o 19 pół porcji tego co rano) i może dlatego przybrała teraz tak ładnie. Ale Martynka też ładnie waży, a ile przybrała:confused:

... to widocznie Martynka jest bardziej drobna od Karolinki :-D

Przybrała 300g przez miesiąc. A je wszystko w każdej ilości (z tym że kleiki robię jej na wodzie, a potem dopija moim mleczkiem) :-)

reklama
Shinue szkoda ze Cie nikt nie wsparł :-( i tak szybko sie poddałaś ale nie martw sie dzieci na butli tez pięknie sie rozwijają :tak: a w ogóle nie masz pokarmu czy jak ?? u mnie na poczatku tez starsze pokolenie mówiło ze na godz sie karmi a nie na żadanie i ze herbatkami przepajać i ble ble ble ale ja mam tak ze prawie wtedy nie bede tak robić :dry: i potem nie umiałam Liwii oduczyć cycania :eek: A po Marzence nie widać zeby wyglodzona była :laugh2:

Izka nieźle droga kiecka :laugh2: przesyłka droższa :-D

Mokate ja po roczku zabrałam sie za samodzielne usypianie i żałuję ze wcześniej byłam taką niewolnicą :laugh2: teraz pięknie sama zasypia :-) powodzenia !!

cześć:-)

mokkate - super że sprzęciorek wybrany i sama ocenisz jego funkcjonalność:tak: a Martynka to po mamusi figurna:-D

anian - Dużo usmiechu, zdrówka i samych szczęśliwych dni dla Patrycji!!!:-)

shuine - pierwsze dni sa najwazniejsze, duzo spokoju i wtrwałości oraz duzego wsparcia potrzeba a tobie go niestety odebrano:-( ale przeciez to nie koniec świata Marzenka zdrowa dziewczyna :-) przy drugim bedzie lepiej bo poprostu ich wszyskich olejesz:-D

justyna - no to super że juz gorączka tak nie atakuje Liwcie, a jakies plamki sie pojawiają:confused:

iza - ale ty masz ręke do interesów:tak: no no i to jeszcze bez kosztów przesyłki (brawo!!!!!!!)

Kuba własnie usnął a jakiś debil zaczyna juz trzeci dzień wiercić:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wczoraj pół godz. mały spał i obudził sie wystraszony:szok: i jak tu nie mysleć o ucieczce z bloków:dry:
ja juz prawie posprzątane tylko odkurzyc i pomyć podłogi a potem na 16 do alergologa

miłego dzionka koleżanki, niewiem czy bede miała czas przez weekend tu zagladnąć bo wieczorkiem mam gości z Mazur to może dopiero zamelduje sie w poniedziałek jakby co to miłego weekendu wiecej słoneczka bo strasznie :szok: wieje!!!!!!!!

karolinka co z tobą:confused: jakaś długa ciszaaaaaaaaaaa:-( :szok:

.Hejka.

.U mnie też
ggwiatrvn6.gif
:rolleyes2:.

.kubusiowa-kasiu jestem:-).Oj szykuje ci się balangowanie,ja po 3 dniach imprezowania roczku Lenki byłam bardzo zmęczona więc wiem że i ciebie to czeka:biggrin2:.A jak się podoba twojej drugiej połówce serial 4400?? mnie jak na razie bardziej odpowiada LOST:tak:.Coś się mi wydaje że po całej flaszce szampana wyglądałybyśmy tak
ggpijakikw9.gif
:rofl2::wink:.Szybko mi szampan uderza do głowy :wink:.

.iza co do maila to ok:tak:.Pochwal się tą kiecką jak ją już odbierzesz:tak:.

.Dla Patrycji i Martynki sto lat z okazji skończenia 10 miesięcy
ggr380alt1.gif
.

.justyna super ze już ok
jupi2dp9.gif
.

.shinue no niestety ,ludzkie języki potrafią i wspaniale podnieść na duchu i wspaniale wpędzić w doły
pocieszaot4.gif
.

.Życzę wam miłego piątku:happy:.

Hej wszystkim mamusiom ze Śląska!
Mam na imię Kasia i jestem mamą 15 miesięcznej Laury!
Należę do mam październikowych 2005. Długo jestem już na forum - praktycznie od początku ciąży! Przez 27 lat mieszkałam w Rybniku i jestem urodzoną Rybniczanką! W zeszłym roku przeprowadziliśmy się do Kędzierzyna-Koźla, bo stąd pochodzi mój mąż (ale to tylko 47 km od Rybnika!
Ewcia, która też tutaj pisze namówiła mnie, żebym wstąpiła na forum regionalne - podobno robicie sobie spotkanka, itd.
Brakuje mi znajomych, którzy też mają dzieci w tym samym mniej więcej wieku!
Mam nadzieję, że mnie polubicie! Należę do osób bardzo wesołych i pozytywnie patrzących na świat pomimo fałszu, nieżyczliwości, które są obecne w dzisiejszym świecie!

Bardzo się cieszę, że weszłam na to forum!:tak: :-D

Witaj Kaszu27 w naszym gronie :-) Zostałaś właśnie przyjęta ;-) Pisz dużo i wklejaj fotki :-) Będzie nam bardzo miło :-) Czasami organizujemy spotkania mamuś i dzieciaczków,a więc może i ty się na jakieś zdecydujesz :-)

hejka:-)

kaszu27 - witaj serdecznie na wątku, pisz duzo o Was. Ja tez jestem Kasia mama Kubusia i mieszkamy w Zorach czyli blisko Rybnika. :-D

karolinka - to musimy potrenowac z szampanem:-) kurcze ale mi sie podobaja te twoje gify dawaj no linka:laugh2: a co do balowania dzisja wieczorem około 22 mam spodziewac sie nalotu:szok: :-D i szampan sie mrozi:laugh2:

czarnulka - tabletka pomogła:confused: :happy: a choróbsko juz Was opuszcza:confused:

miłego wieczorku, może jeszcze tu zagladne w czasie wyczekiwania na gości

Mała śpi więc chyba (mam nadzieje ;-) ) do rana mam wolne :happy:
Mokkate to dziecko powinno potroić masę urodzeniową jak ma rok:confused: Nawet nie wiedziałam:no: jak policzyłam to Karolcia jeśli potroi to powinna ważyć 8250 i myśle że to osiągnie :happy:. Nie martw się, całkiem ładnie przybrała (Karolcia przybrała tyle w zeszłym miesiącu) przynajmniej nie będzie miała problemów z nadwagą ;-)

Kubusiowa tak jakoś przez przypadek wygrałam tą aukcje, byłam pewna że ktoś mnie przebije:-D

Kaszu witaj! Mam wrażenie że już się gdzieś na forum z Tobą zetknęłam :happy:

Czarnulka jak tam samopoczucie:confused: Ja czasem mam taki dzień że budzę się z bólem głowy i boli cały dzień, a Tobie przeszło:confused: A jak przeziębienie, lepiej się już wszystkie 3 czujecie:confused:

Karolinna wklejam fotki małej w tej sukience, jest jeszcze na nią sporo za duża:laugh2:

reklama
Kubusiowa a dziekuje kochana,juz nam lepiej ;-) był dzisiaj lekarz i powiedział ze to małe przeziebienie i do trzech dni powinno odejsc o dnas ;-)

Kubusiowa i Karolinka ja dołanczam sie do was do tego szampana hihihi ;-)

Za to ja jutro uciekam na imprezke urodzinową ;-) Tam to sie dopiero dobrze wypoce hihihi ;-) Tesciowa bedzie pilnowac szkucików przez nocke ;-)

Do góry