Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,jestem ciekawa co tworzysz
.

A od kiedy ją uczycie
bo ja już się zastanawiam czy nie kupić nocniczka ale nie wiem czy to ma sens
a te pozostałe to w grocie solnej
O ile dobrze pamiętam to byliście niedawno
też mnie duma rozpiera a co!!!
a moje kochane chłopaki spią, zrobie im teraz kolacyjke i ich obudze. Zdjęcia fajowe. Moze wybierzemy sie razem z familia do tej groty co
no i gdzie tam zarast bóstwo
a co do szczepienia na pneumokoki to Kuba jest juz zaszczepiony jeszcze jedna została po skończeniu 2 lat. Ja jak jeszcze byłam w ciązy to poczytałam o tym szczepieniu i juz wtedy decyzja zapadła na szczepienie:-)
ciekawe czy pogodynka sie spawdzi bo sanki czekają
ja wlasnie jestem po dekoracji;-) paznokci, lubie bardzo delikatnie mam zrobione w kolorach biało srebrno (nosze srebro). A foteczki oczywiscie będą po niedzieli ze wszystkich iprezek. Zasmiece ten ątek;-)

:-) , oby Kubuś był grzeczny w kościółku, ale na pewno będzie:-) . Udanego jutrzejszego dzionka życzę!!!
A potem wszystkie czekamy na fotusie

Liczę na odpowiedź
Bo ja już prawie jestem gotowa na ten krok
Ale na Załężu dziadostwo już tam nie pojadę takie beznadziejne ciuchy, że szok normalnie się pogorszyli. Patrzyłam też na ubranka dla Kamilka i też nic ciekawego nie było a ceny też mają nieciekawe i jak miałabym tam coś mu kupić to wolę trochę dołożyć i kupić mu w sklepie np. w Smyku albo H&M. Po załęzu pojechalismy do Silesii i w Smyku kupiłam Kamilkowi znowu kilka bodziaków, pajacyk do spania, bluzy po 9.90 taka była wyprzedaż
i sweterek rozpinany za 19.90
A wyprzedaż była fajna bo np. pojedyńcze rzeczy co zostały tak fajnie przecenili a mieliśmy szczęście, ze te rzeczy w wiekszości były w rozm.Kamilka :-) :-)
ale nie tylko;-) Ja sobie nic oczywiście nie kupiłam ale za to mój mężuś wzbogacił się o koszulę i sweter
Ja oczywiście coś dziś nie miałam dnia na zakupy jeżeli chodzi o mnie ale będę musiała jechać kiedyś i na spokojnie sobie pochodzić.
;-)