Mokkate
Mama Marcowa '06
Witam, witam,
ja tylko na chwilkę, bo zaraz wyruszamy do wszystkich naszych babć i dziadka z życzeniami :-) , a troszkę nam to zajmie
Sandros- to mogła byc kolka.
Osinko- bardzo się cieszę, że tu zawitałaś.
Wpadaj często...
Anian- czemu zdecydowałas odstawić od piersi? Bo ostatnio się zastanawiam jak długo jeszcze karmić. No, ale ja siedzę w domu. Jak bym chodziła do pracy, to już bym pewnie nie karmiła. Za duży stres!
Baska- ale trafiłas na okazje. Takie ceny w Smyku???
Szok!
Karola- brawa dla Lenki za nocnikowe umiejętności!!! Mądrą masz dziewczynkę, ale jak wiadomo "najlepsze cechy dziedziczy się po mamie";-)
My też juz nocnik kupiliśmy, ale to ze względu na kupki małej. Czasami bardzo się męczy i muszę jej pomagać, a na siedziąco łatwiej jej idzie. Kilka razy było coś w środku, ale na pewno nie było to świadome z jej strony.
Lecę, bo nie mogę zostawiać Martynki nawet na 5 sekund- zjada wszystko co znajdzie..brrrrr.... A przy remoncie , to co rusz coś fajnego można wynaleźć
Byle do czwartku, bo wtedy maja nam montować kuchnie....
Miłej niedzieli!!!
ja tylko na chwilkę, bo zaraz wyruszamy do wszystkich naszych babć i dziadka z życzeniami :-) , a troszkę nam to zajmie
Sandros- to mogła byc kolka.
Osinko- bardzo się cieszę, że tu zawitałaś.
Wpadaj często...
Anian- czemu zdecydowałas odstawić od piersi? Bo ostatnio się zastanawiam jak długo jeszcze karmić. No, ale ja siedzę w domu. Jak bym chodziła do pracy, to już bym pewnie nie karmiła. Za duży stres!
Baska- ale trafiłas na okazje. Takie ceny w Smyku???
Szok!Karola- brawa dla Lenki za nocnikowe umiejętności!!! Mądrą masz dziewczynkę, ale jak wiadomo "najlepsze cechy dziedziczy się po mamie";-)
My też juz nocnik kupiliśmy, ale to ze względu na kupki małej. Czasami bardzo się męczy i muszę jej pomagać, a na siedziąco łatwiej jej idzie. Kilka razy było coś w środku, ale na pewno nie było to świadome z jej strony.
Lecę, bo nie mogę zostawiać Martynki nawet na 5 sekund- zjada wszystko co znajdzie..brrrrr.... A przy remoncie , to co rusz coś fajnego można wynaleźć
Byle do czwartku, bo wtedy maja nam montować kuchnie....Miłej niedzieli!!!
Tak sie pieniła ze nie szło jej spłukać
Ja właśnie dziś zapisywałam, było tam juz coś nabazgrane i nie wiem czy to Martynka czy inny roczniaczek
Plusem byłyby zaoszczędzone pampersy, bo ostanio robi 3-4 kupki dziennie
może to potrwa dłużej
może któraś z Was poda linka
Ja dumna, babcia szczesliwa. Zdjec nie mam, bo dostane plytke z nagraniem, a to jednak lepsza pamiatka niz ciemne kiepsko oswietlone zdjecie.