Karolinna- całuski dla Lenki z okazji tak zaawansowanego wieku!!!!
;-)
U nas zmieniły się pory spacerków- teraz wychodzimy po obiedzie. Daj znać, jak zaplanujecie poobiedni spacer, bo sie martwię, że Was wkrótce nie poznam
Baska- buziaczki dla Kamilka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!
Musisz znaleźć dla nas czas, choć troszkę.... Nie opuszczaj nas tak całkowicie.....
Beaaa- witaj!!!
Nic, tylko przekonywać męża
Dwójka to optymalne rozwiązanie
(choć kiedyś marzyły mi się trzy pociechy
)
Iza- świetnie, ze już jesteś!:-)
Mówiąc o sprzęcie Owsiaka, miałam na myśli sprzęt do badania słuchu. A USG bioderek to gdzie robiłaś? Nie na Raciborskeij?
Anian- to teraz trzeba poczekac na śnieg i...w drogę!!! Na sankach, oczywiście :-)
Kubusiowa- zdjęcia śliczne!!!! Widac, że zabawa się udała.
Opłacało się tak dłuuuuugo czekać ;-)

Fajnie, że Kubuś nie był cały na biało, bo wyglądał świetnie!!!
Martynka juz bardzo fajnie wstaje i (co najważniejsze) bezpiecznie upada!! Potrafi zrobić kilka kroków jak się ją chwyci za rączki. Na szczęście lubi raczkowanie i tak się z reguły przemieszcza.
Za tydzień Daria ma ferie i wyjeżdżamy na narty (mam nadzieję, że śnieg w górach będzie) Mam stracha, bo zeszły sezon opuściłam..
Ciekawe jak z moją kondycja po porodzie
Jeszcze kilka zakupów ubraniowych i będziemy gotowi.
Miłego dnia!!!!

U nas zmieniły się pory spacerków- teraz wychodzimy po obiedzie. Daj znać, jak zaplanujecie poobiedni spacer, bo sie martwię, że Was wkrótce nie poznam

Baska- buziaczki dla Kamilka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!

Musisz znaleźć dla nas czas, choć troszkę.... Nie opuszczaj nas tak całkowicie.....

Beaaa- witaj!!!
Nic, tylko przekonywać męża

(choć kiedyś marzyły mi się trzy pociechy

Iza- świetnie, ze już jesteś!:-)
Mówiąc o sprzęcie Owsiaka, miałam na myśli sprzęt do badania słuchu. A USG bioderek to gdzie robiłaś? Nie na Raciborskeij?

Anian- to teraz trzeba poczekac na śnieg i...w drogę!!! Na sankach, oczywiście :-)
Kubusiowa- zdjęcia śliczne!!!! Widac, że zabawa się udała.
Opłacało się tak dłuuuuugo czekać ;-)

Fajnie, że Kubuś nie był cały na biało, bo wyglądał świetnie!!!

Martynka juz bardzo fajnie wstaje i (co najważniejsze) bezpiecznie upada!! Potrafi zrobić kilka kroków jak się ją chwyci za rączki. Na szczęście lubi raczkowanie i tak się z reguły przemieszcza.

Za tydzień Daria ma ferie i wyjeżdżamy na narty (mam nadzieję, że śnieg w górach będzie) Mam stracha, bo zeszły sezon opuściłam..

Miłego dnia!!!!