reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

MariaOla- buziaczki dla Jeremiego. To juz 4 tygodnie....:-) Zdjęcie z psem bardzo słodkie.:biggrin2: :yes:
A nie zdarzyło się, zeby Nuka polizała małego po twarzy?

Iza- gratki dla Karolinki :happy: To teraz już kwestia czasu, a będzie biegała...
Brawo!!!!

Czarnulka- ale zakupy, no, no... Koniecznie wklej fotki. Ciekawe czy Cie poznam w nowej fryzurze i ciuchach, bez 10 kilogramów ...:tak: :-)

Martynka zasnęła, więc i ja idę się szykować, bo potem obiadek i spacerek (połączony z zakupami) musze zaliczyć. A zdaje się, ze pogoda nie najgorsza.....:-)
Karola, Iza- może dołączycie?

reklama
.Witam.

.Ale ładna pogoda! Nie wiem tylko po co zmienialiśmy wózek,bo zero śniegu:baffled: a mnie już bolą plecy po znoszeniu tego ciężaru:baffled:.Jak do weekendu nie napada to zmieniamy wózek u teściów znów na lekką spacerówkę:tak:.Dziś super pogoda na spacerku,który już wraz z Lenką zaliczyłyśmy:tak:.

.Wszystkie fotki super:cool2:.

.mokkate jeśli wyszłybyśmy z Lenka znów dziś na spacerek to dopiero koło 16.

.iza wielkie gratki dla Karolki! kolejny milowy krok w rozwoju każdego dziecka:yes:.

.czarnulka mam identyczny pasek do spodni:-p.

.justynka gratki dla Liwii bo skończyła 18 miesięcy!.

.kubusiowa znów się czepia "wyścigów" bo się na nie nie łapie:rofl:;-).Miłego spacerku!.

.Ja tak sobie tylko na chwilkę wskoczyłam,mam nadzieję że bezie dziś więcej postów niż w weekend:happy:.

.Miłego poniedziałku.

Wszystkiego naj dla półtorarocznej LIWKI:-)
My tez sie wybieramy na spacerek tylko musi mała wstać bo śpi;-)

Witam! Melduję się w poniedziałek!

Na początek: NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA LIWII!!!! DUŻO ZDRÓWKA!!!! To niesamowite, dopiero miała roczek a już 1,5 :szok: :-) :-D

Karolinna ja nie zmieniłam i dalej jeźdżę lekką spacerówką, ale ponoć ma znów napadać:baffled: Zobaczymy, w sumie ucieszyłabym się bo moglibyśmy w końcu wypróbowac te sanki, ale wózek wtedy musielibyśmy zmienić bo ten lekki na śnieg się :no: nadaje.

Mokkate jak tam na spacerku:confused: Mnie niestety nie było, dopiero po 13 wróciłam z małą od teściowej (mężuś od niej poszedł rano no pracki), spaliśmy tam, bo wczoraj byliśmy w kinie :tak: :-)

Justynka no niestety, kucyczków na razie jej nie uczeszę :sick: i jeszcze długo :no: nawet spineczki nie mogę jej przypiąć. W sumie włoski ma tylko takie mizerne i słabo widoczne :baffled: Ale urosną jej na czas, mam nadzieję że będzie je miała po mnie, bo mężuś ma bardzo rzadkie a jak był malutki to miał długie i czarne, więc może ma po mnie :happy:

Sandros fajnie że egzamin dobrze CI poszedł :-)

Dziękujemy za miłe słowka, Karolcia nie ustaje w próbach chodzenia, zobaczymy co z tego dalej wyniknie, jak na razie bardzo się chwieje jeszcze :-D

Witajcie dziewczyny!!!Melduję się w poniedziałek!!!:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ja wpadłam na chwilę;-) . Ostatnio nasz kochany szkrabek póżno chodzi spać. Niewiem czego to jest wina bo w dzień mało śpi. Jak idziemy na spacer to 2h a jak nie idziemy to zaledwie 1h. A tak mały kładzie się spać tak jak jego rodzice czyli o 22:-( :no: Nie jestem w stanie nadrobić tych postów i napisać to co chciałam bo mały nie pozwala mi się skupić. Aktualnie siedzi w bujaczku i strasznieeee marudzi.

Wkleje fotki jak wczoraj usnął na 10min. i nie tylko :-D :-D :-D

Miłego wieczoru.

Witam wieczorkiem! Wpadłam tylko na chwilkę zapytać CO TU TAK PUSTO:confused: :confused: :confused: :no: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Baska super foteczki!!!! Kamilek słodziutki!!!! :-) :tak: :-)

Mam małe pytanko: czy jutro będzie czacik:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Dobranoc!!!!

reklama
Do góry