reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam w czwartkowe południe

Mokkate, chciałam poznać Twoje imię, żeby móc zwracać się do Ciebie po imienu:tak:

sandros, jak Sonia się rozgada to nie nadążysz odpowiadać dlaczego, po co i na co;-)

baska, ja też należę do szczęśliwców i nie używałam ani nie używam wkładek:-) . A co do odciągniętego mleka to wg instrukcji z laktatora aventu w lodówce (ale nie na drzwiach) może stać 48h. Ja zawsze zamykałam taką specjalną zatyczką. Ona jest zamiast smoka...A jak tego nie masz to może spróbuj do jakiego wygotowanego słoiczka-szczelnie zamkniesz i będzie oki.:-D

Idę gotować zupki dla Młodej...Jak mi się tego nie chce, ale fraca Mała nie zje słioczkowego jedzonka...

Miłego popołudnia:-)

reklama
Mokkate, chciałam poznać Twoje imię, żeby móc zwracać się do Ciebie po imienu:tak:

Oj...Anian, nie wiem czy to moje imię nie jest zbyt popularne :confused: :no:
Ale będzie mi baaaardzo miło...:-) :tak:
Martynka zje słoiczkowe obiadki, ale moje lubi bardziej :-) :-)

Baska- na początku (chyba tak do około pół roku) nosiłam wkładki i też miałam ich serdecznie dość. Dopiero potem mi sie to unormowało. Tak że u Ciebie może byc podobnie. A...i jeszcze jak miałam stanik to nie leciało, a bez :tak: . Teraz juz ani tak, ani tak. (Popyt zrównoważył podaż:-D )

.Lenka przespała dzisiejszą całą noc!!! (dla tych co nie czytali opisu na gg;-)).Od godz.19-7 rano:-),potem wzięłam ją trochę do łóżka,ona sobie fikała koziołki a ja próbowałam dojść do siebie;-).I w rezultacie z łóżka się wygramoliłyśmy o 7.40;-).Ale się cieszę,mam nadzieję że codziennie już będzie spała całe noce:-).Dzięki za gratki:tak:!.

.My po spacerku,pogoda fajna ale trochę wieje,Lenka dziś dużo przeszła na nóżkach na spacerku,jak ja szłam po uliczce to ona po krawężnikach,jak ja po chodniku to ona musiała wejść na trawę i tak w kółko:happy:.

.anian nasza mokkate ma rację..Katarzyn ci u nas dostatek:-D.

.mokkate teraz tylko na bieżąco sprzątam to co Lena porozrzucała po pokoju i co nakruszyła:rolleyes:.I jak u ciebie przygotowania do wyjazdu w góry?może będzie tam śnieg:-p:wink:.

.baska może Kamilek miał kaprys i dziś już grzecznie będzie spał u siebie:confused:.A co do wkładek to używałam je od początku karmienia do końca.A stanik do karmienia jest raczej cienki tylko chodzi o to że ma odpinane klapki do wygodnego karmienia np. na mieście.Kup sobie taki stanik z grubymi sztywnymi miseczkami i nie powinno być widać wkładek.

.iza i czarnulka fotki bardzo fajne.

.sandros liczymy na ciebie że już niedługo nadrobisz zaległości i będziesz często pisać:cool2:.

.justyna życzę szybkiego powrotu do zdrowia po guzie bo co sobie ludzie pomyślą,hehe.

.Miłego popołudnia czwartkowego.

Witam,

Karolina super, teraz bedziecie mogli sie wysypiac. Gratulacje.

Basia ja uzywalam wkladek, musialam, jak Sonia jadla z jednej, to druga sikala na metry mlekiem... Ale nie przeszkadzaly mi, jak juz nie musialam nosic to bylo mi jakos lyso.

Iza wiem co czuje Twoj maz, u mnie jedna dziewczyna zachorowala i zmienil mi sie grafik. Rano po nocce po Sonie do babci, do przedszkola, w domu jestem ok 9, a o 14 juz z psami i po Sonie.... by znow na 22 do pracy. Naszczescie praca nie jest bardzo meczaca, czasem nawet ciekawa, wiec jest OK.

Uciekam doprwadzic mieszkanie do uzywalnosci - odkurzacz i reczna zmywarka w ruch :sick:

Pozdrawiam,

.Witam wieczorkiem.

.Sandros mam nadzieję że będzie się powtarzało to całonocne spanie Lenki co noc,z korzyścią dla mojej kruszynki i dla mnie i mojego męża:tak:.

.Miłych snów!.

Karola: gratki dlaLenki, a dla Ciebie kolejnych przespanych nocek.

ja dziś znowu siedziałam dłużej w pracy. padam na ryjek i marzę o weckendzie. ale znowu nie odpocznę, bo przygotowania do roczku.

zdjęcie Titka - z jego ulubioną fajeczką :happy:

1006651yy8.jpg

:eek: :eek: :eek: Witam wieczorkiem :eek: :eek: :eek:

Karolina, ogomne gratulacje. To się wczoraj w nocy wyspałaś. Dziś życzę identycznej:-)

Katarzyno (mokkate:-D ), a czy uważasz, że imię Anna nie jest popularne:confused: Ale fakt, w tym dziale jest ich kilka (chyba, kojarzę Kubusiową;-) i kaśka76)
kaśka ale słodziutki ten Twój Piotuś:elvis:

A ja dziś poi imprezce;-) Ja objedzona, Mała również:tak: Oczywiście furorę robiła i miałam chwilkę spokoju, bo każdy ją chciał poprzytulać i ponosić. A dziecko wściekłe, bo nie dali jej samej latać:tak:

A teraz znikam do łóżeczka odpoczywać.

Kolorowych snów ( o ile ktoś to jeszcze dziś przeczyta:dry: )

A ja choć nie mamuśka to tez ze śląska. Dziewczyny ile się starałyście o dziecko??? Bo ja powoli zaczynam być coraz bardziej przerażona!!

Witam! Jak zwykle jestem pierwsza :-D

Kaśka Piotrek uroczy :tak:

Monysia witaj! Nam się udało od razu, właściwie niespodziewanie ;-) ale znam pary które staraly się nawet 10 lat, więc myślę że nie można się poddawać i trzeba walczyć do skutku. Trzymam za Was kciuki!!!

Karolinna i jak dzisiejsza nocka:confused: Oby Ci już Lenka przesypiała nocki, w końcu duża z niej już dziewczynka:tak: i najwyższy czas abyście się całą trójką wysypiali;-)
Karolcia też już nie jadła w nocy i przesypiała ładnie nocki do trzydniówki, która wszystko poprzestawiala :sick:
Dziś budziła się jakieś 4 razy, a o 7 była już wyspana :baffled: a ja oczywiście :no:

MIŁEGO PIĄTKU!!!!

reklama
CZeść!!

Przyszłam na kawę a tu pustki.

Karolinna gratuluję przespanej nocki, i życzę kolejnych :-)

Sandros jak Sonia radzi sobie w przedszkolu ?? Przegapiłam moment kiedy tam trafiła :-(

kaśka Piotruś przecudowny a jakie ma słodkie pysie :-)

Monysia myśmy się jakoś specjalnie nie starali

Do góry