reklama
M
MariaOla
Gość
hej
Melduję sie wyspana :-) :-) :-)
Jeremi spał 5 godzin zbudził się na cyca i spał kolej 4 godziny
REWELACJA
Melduję sie wyspana :-) :-) :-)
Jeremi spał 5 godzin zbudził się na cyca i spał kolej 4 godziny

kubusiowa
Fan(ka)
dzień doberek :-)
iza -dużo duzo radości i zdrówka dla Karolinki z okazji 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!1
karolina - zycże oby więcej takich przespanych nocy
całuski dla Lenki:-). Kuba ogólnie ładnie spi w nocy i przespanych całych nocek mamy juz zaliczone
tylko cos ostatnio w nocy jest płacz i musimy przetransportowac młodego do naszego łóżka i w sekundzie śpi
nie wiem co sie dzieje
no i ranny z niego ptaszek 6 rano juz najlepiej gry i zabawy
Więc ja juz jade na rezerwach
kaśka - Piotrus prześliczny:-) no to szaleństwo przygotowań na urodzinki zaczęte
baska - ja moze ze dwa racy musiałam uzyc wkładek lakt. więc nie pomoge ci
odliczasz juz dni do pracy
bo mi to strasznie leci
no niestety musze przerwać bo buntownik nie da mi pisac
zreszta cosik jakis dziwny zapaszek od niego leci:-)
narka miłego dnia, potem dokończe pościk
iza -dużo duzo radości i zdrówka dla Karolinki z okazji 10 miesięcy!!!!!!!!!!!!!1

karolina - zycże oby więcej takich przespanych nocy

kaśka - Piotrus prześliczny:-) no to szaleństwo przygotowań na urodzinki zaczęte

baska - ja moze ze dwa racy musiałam uzyc wkładek lakt. więc nie pomoge ci

no niestety musze przerwać bo buntownik nie da mi pisac

narka miłego dnia, potem dokończe pościk
Karolinna- jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tym bardziej, że dzisiejsz noc to masakra! Totalna!!
A przede mną pakowanie. Ciekawe o czym zapomnę
Iza- sto buziaczków dla Karolki z okazji kolejnej "miesięcznicy" !!!!!!!!
Mmm- super, że wpadłaś. Jak tam w pracy? I jak Grzes w żłobku? Dalej mu sie podoba?
Sandros- jestem ciekawa co to za ciekawe chwile masz w pracy
;-)
Kubusiowa- jak tam projekt? Może zrezygnujesz z pracy i zajmiesz się projektami. Bedziesz miałą więcej czasu dla Kubusia...;-)
Anian- no i jest mi baaaardzo przyjemnie :-)
Wczoraj zważyłam Martynkę i ......uwaga! przekroczyła 8 kg!!!!!!!!!!!!! Ma 8100 :-)
Jutro jedziemy i nie będzie mnie przez tydzień. Mam nadzieje, że nie zapomnicie o mnie , drogie koleżanki, przez ten czas??????:-(
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tym bardziej, że dzisiejsz noc to masakra! Totalna!!
A przede mną pakowanie. Ciekawe o czym zapomnę

Iza- sto buziaczków dla Karolki z okazji kolejnej "miesięcznicy" !!!!!!!!
Mmm- super, że wpadłaś. Jak tam w pracy? I jak Grzes w żłobku? Dalej mu sie podoba?
Sandros- jestem ciekawa co to za ciekawe chwile masz w pracy

Kubusiowa- jak tam projekt? Może zrezygnujesz z pracy i zajmiesz się projektami. Bedziesz miałą więcej czasu dla Kubusia...;-)

Anian- no i jest mi baaaardzo przyjemnie :-)
Wczoraj zważyłam Martynkę i ......uwaga! przekroczyła 8 kg!!!!!!!!!!!!! Ma 8100 :-)
Jutro jedziemy i nie będzie mnie przez tydzień. Mam nadzieje, że nie zapomnicie o mnie , drogie koleżanki, przez ten czas??????:-(
kubusiowa
Fan(ka)
Mariola - fajne uczucie pt. "wyspana"
ale to leci Jeremi skończył 1 miesiąc
całuski dla synusia z tej okazji !!!!!!!:-)
monysia - skąd jesteś
napisz cos wiecej o sobie
a ile staracie sie o dziecko
moge smiało powiedziec że "walczyłam" o Kubusia bardzo długo ale było warto!!!!!!!!!!:-)
więc myśl pozytywnie
mmm - super ci widziec na wątku
ja teraz siedze z resztka kawusi bo Kuba własnie lezy w łóżeczku i mam troszke czasu na bb
wklej jakies nowe foteczki bo jestem ciekawa jak Grzesiu urósł
:-)
mokkate - jak przygotowania do wyjazdu w góry
ale ci zazdroszcze
ja to sobie tylko obiecuje co sezon że chcę sie nauczyc jeździc na nartach i tak tylko na obietnicach co roku pozostaje:-(
ale następny sezon mur-beton cała rodzinka na nauke
no i te zakupy
UDANEEEEEEE fakt
justynka - jakos ostatnio cichutko na gg
no i wkońcu musimy sie umówic na ta sesje
jeszcze zanim pójde do pracy
aaaaa jeszcze cos nie wiem czy dobrze doczytałam nabiłaś sobie guza
i Liwciorek na foteczkach supcio
czarnulka, iza - super fotki ze spotkania, widac po usmiechach że spotkanie udane:-) no i czarnulka - figurka super-brawo!!!!!
no nie wiem czy cos pominełam
a u nas z nowiści Kubusia: mówi cały czas dajjjjjj i podaje cześć, mówi tik-tak i kiwa głową w tym czasie, mówi baba czyli babcia, robi po trzy kroczki i bach na kolana bo szybciej, nie straszne mu przeszkody
, wdrapuje sie na wysokości typu pufa czy pudło z zabawkami itp., pokazuje i mówi ty ty moze bardziej titi
cos mi jeszcze umkneło
ale co fakt ot fakt codziennie jakąs nowa umiejetnośc naszego skarba odkrywamy:-)
a u mnie (uffffffff) codziennnie nocny maraton do 2-3 w nocy
no ale cóż jak sie powiedziało "a" to trzeba powiedzieć "b"
miłego dzionka:-) chociaż u nas pada:-( i spacerek wisi pod znakiem zapytania
ale do fryca z Kubusiem to musze dzisiaj jechac bo włosy sa za długie i przeszkadzaja

monysia - skąd jesteś

mmm - super ci widziec na wątku

mokkate - jak przygotowania do wyjazdu w góry

justynka - jakos ostatnio cichutko na gg

i Liwciorek na foteczkach supcio
czarnulka, iza - super fotki ze spotkania, widac po usmiechach że spotkanie udane:-) no i czarnulka - figurka super-brawo!!!!!
no nie wiem czy cos pominełam

a u nas z nowiści Kubusia: mówi cały czas dajjjjjj i podaje cześć, mówi tik-tak i kiwa głową w tym czasie, mówi baba czyli babcia, robi po trzy kroczki i bach na kolana bo szybciej, nie straszne mu przeszkody

ale co fakt ot fakt codziennie jakąs nowa umiejetnośc naszego skarba odkrywamy:-)
a u mnie (uffffffff) codziennnie nocny maraton do 2-3 w nocy

miłego dzionka:-) chociaż u nas pada:-( i spacerek wisi pod znakiem zapytania

justyna
Fanka BB :)
hej !!!
ja siedze w zakładzie i jestem szefowa pełną gębą, bo nikogo wiecej nie ma
szkoda ze klientów tez nie
jakis ten dzień dzis taki dupiaty
mój tata wczoraj przyjechał bo dzis z Liwą i teściówką został na strazy bo Paweł w Katowicach jakies zdj reklamowe trzaska !!!
Mokatka udanych szusów na feriach !!! jak obiecasz ze pamiątki nam przyweiziesz to na pewno nie zapomnimy :-)
Izka no no dziesiątka !!! całus dla Karoli
wszystkim wysapanym gratki i oby po tych pochwałach nic sie nie zmieniło !!!!
Kubusiowa no jakos dogramy termin !!! a guza Liwia mi miską nabiła !!!
i co to jeszcze
ja chciałam 
ja siedze w zakładzie i jestem szefowa pełną gębą, bo nikogo wiecej nie ma

mój tata wczoraj przyjechał bo dzis z Liwą i teściówką został na strazy bo Paweł w Katowicach jakies zdj reklamowe trzaska !!!
Mokatka udanych szusów na feriach !!! jak obiecasz ze pamiątki nam przyweiziesz to na pewno nie zapomnimy :-)
Izka no no dziesiątka !!! całus dla Karoli
wszystkim wysapanym gratki i oby po tych pochwałach nic sie nie zmieniło !!!!
Kubusiowa no jakos dogramy termin !!! a guza Liwia mi miską nabiła !!!
i co to jeszcze

reklama
Podziel się: