reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
i stało się...nie jestem już matką karmiącą....nie przypuszczałam,że będzie mi tak źle:-( :-( :-(

reklama
Witam,

Iza powodzenia w odstawieniu, mam nadzieje, ze Karolina nie bedzie sie bardzo buntowac i sie uda.

Karolina Sonia znala pradziadka i to bardzo dobrze, czesto tam bywalam. Narazie jeszcze nic nie wie, bo wsumie powiem jej, ze dziadka nie ma.... Zobaczymy jak zareaguje, jak pojedziemy w odwiedziny do babci. A dzis Sonia spedzala dzien w pzedszkolu.

Oliwka zazdroszcze takich spacerkow. Jeszcze pol roku temu to bylo u nas norma, Sonia spedzala po pare godzin na dworze, a teraz malo wychodzi i mi choruje :zawstydzona/y::sick::wściekła/y:

Pozdrawiam,

Witam Was dziewczyny!!!!!
Jeszcze nieadawno pisałam że się staramy i nic nie wychodzi aż tu dzisiaj zrobiłam teścik i mam do przekazania wesoła nowinkę!!!!!!!!
Będe miała fasolke!!!!!!! :-)
Będe mamusią!!!!!!! :-)
Chyba jeszcze w to nie wierze ;-)

Monysia ............. WIELKIE GRATULACJE
CIĄŻA TO NAPRAWDĘ PIĘKNY STAN

Binka ...... witaj ja jestem z Bytomia :tak: napisz coś więcej o sobie

Anian rozumiem Cię, ostatnio karmiłam Karolinkę wczoraj o 6 rano, zobaczymy co z tego dalej wyniknie. GRATULUJĘ CI ODSTAWIENIA!
W nocy było ciężko, często się budziła, płakała ale smoczek i tulenie pomagały, mam nadzieje że wkrótce przestanie się w nocy budzić.

monysia OGROMNE GRATULACJE!!!!! Nie ma nic piękniejszego niż ciąża i własna dzidzia!!!! Cudownie że się Wam udało!!!!

MIŁEGO DZIONKA!!!

reklama
Witam

Humorek już mi się poprawił. Mała jakoś nawet nie zajarzyła, że nie dostała cyca tylko mleczko z kakaem:-) . Zasypianie u niej jest rewelacyjnee, tylko te pobudki w nocy....już powoli nie wyrabiam, a wiem,że muszę być twarda:-)

monysia GRATULACJE

Idę się wyspać skoro Mała śpi.
Miłego popołudnia:-)

Do góry