reklama
Mokkate dzięki za gratki
Niedobry ten lew co wystraszył Martynkę!!!! No no!!!
A co do Vigantolu to z tego co ja wiem (a to chyba czytałam w ulotce) to musi być przechowywany w temp. do 25 stopni C więc ja wkładałam go do lodówki jak były upały
Fajnie Martynka siada, Karolcia lubi sobie tak podwinąć jedną nóżkę ale dwóch
:-) a tego zdjęcia z popielca niestety
nie widze
Trochę dziś rano odespałam nockę wczorajszą i dzisiejsze pobudki, o 6.30 dałam małą do wyrka, trochę pomarudziła (ale stwierdziłam że cisza nocna się skończyła;-) ) i zasnęła, a potem to już mężuś się nią zajął więć mogłam trochę podrzemać
ale spałabym jeszcze (wstałam o 10.30)

A co do Vigantolu to z tego co ja wiem (a to chyba czytałam w ulotce) to musi być przechowywany w temp. do 25 stopni C więc ja wkładałam go do lodówki jak były upały

Fajnie Martynka siada, Karolcia lubi sobie tak podwinąć jedną nóżkę ale dwóch

Trochę dziś rano odespałam nockę wczorajszą i dzisiejsze pobudki, o 6.30 dałam małą do wyrka, trochę pomarudziła (ale stwierdziłam że cisza nocna się skończyła;-) ) i zasnęła, a potem to już mężuś się nią zajął więć mogłam trochę podrzemać

kubusiowa
Fan(ka)
witam:-)
spóźnilam sie z poranną kawusią:-(
iza - no no Karolinka jest bardzo szybka we wszystkim :-) brawo Karolinko!!!!
mokkate - Kubus tez tak siedzi jak Martynka
on nawet na zabke lubi spać
a piłeczki kup kup
czyzby az tak zmieniła sie nauka anatomi człowieka
hmmmmm
ja obiadek juz gotowy, chłopcy spią ja buszuje po allegro (upolowalam kilka fatałaszek na siebie i je obserwuje jakie ceny rosna
i oczywiście dla Kubusia też
) Po południu zaprosiłam moich chłopaków na dobry deser do włoskiej restauracji (dzisiaj odbieram kasiurke za projekty
)
miłego dzionka
spóźnilam sie z poranną kawusią:-(
iza - no no Karolinka jest bardzo szybka we wszystkim :-) brawo Karolinko!!!!

mokkate - Kubus tez tak siedzi jak Martynka

ja obiadek juz gotowy, chłopcy spią ja buszuje po allegro (upolowalam kilka fatałaszek na siebie i je obserwuje jakie ceny rosna

miłego dzionka
Witam,
Mialam male problemy z internetem, a konkretnie, moj stry operator mnie odlaczyl od uslugi i mialam tydzien bieganiny z nowa oferta, ale juz jestem znow polaczana ze swiatem. Moze nie nadrobie zaleglosci, ale mam nadzieje, ze bede na biezaco z obecnymi postami.
U nas wszystko OK.
Pozdrawiam,
Mialam male problemy z internetem, a konkretnie, moj stry operator mnie odlaczyl od uslugi i mialam tydzien bieganiny z nowa oferta, ale juz jestem znow polaczana ze swiatem. Moze nie nadrobie zaleglosci, ale mam nadzieje, ze bede na biezaco z obecnymi postami.
U nas wszystko OK.
Pozdrawiam,
My po spacerku. Ale tam zimnoooooo, brrrrrr......
Widziałam się z Karoliną i przekazałam Wasze pozdrowienia. Ona jeszcze "odcięta od świata".
Dzięki za odpowiedź w sprawie Vigantolu (tak mnie poinformowała kilka dni temu pani u nas w aptece...
Wcześniej go tam nie trzymałam)
Ale to chyba oznacza, że musze go wyjąć z lodóki a włożyć Cebion...
Witaj Sandros po przejściach z netem
A gdzie reszta dziewczyn??????
Widziałam się z Karoliną i przekazałam Wasze pozdrowienia. Ona jeszcze "odcięta od świata".
Dzięki za odpowiedź w sprawie Vigantolu (tak mnie poinformowała kilka dni temu pani u nas w aptece...

Ale to chyba oznacza, że musze go wyjąć z lodóki a włożyć Cebion...

Witaj Sandros po przejściach z netem
A gdzie reszta dziewczyn??????
justyna
Fanka BB :)
hop hop !!!!
Cebion trzeba trzymać w lodówce ale Vigantol w ciemnym i nie za ciepłym miejscu !!
Liwia dzis tez z przerażeniem oglądała teletubisie ja nie wiem co za głupol podkładał głos bo sama jak to usłyszałam to leciałam zobaczyć czy to inny program czy co ??
Ewcik super zdj !! i jaka ładna sypialnia !!!
Izka to ranny ptaszek z tej Karolci
Sandros no wreszcie a zastanawiałam sie gdzie Cie wcieło ?
no i właśnie Oliwka, Mariola, Shinue co z Wami ????
Ja nie oglądam Domowego Przedszkola bo słabią mnie te ciepłe ciotki
A moze ta pani doktor ma w kciuku 3 paliczki ja w każdym bądź razie mam 2 !!
Cebion trzeba trzymać w lodówce ale Vigantol w ciemnym i nie za ciepłym miejscu !!
Liwia dzis tez z przerażeniem oglądała teletubisie ja nie wiem co za głupol podkładał głos bo sama jak to usłyszałam to leciałam zobaczyć czy to inny program czy co ??
Ewcik super zdj !! i jaka ładna sypialnia !!!
Izka to ranny ptaszek z tej Karolci
Sandros no wreszcie a zastanawiałam sie gdzie Cie wcieło ?
no i właśnie Oliwka, Mariola, Shinue co z Wami ????
Ja nie oglądam Domowego Przedszkola bo słabią mnie te ciepłe ciotki

A moze ta pani doktor ma w kciuku 3 paliczki ja w każdym bądź razie mam 2 !!
anian
Fanka BB :)
Wiatm
sandros fajnie, że już masz necik:-)
Mokkate ale Ci się dziś nudzi....ale pisz kobieto ile wlezie;-) Ja też nie widzę zdjęcia z Popielca, a siad Martynka ma super. A my nie oglądamyTeletubisiów...
kubusiowa udanych połowów
. To może Ty rozstań się z ZUSem i zarabiaj na projektach
;-)
iza, pociecieszę Cię u nas też npocka nieciekawa....jak obudziła się z płaczem to nic nie pomogło...
tak więc ja mam oczy na zapałakch, ale cóż...kiedyś nadrobię:-)
A ja dziś PO RAZ OSTATNI wybieram się kupić Młodej ciuch na roczek...mam nadzieję, że się uda:-)
sandros fajnie, że już masz necik:-)
Mokkate ale Ci się dziś nudzi....ale pisz kobieto ile wlezie;-) Ja też nie widzę zdjęcia z Popielca, a siad Martynka ma super. A my nie oglądamyTeletubisiów...

kubusiowa udanych połowów

iza, pociecieszę Cię u nas też npocka nieciekawa....jak obudziła się z płaczem to nic nie pomogło...

A ja dziś PO RAZ OSTATNI wybieram się kupić Młodej ciuch na roczek...mam nadzieję, że się uda:-)
Anian- trzymam kciuki za udane polowanie na ciuchy. Jak tylko coś kupicie wklejaj, to może i ja weny dostanę...
Kubusiowa- no właśnie...może zajmij się tylko projektowaniem. Będziesz mogła w domku siedzieć....:-)
Justyna- no patrz jaki zbieg okoliczności- ja też mam 2. Chyba się nie poddałyśmy ewolucji...;-)

Kubusiowa- no właśnie...może zajmij się tylko projektowaniem. Będziesz mogła w domku siedzieć....:-)

Justyna- no patrz jaki zbieg okoliczności- ja też mam 2. Chyba się nie poddałyśmy ewolucji...;-)

reklama
Podziel się: