reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mokkate pierwsze słyszę, że vigantol w lodówce trzeba przechowywać, może komuś pomyliło się z cebionem multi ??? ja najbardziej obawiam się wiedzy historycznej.....

reklama
Mokkate dzięki za gratki :tak: Niedobry ten lew co wystraszył Martynkę!!!! No no!!!
A co do Vigantolu to z tego co ja wiem (a to chyba czytałam w ulotce) to musi być przechowywany w temp. do 25 stopni C więc ja wkładałam go do lodówki jak były upały :happy:
Fajnie Martynka siada, Karolcia lubi sobie tak podwinąć jedną nóżkę ale dwóch :no: :-) a tego zdjęcia z popielca niestety :no: nie widze:dry:

Trochę dziś rano odespałam nockę wczorajszą i dzisiejsze pobudki, o 6.30 dałam małą do wyrka, trochę pomarudziła (ale stwierdziłam że cisza nocna się skończyła;-) ) i zasnęła, a potem to już mężuś się nią zajął więć mogłam trochę podrzemać:happy: ale spałabym jeszcze (wstałam o 10.30)

witam:-)

spóźnilam sie z poranną kawusią:-(

iza - no no Karolinka jest bardzo szybka we wszystkim :-) brawo Karolinko!!!!:-D

mokkate - Kubus tez tak siedzi jak Martynka:tak: :-D on nawet na zabke lubi spać:laugh2: a piłeczki kup kup:tak: czyzby az tak zmieniła sie nauka anatomi człowieka:confused: :szok: hmmmmm

ja obiadek juz gotowy, chłopcy spią ja buszuje po allegro (upolowalam kilka fatałaszek na siebie i je obserwuje jakie ceny rosna:cool2: i oczywiście dla Kubusia też:-D ) Po południu zaprosiłam moich chłopaków na dobry deser do włoskiej restauracji (dzisiaj odbieram kasiurke za projekty:-D )

miłego dzionka

Witam,

Mialam male problemy z internetem, a konkretnie, moj stry operator mnie odlaczyl od uslugi i mialam tydzien bieganiny z nowa oferta, ale juz jestem znow polaczana ze swiatem. Moze nie nadrobie zaleglosci, ale mam nadzieje, ze bede na biezaco z obecnymi postami.

U nas wszystko OK.

Pozdrawiam,

My po spacerku. Ale tam zimnoooooo, brrrrrr......
Widziałam się z Karoliną i przekazałam Wasze pozdrowienia. Ona jeszcze "odcięta od świata".
Dzięki za odpowiedź w sprawie Vigantolu (tak mnie poinformowała kilka dni temu pani u nas w aptece...:wściekła/y: Wcześniej go tam nie trzymałam)
Ale to chyba oznacza, że musze go wyjąć z lodóki a włożyć Cebion...:confused:

Witaj Sandros po przejściach z netem

A gdzie reszta dziewczyn??????

hop hop !!!!

Cebion trzeba trzymać w lodówce ale Vigantol w ciemnym i nie za ciepłym miejscu !!

Liwia dzis tez z przerażeniem oglądała teletubisie ja nie wiem co za głupol podkładał głos bo sama jak to usłyszałam to leciałam zobaczyć czy to inny program czy co ??

Ewcik super zdj !! i jaka ładna sypialnia !!!

Izka to ranny ptaszek z tej Karolci

Sandros no wreszcie a zastanawiałam sie gdzie Cie wcieło ?

no i właśnie Oliwka, Mariola, Shinue co z Wami ????

Ja nie oglądam Domowego Przedszkola bo słabią mnie te ciepłe ciotki :baffled:
A moze ta pani doktor ma w kciuku 3 paliczki ja w każdym bądź razie mam 2 !!

Wiatm

sandros fajnie, że już masz necik:-)

Mokkate ale Ci się dziś nudzi....ale pisz kobieto ile wlezie;-) Ja też nie widzę zdjęcia z Popielca, a siad Martynka ma super. A my nie oglądamyTeletubisiów...:zawstydzona/y:

kubusiowa udanych połowów:tak: . To może Ty rozstań się z ZUSem i zarabiaj na projektach:confused: ;-)

iza, pociecieszę Cię u nas też npocka nieciekawa....jak obudziła się z płaczem to nic nie pomogło...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: tak więc ja mam oczy na zapałakch, ale cóż...kiedyś nadrobię:-)

A ja dziś PO RAZ OSTATNI wybieram się kupić Młodej ciuch na roczek...mam nadzieję, że się uda:-)

Anian- trzymam kciuki za udane polowanie na ciuchy. Jak tylko coś kupicie wklejaj, to może i ja weny dostanę...:tak:

Kubusiowa- no właśnie...może zajmij się tylko projektowaniem. Będziesz mogła w domku siedzieć....:-) :tak:

Justyna- no patrz jaki zbieg okoliczności- ja też mam 2. Chyba się nie poddałyśmy ewolucji...;-) :-D

reklama
Kasiu (jednak przydała mi się znajomość Twojego imienia;-) ) ja wene mam w nadmiarze więc mogę Ci ją kabelkami przesłać....:-) gorzej z towarem w sklepach:no: wymyśliłam sobie sukienkę (chyba:confused: ) i może jednak mi się uda:-) .

Do góry