reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-) Witam w niedzielny poranek!!!!

Nic nie będę pisać na temat nocki, nie chce zapeszyć:cool2:

Anian brawo dla ślicznej modelki!!!!! Fajne to zdjęcie co wygrało w konkursie :-) :tak: :-)

Kubusiowa ja też wczorajszy wieczór spędzałam samotnie :happy: ale to jest częste i można się przyzwyczaić, najgorzej zagrzać się w łóżku :laugh2:

Sandros dziękuję za gratki dla Karolci!!! Dla Twojej Księżniczki również GRATULACJE!!!! Teraz pytań :no: będzie końca :happy: .

Justyna jak tam domowe spa:confused: :-)

Baska Kamilek to duży kawaler :tak: :-)

Kończę bo mała jest zmierzła :baffled:

reklama
Jestem już troszkę zdenerwowana jak to będzie jutro :wściekła/y: :-( :zawstydzona/y: :no: Normalnie strasznie się boję dzisiaj to napewno całą noc nie będę umiała spać :wściekła/y: Muszę dzisiaj naszykować sobie wszystko do pracy i z małym iść na ostatni spacerek bo napewno nie prędko z nim pójdę jak w sobotę dopiero :zawstydzona/y: Qrcze ale to szybko przeleciało nie mogę uwierzyć, że od 22 maja byłam w domu. Tak naprawdę dobrze mi było w domu wogóle mi się nie nudziło.

Basia na początku na pewno będzie trudno Ci przyzwyczaić się do nowej sytuacji, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, wyjdziesz do ludzi. zobaczysz będzie ok. Kamilek jeszcze jest mały i na pewno dobrze zniesie rozstanie i się przyzwyczai, ja się boję jak zniesie to Karolcia jak pójdę do pracy, a wiesz że się wybieram ;-) :baffled: .

Wklejam fotkę Karolinki z wczorajszego śniadanka, nie ma dużo na talerzyku, bo daję jej po 2-3 kawałeczki wtedy ładnie je sama z talerzyka a jak ma dużo to rozwala :-D

Iza - to prawda, ze najgorsze są początki ;-) Ale tu nie o to też chodzi...wiesz, ze mówiłam ci jaka u nas panuje atmosfera. Chodzę tylko tam zeby zrobić swoje i to wszystko. Nie mam tam szczerze koleżanki z którą mogłabym pogadać o wszystkim tylko tak ogólnikowo.

Domowe spa sie udało tylko, ze krótko bo zadzwoniła moja siostra i ona "nie lubi" gadać :-D a potem Paweł pow ze znajomy wpadnie do nas na chwilę pogadac o wakacjach bo razem jedziemy i tak wpadł na chwilę ze pojechał o 2.30 :eek: Ale uśmialiśmy sie :-D fajnie !!!

Sandros na nią lózeczko by tez działało ale nie chce zeby kojazyła sobie Go z karą jakąś albo cos dlatego szukam innego knifa :happy:

Anian fajna sukienisia a nie chcesz jej przeszyć ???

a dzis dzień do DUPY sie zaczoł bo najpierw okazało sie ze kura która miałam zrobić na obiad nie jest zdatna do jedzenia :baffled: i musiałam lecieć do sklepu z Liwią i kołować cos bo na dodtaek maszyna nam w ciemni sie zepsuła i Paweł siedzi od rana i robi cos tam i nie wiadomo co bedzie ! na razie stoimy z robotą :wściekła/y: A tak pięknie miało być :sick:

hej wieczorkiem:tak:
diablica ale Olo duzy na zdieciu z Liwka :szok:ja go miałam przed oczami jak był w parku latem :szok:musisz czesciej zdiecia wklejac;-)
baska ja ci nie zazdroszcze ppowrotu do pracy napewno wielka nerwówka teraz u ciebie:no:ciekawe jak Kamilek bedzie z babcia a ty napewno bedziesz tesknic za nim:tak:
justyna spa nie wypaliło ale i tak mieliście udany wieczór;-)

anian sukieneczka super ale ciezko bedzie urosnac w dwa tygodnie:-D;-)
My siedzimy juz po niedzieli i czekamy na "skazany na śmierć" ogladacie to??
Ciekawe jak karola i kiedy tego neta jej podłacza:confused:

reklama
Witam wiczorną porą....

Szkoda, że Mała mi nie urośnie do tej sukienki;-) ale .... czekam na przesyłkę z allegro, może ta co prtzyjdzie się nada:-)

baska wszystko będzie dobrze:-) Łącze się z Tobą w bólu, bo ja też jutro do szkoły...a było tak pięknie:-)

oliwka nie oglądam tego:no:

Ale dziś śpiąca jestem...szok. Muszę się przygotować na jutro, wanienka :)happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: ) i do wyrka.

Do jutra:-)

Do góry