reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
trininlov fajnie, że możesz być z malutką tak długo:tak: Napisz jak wkleić filmik, ale nie wiem czy się uda bo ja nawet tych filmików u siebie na kompie nie mogę puścić, brakuje jakiś kodków:baffled: mąż dopiero musi coś zadziałać.

Mokkate chyba jednak nie jesteś dziś na podium;-) Martynka miała fajną zabawę z tym talerzem:-D Widać też kawałek Twojej nowej kuchni :-) masz identyczny czajnik jak moi rodzice:-D Ja mam trochę inny i dziś mi zwariował, dwa razy się sam załączył :szok: :szok: :szok: nie wiem duchy jakieś czy co:confused: :-D

Też trzymam kciuki za dziewczyny w pracy !!!!!!

reklama
Hej gwiazdeczki ;-)

Witam na początku nową koleżanke ;-) trininlov ;-) Ja również mam dwie córeczki ;-)

U mnie mężulek chory :-( Mam nadzieje że dziewczynki na nowo nie zarazi... tfu,tfu...wole nie krakać :-( Bo dopiero sobie narobie szpital w domu.

Iza prosze mi wysłać filmik na emaila jak chodzi Karolcia ;-)

sandros czemu tak żadko jesteś na forum?

Mokkate jak te twoje gwiazdeczki rosną,aż nie mogę się na nie napatrzeć są takie śliczniutkie :-)

Karolinko kiedy wracasz do nas? Brakuje nam ciebie gadułko nasza forumowa,no i foteczek Lenki! ;-)

Dziewczyny jak wam się podobał artykuł na gg co wysłałam ? ;-)

Hallo

Ja już po pracy!!!!:-D :-D :-D
Młoda śpi tak więc mam czasu troszkę:-)

Mokkate jaka Martynka samodzielna, muszę Moją nauczyć:eek:

Jakoś tak nie mam weny twórczej do pisania...

obiadek mi sie kończy robic !!!

mój tato nadciąga :szok: jest juz w Rybniku !! i wiezie gołąbki :-p (jest specjalistą w gołąbkach)

Pomoze mi dopóki teściowie z wojazy nie wrócą, jakbym tak musiała lecieć Pawłowi pomóc w zakladzie to Liwia ma opiekę !
Aczkolwiek jak jej mówi ze dziadek przyjedzie to kiwa głową :no: i mówi nieeee !! Nie ma to jak kochająca wnuczka !!! :-D

Aczkolwiek jak jej mówi ze dziadek przyjedzie to kiwa głową :no: i mówi nieeee !! Nie ma to jak kochająca wnuczka !!! :-D

kochana wnuczka;-) ;-) ;-)
A ja dziś się dowiem czy teście przyjadą na roczke wnuczki....:no: :baffled: :no: :baffled: :no: :baffled:

Ja uwielbiam gołąbki...zazdroszczę.

Mam dziś takiego powera, że szok:szok: :szok: :szok: Na jutro już się przygotowałam i teraz tylko odległe (może nie aż tak,ale zawsze nie na jutro) terminy mnie gonią:-) A że Młodej niet doma, to chyba z rozpędu dalej popracuję:-)

Mokkate :-D :laugh2: :-D
taki niewinny żarcik....;-) :-p
Szkoda że Karolinny tak długo nie będzie :sick: :sick: :sick:
My rozglądamy się za nową możliwością łącza bo wygasa nam niedługo umowa z Netią, a strasznie dużo płacimy. Ale niestety tu chyba nie ma innej możliwości bo nie ma zapotrzebowania na internet (mieszka tu dużo starszych osób) :sick: :sick: :sick:

Justynka ja też zazdroszcze tych gołąbków bo je uwielbiam :-p :-p :-p ale teraz się odchudzam więc i tak nie mogłabym sobie ich pojeść :-( Fajnie, że masz taką pomoc w postaci taty, mój tata też lubi być z Karolcią :-)

Czarnulka z filmikiem nie da rady. Ten aparat co teraz mam to nagrywa te filmiki w jakimś dziwnym formacie i musimy dopiero coś porobić (jakieś kodeki zaistalować) żebym mogła je na komputerze odtworzyć, a i tak nie mam pewności czy jak do kogoś prześle to ten ktoś odtworzy:sick: . A wierz mi bardzo chciałabym pochwalić się moją księżniczką :-) Jak się spotkamy to zobaczysz na żywo a i filmik będę mogła Ci puścić.

Już znalazłam instrukcję. Oto ona:
"Zacznijmy od tego czy masz zainstalowany na komputerze program Picasa. Jeśli nie to ściągasz go sobie z tej strony (jest na dole)
Więcej, więcej, więcej
potem zakładasz sobie na Picasa album jeśli dobrze pamietam to robi się to u góry prawej strony.
Ja wgrywam film z aparatu na pulpit i potem jak otwieram Picasa to film sam mi sie przenosi do tego programu
Potem zaznaczam ten film przez kliknięcie. tak że jest w niebieskiej ramce i klikam na przycisk na dole strony z napisem "album zdjęć" Zgrywanie trwa dość długo więc trzeba uzbroić sie w cierpiwość. Jak już się zgra to kopiuję link i wklejam na BB"

reklama
justyna ja też uwielbiam gołąbki (chyba się do Ciebie wybiorę ;-) ;-) ;-) )
iza a nie myślałaś o przenośmym Internecie jak iPlus albo z innej sieci komórkowej? To już nie jest tak drogie i może byłoby to jakieś rozwiązanie u Ciebie.

Do góry