reklama
justyna
Fanka BB :)
co do gołąbków to wybaczcie ale tata przywiózł mało i sie nie podziele
;-)
dzis w sklepie spotkałam starego kolege chyba z 3 lata sie nie widzielismy i wszystko fajnie gdyby nie to ze tak jak w domu bylam ubrana w byle co to ubralam tylko kutrkę i pojechałam do sklepu szybko ani nie poczesana ani umalowana
i myślałam ze łeb wsadzę między regały
Kurde zawsze tak jest

;-)
dzis w sklepie spotkałam starego kolege chyba z 3 lata sie nie widzielismy i wszystko fajnie gdyby nie to ze tak jak w domu bylam ubrana w byle co to ubralam tylko kutrkę i pojechałam do sklepu szybko ani nie poczesana ani umalowana

Kurde zawsze tak jest

anian
justyna jakiego miałaś pecha...morał: malowanko i strojonko przed każdym wyjściem z domu:-)
A Młoda ma chyba mokry, bo coś tam zawsze zagryza po kaszlu;-)
iza1 ale świtnie biega Karolina:-)
A syrop z cebuli to można już podawać
Znikam, bo znowu się nie wyśpię.
Dobranoc:-)
A Młoda ma chyba mokry, bo coś tam zawsze zagryza po kaszlu;-)
iza1 ale świtnie biega Karolina:-)
A syrop z cebuli to można już podawać

Znikam, bo znowu się nie wyśpię.
Dobranoc:-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Izuniu filmik znakomity :-) mój Radek zapytał czy to pędziwiatr malutki hihihi ;-) A buciki dla Wiki też kupuje w CCC lub DAICHMANIE ;-) Nie są drogie i dobre ;-)
Justa ja też tak zawsze mam hihihi W nieodpowiednim momencie kogos spotkam,albo ktoś przyjdzie ;-) A na gołąbki to takiego mi smam zrobiłaś,że szkoda gadać! ach......
A moja Emilka od dwóch dni sama zasypia ;-)
Justa ja też tak zawsze mam hihihi W nieodpowiednim momencie kogos spotkam,albo ktoś przyjdzie ;-) A na gołąbki to takiego mi smam zrobiłaś,że szkoda gadać! ach......
A moja Emilka od dwóch dni sama zasypia ;-)
justyna
co do internetu to my mamy neostrade i jest super ! w zakładzie mamy radiówkę i to zalezy kiedy i chcemy tez przejść na neostradę a kiedyś mieliśmy w laptopie z orange i porażka !!
Baśka no to pierwsze koty za płoty !!! takie bycie z tata to tez dobrze zrobi i jednemu i drugiemu
butki Liwia miała pierwsze z bartka na zime to z kornecki czy jakos tak i drugie z ccc ! i z tych cccowych jestem zadowolona bo sztywne a podeszwa fajnie giętka ze nie takie narciarskie ! Ewcik takie fioletowo z kwiatuszkami haftowanymi za kostkę - bardzo fajne były !! A mieliście w ofercie takie gumowe jakby sandałki ? wiesz takie zeby do kąpania np w morzy mogły być !!
Baśka no to pierwsze koty za płoty !!! takie bycie z tata to tez dobrze zrobi i jednemu i drugiemu

butki Liwia miała pierwsze z bartka na zime to z kornecki czy jakos tak i drugie z ccc ! i z tych cccowych jestem zadowolona bo sztywne a podeszwa fajnie giętka ze nie takie narciarskie ! Ewcik takie fioletowo z kwiatuszkami haftowanymi za kostkę - bardzo fajne były !! A mieliście w ofercie takie gumowe jakby sandałki ? wiesz takie zeby do kąpania np w morzy mogły być !!
justyna
ewcik ja Liwciorce lakuje juz którys raz ząbki !!
Anian, Czarnulka ale ja mam to zawsze bo jak kiedys Pawła miałam zawieśc z autem do mechanika to szybko szybko i pojechałam bez tapety z włosami jak czupur i w dresie bo juz pózno było i jak na złość auto musialo dłużej być i przyjechał po nas kumpel Pawła z laską wypindrzoną ze myslałam ze za autem pobiegnę albo w bagażniku pojadę
Izka no super filmik !!!! no nieźle sobie radzi i jak baletnica
tylko komentator cos pod koniec dopiero sie rozgadał 
Anian, Czarnulka ale ja mam to zawsze bo jak kiedys Pawła miałam zawieśc z autem do mechanika to szybko szybko i pojechałam bez tapety z włosami jak czupur i w dresie bo juz pózno było i jak na złość auto musialo dłużej być i przyjechał po nas kumpel Pawła z laską wypindrzoną ze myslałam ze za autem pobiegnę albo w bagażniku pojadę

Izka no super filmik !!!! no nieźle sobie radzi i jak baletnica

Cześć dziewczyny!!!!
Wpadłam tylko na chwile poczytać co u Was. Jutro w końcu wyczekiwana pierwsza wizyta u lekarza. Mam nadzieję że powie mi że wszystko jest ok i że wyjdę z gabinetu uśmiechnięta :-)
Pozdrawiam Was serdecznie

Wpadłam tylko na chwile poczytać co u Was. Jutro w końcu wyczekiwana pierwsza wizyta u lekarza. Mam nadzieję że powie mi że wszystko jest ok i że wyjdę z gabinetu uśmiechnięta :-)
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Podziel się: