reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Karolina jak fajnie, ze zajzalas
Gratulacje za kolejnego zebokla Leny

Czarnulka niezly kawal...

Sonia bedzie nosic okularki - w sobote na spotkaniu juz bedziecie mogly podziwiac malutka "Pania Profesor" :nerd:

Zabieram sie za nauke... W koncu ruszylam z moja praca, teraz musze ruszyc z egzaminami.

Pozdrawiam,

.Witam w przerwie w sprzątaniu;-).

.sandros mam nadzieję że na spotkanku będę bo bardzo chciałabym zobaczyć Sonię w okularkach:tak:,a Sonia lubi je nosić?jak się z nimi czuje:confused:.Dzięki za gratki :-).

.kaska wg prognozy ma być ok na wp.pl można sprawdzić ;-) bo coś m link psuje posta.

.kub i mokk where are you???

.Jeszcze tu zajrzę dziś wieczorem:-).

.Idę poprać kilka rzeczy:-).

Czołem kobitki :tak::tak::tak:

hmmmmmmmmmmmmmmmm i co tu napisać:confused::baffled:

karolinka, to gratulacje kolejnego Lenkowego zębola:-)

kaśka dziś oglądałam pogodę i mówili, że w sobotę ma być ciepło i bezdeszczowo:dry:

sandros, a jaką wadę ma Sonia:confused::confused::confused:. A pokaż ją też na forum, bo nie wszystkie będziemyu na spotkaniu:-D

czarnulka i na ile dni jedziesz się bawić:confused:, przeżyjesz jakoś:confused: Ale grunt to pozytywne myślenie....będziesz się super bawiła, a dziewczynkie też będą się miały dobrze:-)

A mnie jutro czeka ciężki dzień:dry:Jedę do Częstochowy i będę musiała jakoś przeżyć cały dzień bez Pati......................i chyba nie zdążę jej położyć :no::no::no:i juz mi źle.
A teraz mykam do wanny i do łóżeczka.

Miłego piątku:cool2:

.
karol: a może Ty gniazdko wijesz?????????????
.
.:-p:-D ,raczej druga opcja tylko jej nie znam właśnie;-).Może jakieś święto się zbliża o którym nie pamiętam.... dzień Matki:rofl: albo dzień Dziecka:-).

.
straszysz czy obiecujesz:-p:confused:
.
.TY MI POWIEDZ!:laugh2:.Myślę że będziesz cały dzień myślała co u Patusi:tak:.Dziękujemy za gratki:happy:.A po co jedziesz do Częstochowy?:-pale jestem ciekawska:-p.

.I może jeszcze tu zajrzę dziś
gglolcj2.gif
:ninja:.

.Ha ha ,widzę że jednak straszyłam tym swoim powtórnym wejściem na bb dzisiaj,bo nikogo nie ma:-p.

.Życzę wam kobitki słodkich snów!.Takich słodkich jak miodek.I beztroskich jak Puchatek.
dobranockubu347pucvhatexh8.gif
.

.Dobranoc!.

reklama
hop hop !!!!

oj mój niań dziś juz pojechał :-( ale obiecał że wróci :happy:
Liwia taka zachwycona że rano po śniadaniu wręczyła mi torebkę i powiedziała pappaa i całusa dała a Tomka za ręke z całej siły i "choo chhoo" zaciągneła go do pokoju na puzzle i bawić bawić !!!!

a z tą praktyką Oliwka i Karola to mnie rozbawiłyście jak sobie Go wyobraziłam w roli ojca :-D :-D :-D on to TAKIE duże dziecko i w tym tkwi chyba sekret że tak dobrze sie dogadują !!

Anian i Czarnulka zniesiecie dzielnie rozłąkę !!! trzyamam kciuki i pewnie dzieciaczki lepiej to zniosą niż Wy !!

Kaśka jak tam Piotrus ???

Do góry