reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Babeczki sorry ,ale nas z Lenką nie będzie na spotkanku :dry:. No ale niedługo będą urodzinki u czarnulki ,więc planujemy być i mam nadzieję poznać resztę dziewczyn które jeszcze nie znam;-) no i spotkać te które znam:-D.

.Róbcie dużo fotek i powklejajcie je wieczorem:tak:.

.Pozdrawiamy i życzymy fajnego spotkanka:tak:.

reklama
No tak to kto w końcu będzie na tym spotkanku a Karolinna ty nie masz usprawiedliwienia bo to ty wymyśliłaś to spotkanko a teraz się nie pojawisz:confused::confused::confused:

:-)witam

no ładnie czytam tu smutne wiadomości że część mamusiek ze smykami odpada ze spotkania :-(

MOKKATE JA JEDNAK BARDZO LICZE NA CIEBIE ŻE NAS JEDNAK NIE ZAWIEDZIESZ:tak::-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAROLINA PRZECZUWLAM TO :-( masz minus:cool2:

mmm ty wpelni usprawiedliwiona zycze zdrowka.

My bedziemy na pewno jak nikogo nie bedzie nie zginiemy;-):-D Moze zrobimy ewakuajce do SILESI w takiej sytuacji;-):-)

Trysia - witaj kochana, ostatni twj post to jak dobrze pamiam byl po powrocie z wakacji i cisza zapanowala:confused::-(no i ja nie zapomnialam o kawie capucino jak zapraszaa

reklama
Witam!
Kilka dni mnie nie bylo ale naprawde nie mialam na nic czasu :-( Podczytywalam Was jednak regularnie, przynajmniej sie staralam :-p Ale i tak nie bylam w stanie zapamietac tego co sie u Was wszystkich dzieje :zawstydzona/y: Ja skupiam sie na nauce bo w przyszla niedziele mam test z psychologii rozwojowej i osobowosci :baffled: do tego mam duzo do przygotowania na zajecia na uczelnie no i do tego musze miec min 10 pierwszych stron mojej pracy licencjackiej tez na przyszly weekend bo jak nie to promotorka mnie zabije :baffled::szok::eek:;-) A poki co to mam az 2 strony :szok::szok::szok: i do trego nei trzyam sie to co napisalam kupy ani dupy! (sorki za wyrazenie) Ponadto Oliwia od kilku dni nei chce nic jesc :-(nie da sobie nawet wcisnac butelki, nawet przylozyc do ust :no: Do tego jest cholernie marudna i wiecznie nic jej nie pasuje :wściekła/y:W nocy budzi sie i tak jak np przedwczoraj od 2:30 do 3:30 chciala sie bawic :eek: A wstaje juz okolo 6-7 rano. JA przy tym padam na pysk. A ona wiecznie ryczy bo nic Jej nie odpowiada :angry::no2:Ja juz nie wiem co jest grane. Przypuszczam ze wychodza Jej dolne dwojki ale ilez mozna ryczec i nic nie jesc :confused::-(Ehh... A do tego juz dwa dni stoje przy desce i prasuje a konca nie widac. Troche zapuscilam sie z tym praniem i teraz sa tego efekty. Ehhh... Ogolnie to u mnie wszystko do dupy!

Wy pewnie jestescie teraz na spotkanku lub tak jak Czarnulka bawicie sie gdzies na calego. A ja wracam do zelazka :wściekła/y: A tak chcialam byc na tym spotkaniu i Was poznac ale niestety nic z tego nie wyszlo :wściekła/y::wściekła/y::-( Czekam za to na relacje i fotki :tak:

Do góry