reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Anian chyba nie moge sie pochwalic wiedza o krzywicy, ale mam nadzieje, ze skoro w tak mlodym wieku wykryta, to moze uda sie jeszcze wszystko "naprawic". Bledy wszystkie popelniamy, nie ma co sie obwiniac, nie jestesmy "bogami" by wiedziac jak postepowac.

Sonia juz w przedszkolu. Ja mam juz wyprane i powieszone pranie... Teraz zabieram sie za lodowke, od dawna sie prosi o odmrozenie. Czas oszczedzac na nowa, bo ta mnie o siwe wlosy przyprawi.

Wczoraj sie dowiedziala - moj tata przyjezda do nas na wakacje. Sonia sie bardzo ucieszy :-) Ja tez sie ciesze :-):-):-):-):-):-):-):-)

Pozdrawiam,

reklama
Nie skomentuje ilości postów....................

sandros lekarka powiedziała, że jest to do naprawienia. Tak więc nie myślę, że może być inaczej.:no:

Idę się kurować, bo Młoda mnie zaraziła:baffled::sorry2::baffled::sorry2:

Anian Patucha jest taka malutka to wcześnie wykryta pewnie nie pozostawi sladów.
Mój brat miał późno wykryta i jako 15 latek operowaną klatkę piersiową ale dopiero wtedy lekarz w szkole zauważył bo akurat chirurg był wtedy na badaniach.

Pewnie tyle się naczytałaś że wisz co dokładnie obserwować.

Ja mogę podyskutować spokojnie o zapleniach ucha bo u mnie to na czasie.

Umyłam okno, zrobiłam pranie terz gotuje zupę, pies też nakarmiony.

Wygoniłam tatusia z córeczką na hulajnogę.

Jutro sprzątam dalej.

Halo Halo jest tam ktoś,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej !!!

melduję się że wróciłam !!!!!
było super !!! Liwia zachwycona aż żal było wracać !!! Ale rozbestwiliśmy ją na amen, generalnie miała labę na wszystko i efektem czego był dzis popis histerii jak wróciła do rzeczywistości :crazy: potęskniłam za Wami !!! a teraz masa zaległości i tu i w pracy !!!
pozdrawiam i mam nadzieję że do szybkiego popisania jak sie obrobię z zaległości !!

Justi - dla Ciebie gratisik po pworcie
:-D

usnąłem po zabawie
1008450zl6.jpg

noc reklamożerców:szok::szok:
1008464uj5.jpg

tłumaczę tacie jak mi ma naprawić autko
1008469lj4.jpg

pierwszy raz próbuję loda
1008474wn7.jpg

chodzeniowe próby :-)
1008486wd6.jpg

1008488bk9.jpg

hej
Melduję sie :tak:
kaśka fajne fotusie :-)
justyna super że urlopik udany sama bym gdzies sie wybrała;-) mam nadzieję że zapodasz jakieś fotki :-)
anian krzywica wykryta wcześnie jest do wyleczenia tak że nie martw się będzie dobrze. A ty do pracy????????/:szok::confused::baffled:

Wczoraj miałam jakieś dziwne bóle brzucha :szok: kurde już mam cykora .Nawet jak by sie zaczeło i będę miała bóle brzucha to niewiem czy rozpoznam czy to to :szok: choć jeden mam za sobą to bóli z brzucha nie miałam ani jednego tylko z krzyża tak że stąd moje obawy:angry::tak::-(

;-);-);-);-):no::no::no::baffled::-p:angry:Witam my dzisiaj ostatnią wizytę zaliczyliśmy uchole zdrowe :-):-):-)badania słuchu ok.
To do sierpnia nie chcę słyszeć o lekarzach.:angry::angry:\
:cool2::shocked2::no:

Wkład pracy emotionki mojej małej

Widzę, że coś się ruszyło....

Kasia, zdjęcia Piotrka super

justyś, fajnie, że urlopik się udał. Czekam na fotki:-)

oliwka tak mi się zdaje, że jak to już będzie to, to będziesz wiedziała:sorry2: Nie wiem czy życzyć Ci przyspieszenia czy też opóźnienia....:shocked2:
A co do pracy....to w następnym tygodniu też będę musiała naginać....:baffled:

martaglo to dobrze, że Mała zdrowa.

Miłego dnia

reklama
Do góry