reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Przekazuję niusy :

Oliwka dalej z brzusiem i Sarze sie nie spieszy i dalej zastrzyki jak nie puści to w piątek kroplówa a jak dalej nic to wtedy cesarka !!!

wracam do pracy .....do wieczora

reklama
Hejka!!!!

Właśnie skończyłam myć podłogi :-):-D Mały śpi więc wzięłam się troszkę za porządki :laugh2: Babolki mało piszę ponieważ nie mam czasu nic pisać jak mały nie śpi bo poprostu mi nie da :-):cool2:A jak śpi to muszę coś porobić w domciu. Od jutra mam urlopik :-D:laugh2: Jutro pakowanko i w nocy w drogę :rofl2::rofl2::laugh2::-p Jedziemy tam skąd wróciła Kubusiowa czyli nad morze a dokładnie do Ustki. Mam nadzieję, że pogoda się zrobi :wściekła/y::zawstydzona/y:

Już popisałam własnie mały sie obudził......

Do wieczorka....

.Hejo.

.Lenka kończy dziś 1 rok i 8 miesięcy:szok: duża pannica:tak:.

.baska życzę wam super wypoczynku:cool2: i super pogody:-D.

.czarnulka tylko potem wklej to co nowego zrobiłaś na ten konkurs :blink:.

.oliwka trzymamy kciuki.

.sandros Sonia zadowolona że ma przy sobie dziadka?

.ewcik gratki nowych słówek Filipka:blink:.

.justyna no to fajnie wymyśliłaś z tym suwaczkiem;-).Jak przygotowania do urodzinek Liwii?.

.Miłego wieczoru.

Jestem spowrotem mały śpi ;-)

Karolinna - ale Lenka już duża gratki dla niej:-D:-) Dzięki mam nadzieję, ze pogoda nam dopisze ;-)

Justyna - dzięki za pamięć przynajmniej ty i czarnulka o mnie pamiętacie ;-):tak::rofl2::laugh2: U Izy też wszystko ok. Szkoda, że nie będziemy na urodzinkach Liwii ale myślami będę z wami :-):-D

Niwiem co miałam jeszcze tu napisać :sorry::sorry::sorry:

.Witanko.

.Dużo słońca dziś sie zapowiada :happy:.

.baska dzięki a gratki:tak:.Gratki dla Kamilka z okazji skończenia 10 miesięcy :-).

.Miłego dnia wam życzę:tak:.

.Acha... ZŁOTO :-).

HEJKA
cosik mi źle chodzi bb. nie wiem, co jest.

niedlugo do domku.

gratki dla Kamilka i dużej pannicy Lenki

Karolka - czas ekspresowo leci - ja pamiętma jak pisałaś, że na szczęście miałas cc a Lenka miała za krótką pępowinę - a kiedy to było???????:szok::szok::szok:

reklama
Hej dziewczyny wpadłam sie pożegnać przed wyjazdem ;-) Juz jesteśmy spakowani :-D:tak:Tyle mamy bagażu że niewiem czy wszystko zmieści sie do bagaznika :szok::-D:happy2::rofl2:

Karolinna, Kaska - dzieki za gratki w imieni Kamilka.

Kamilek dzisiaj sam przeszedł pół pokoju bez trzymania i cały czas ćwiczy a my musimy go pilnować zeby sie nie uderzył :-);-):tak::-D

Do góry