reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
halo
pamiętacie nas jeszcze:-)mała rośnie jak na drożdzach.Jest aniołkiem,ładnie przesypia nocki raz ie budzi do jedzenia przeciwieństwo Oliwi z jedzeniem za to w dzień nadrabia..:-D
czarnulka ja narazie odpadam co do spotkania
monysia :szok:ty już końcówka :szok:a niedawno ja miałam o boże jak to zleciało.Napewno dzis sie dowiesz ze masz rozwarcie i możesz rodzić:tak:;-):-D
luszczynka figloraj w rybniku jast blisko plazy a szczegółowo to obok biedronki w tym podwórku.;-)a mała sobie miejsce znajdzie w baseniku z piłkami albo sa tam takie bujaweczki jakby na biegunach w kształcie rybki to tez moze byc;-):-Dale wytłumaczyłam:-D:-D

Gdzie tam rozwarcie ???
Zero oznak porodu !!! :zawstydzona/y:
Nawet skurcze zanikają :-(
Drażnił małą bo jest zaniepokojony że
się dziś nie ruszała ( kazał obserwować )
Lekarzowi się zdaje że przenosze
ale gdybym jeszcze nie urodziła to 18.10
( dzień przed terminem ) kolejna wizyta
A wyniki super :)

Ja wlasnie wrocilam z Łazisk. Dopiero :sick: i padam na pyszczek :-(Nie mam na nic sil.
Napisze tylko tyle ze bylam na kawce u Trysi :tak::-) Jest ona pierwsza osoba ktora poznalam z tego forum i ktora mile mnie zaskoczyla bo okazalo sie ze jest o wieeeeele sympatyczniejsza niz w sieci :happy: (a juz na forum baardzo ja polubilam-grunt to wazelina:-p:-D). No i co najwazniejsze, ma wspanialego syneczka! Trysiu musimy sie koniecznie czesciej spotykac :tak:;-)W koncu mieszkamy niedaleko siebie no i ja czesto bywam w Łaziskach.

Aj! Juz nie moge sie doczekac kiedy poznam cala reszte Kobitek z BB :happy2:

Monysiu posluchaj moich slow i uwierz ze to cisza przed burza ;-):tak: Ja czekam z niecierpliwoscia na Twojego SMSka z info ze juz masz Milenke przy sobie:tak::-D

Ja witam ponownie z pracy.... hihihihihihi dzieciaki dostały zadanie na kompkach i mają "burzę mózgu".... a ja czekając na efekty tego zjawiska zajżałam szybko do Was.....

co do spotkania to jeszcze powiem.... bo mam tydzień z życiorysu wypisany i tak
  • poniedziałek- okazało się że we wtorek będzie kurator.... więc mnie przypomniało się że jeszcze rozkładów zajęć.... i robiłam to cały dzień i do 3,00 w nocy....:zawstydzona/y:
  • wtorek - warsztaty wewnątrz szkolne.... wróciłam wieczorem....:shocked2:
  • dziś myślę że nic nie wypadnie i wrócę normalnie...:tak:
  • czwartek - narada Rady Pedagogicznej, a później konsultacje z rodzicami...:confused:
  • piątek.... wieczorem oficjalna "popijawa" z okazji Dnia Nauczyciela (ja jadę samochodem) ale wypada mi się tam pokazać....;-)
więc nie wiem co jeszcze będę robić w sobotę.......

Monysia... uszka do góry... jeszcze trochę....

Czarnulka.... ty uważaj na solarium..... 20 października też mi nie pasuje bo Przemo ma urodzinki.... i mamy rocznicę ślubu ale ogólnie soboty i niedziele mam wolne

Witam z rańca! :-)

A co tu takie pustki znowu :confused::-( Dziewczyny, prosze mi tu zaraz pisac nowe posciki!!!! :tak::-)

Oliwka wlasnie skonczyla ogladac DOMISIE :laugh2: Nie wiedzialam ze taki Maluszek moze zainteresowac sie bajeczka ;-)Ale i tak najlepsze jest to ze gdy spiewaja jakies piosenki to Oliwia staje na nozki i tanczy :tak: :-D Wyglada to przekomicznie :-D:-D:-D:-D Tak slodziutko :happy2:

Czarnulko uwazaj z ta solarka :tak:Ja to wogole nie chodze na solarium bo sie tam dusze :-p

Diablico no to faktycznie masz zawalony tydzien Bidulko :-(

Oliwka dzieki za wyjasnienie ;P wrzuc jakies nowe fotki Saruni i Oliwci :-)

A ja dzis znow mam lekcje :eek::baffled: No ale trzeba miec w zyciu jakas kaske :dry:Dobrze ze to blizej jak Łaziska bo Zwonowice. A wieczorem czekaja mnie jeszcze zakupki w REALu bo w domu juz kompletnie nic nie ma :no::baffled:

Witajcie, wczoraj nie miałam czasu ale dzis mogę Wam się pochwalić, Widzialam się wczoraj osobiście z naszą Luczynką czy jak niektórzy wolą Luszczynką;-);-)!!
Ale sie ucieszyłam jak Cię zobaczyłam, wreszcie na żywca!!! jednak forum to je st fajna sprawa, bo można poznać takich superowych ludzi!!jak Ty!!!:-):-) grunt to wazelinka, jak to ujęłaś;-);-) aaa winogronkami i śliweczkami się zajadam do dziś....Dzięki że byłaś, cieszę się niezmiernie!!!No teraz to kolej na mnie może w przyszłym tygodniu jak będzie łądnie...:laugh2:
Kobitki ja juz wysiadam z tymi Waszymi ustaleniami, uzgodnijcie między sobą kiedy i gdzie a ja postaram się dostosować
MOnysia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, buziaki dla brzusiolka!!!:-):-)

Pozdrawiam i ściskam ciepło

Witam !!!

My z mężulem wzięliśmy się ostro za sprzątanko
Mamy nadzieję że po tych wyczynach się coś zacznie :-D
Teraz mała przerwa na obiad i wio dalej do roboty
Jak to nie pomoże to już nie wiem co będe robić :confused:

reklama
Monysia Monysia sprzątania i parnia jeszcze będziesz miała pod dostatkiem.

My mamy taki zkręcoy tydzień że szok.

Dalej robimy łazienkę - już to nudne się robi.

Idę do empiku bo dzisaij u nas otwarcie.

W piątek jedziemy do Bukowiny Tatrzańskiej

Do góry