reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dobry Wieczór

Monysia ale Milenka słodziutka i taka mała kruszynka, Tak tak a mówiłysmy ze warto było odpoczywać bo niemowlaki daja popalić,
Ja z cyckiem miałam to samo nawet usypiałam przy nim , a bywały nawet takie dni ze non stop wisiał na cycusiu , nie mogłam nawet spokojnie sie wykapac - mleczarnia była otwrata non stop.
Po nocy chodziłam zakrecona, a wyglądałam jak idz stąd......ciesze sie ze to juz za mna a Tobie zycze oby wszystko sie unormowało.

Dziękujemy za kolejne życzonka

reklama
monysia kruszynka słodziutka ,z tym karmieniem to normalka na początku z Oliwią na spacer nie mogłam iśc bo zaraz cyc :szok: cały dzień na nim wisiała:tak:i w nocy co chwilkę sie budziła. Sara w dzień tak co 2 -3 godzinki teraz juz jest fajnie ale w nocy sie wysypiam bo tylko raz je:-);-)

No Kochane to ja wkońcu nadrobiłam zaległości :tak:
oczywiście po wielu przerwach ;-)
teraz totalnie padam
ide się wykąpać
i zmykam spać :sorry:

Jeszcze raz dziękuję cioteczkom za wszystkie sms-ki, kciukaski i gratulacje :-):-):-)

Dobrej nocki

hej !!!!!

Monysia mała śliczna !! i ten cudny niosio !!! buziaki !!!!

Czarnulka Twoje gwiazdyjak zwykle urocze!!! nawet z sinym oczkiem ;-)

a mnie dopada jakaś depresja jesienna albo cuś :confused2:

HEj wieczorow ;-)

JA byłam pół dnia u teściów ;-) i sie byczyłam hahaha

Monysia jaka Milenka jest cudniasta istotka :-) Mozez nas zażucac jej slicznymi foteczkami ;-) A Moja Wikusia miała obcinane włoski juz 2 razy i za kazdym razem ma coraz bardziej kręcone ;-) Teraz wybieram sie z niuniami do fryzjera na dniach ;-) Na początku są proste ale po kilku dniach robią sie piękne locki jak u lalki ;-)

hejoooo hejooo, a co tu tak cichooo dzisiaj???heee???:wściekła/y::wściekła/y:
MOnysiu!!! przecudne fotki, Milunia przekochan, w tej bieli jak aniołeczek, tak słodo śpi...
Aniu, dotarły do Ciebie fotki?? bo zastanawiałam się czy zgodny adres wpisała z Twoim bo masz tych aaaa w adresie że szok, hehehe:-D:-D
No Czarnulka, Justyna,Luczynka gdzie Wy spiochy czy cooo???mokkate cholera no gdzie Ty jestes zeby ani razu w tygodniu sie nie pokazac to jest przegiecie pały!!! a ostatnio laski tak Cie wspominały , więc myslałam że ściągną Cię telepatycznie. Karlam a Ty co, Twoja galeria na BB krązy a Ciebie ani widu ani słychu!!!:wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y:
Kurcze normalnie chyba wprowadzę jakies kary pieniężne za niebycie tutaj dłuzej niż tydzień!!!!:-):-)
Madzia niestety jedyny lekarz jakiego znam z okulistów dla dzieci to przyjmuje w Katowicach Ligocie, CZD i M, jak bedziesz zaineteresowana to daj znać
Pozdro i złoto moje :-D:-D:cool::cool:

reklama
oo srebrooo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D chociaż nie, złoto moje bo Czarnulka mało wiele napisała, a tak poza tym to o złoto to tutaj niezbyt ciężko na tym forum, bo tu same śpiochy!!!!!!!!!!

Do góry