reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Monysiu ja też nie mam ochtoy hmmmJa nawet nie to,że się zle sama ze sobą czuje, po prostu nie chce i już:dry::dry::dry:
Justyna no to przygoda...Jak się czyta to to śmiesznwe ale musieliście się niezle wystarszyć.A swoją drogą bardz mądra wasza córcia:tak::tak::tak::tak:
Kubusiowa a może spróbuj na jakies polskiej stronce Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www, albo z tej stronki co monysia ma..Może wtedy łatwiej pójdzie z suwaczkami.:-)
JA bym podrzuciła chetnie małego teściwej i mi się kino marzy a Walentynki już tuż tuz.
Mąż na Walentynki będzie miał L4 po operacji ucha to cós się wymyśli:-)

reklama
hej :-)

No to i my spowrotem jestesmy hihihi :-) Z Justynkową rodzinką wybawiliśmy się suuuuuper ;-) No i własnie te wieeeczorki jak dzieci spać poszły było rewelka hahahaha Było krótko ale baaaardzo fajnie!

KAROLINKA WIELKIE GRATULACJE KOCHANA!!! DLA MĘŻUSIA RÓWNIEŻ GRATKI! FAJNIE ŻE LECIA BĘDZIE MIAŁA RODZEŃSTWO ;-)

Justyś nie zazdroszczę przygody powrotnej ;-) Raz jeszcze wielkie dzięki za super weekend :-)

Hej !!!

"Miło" słyszeć że nie jestem sama

To była okropna noc :wściekła/y:
normalnie aż siadłam i ryczałam
Milencia przespała może 3h poskładając
cały sen dziesiejszej nocy do kupy :sorry2:
A od 5 do 9 wogóle oczu nie zmrużyła :dry:
Potem zrobiła mega kupe,
poszło po nogawkach i na brzuch :confused:
Zdrzemła się chwilke a teraz siedzi
i ogląda telewizor śmiejąc się i gadając :-D

W dodatku Mężuś miał kłopoty w pracy :-(
Chcąc zapobiec aby facet sobie nie wsadził
w brzuch nożyczek, sam prawie miał je w brzuchu :wściekła/y:
Czy te okropne przygody zaczną go wkońcu mijać ?
Ech...

.Hej.

.Męczyły mnie tak około 2 tyg mdłości a dziś w końcu doszło do kulminacji;-),z samego rana,na dobry początek dnia;-).

.My po zakupach,nawet sprzątnęłam łazienkę a Lencia oglądała bajki na laptopie,ostatnimi czasy ogląda bajki jak zaczarowana:eek: i tylko biega i "daj baję,daj baję";-). Niedługo zacznę szykować coś na obiadek,dziś będą kopytka z cebulką ze skwarkami:-p . A tak najbardziej marzą mi się ruskie pierogi...:sorry2: co dzwonimy do teściowej to jej o tym nawijam więc mam nadzieję że je zrobi na nasz przyjazd.Tu nie widziałam niestety twarogu a przejadły mi się pierogi z kapustą:no:.

.monysia może niech mąż się postara o nastrój przed seksem. To na pewno by pomogło,jeśli pamiętasz co cię ruszało przed urodzeniem dziecka to chyba nie powinno być kłopotu z ochotą;-).

.czarnulka dzięki:-) ,też się cieszę że Lenka będzie miała rodzeństwo:-). No i super że świetnie spędziliście weekend:laugh2:.

.Miłego dnia.

reklama
Ja tylko tak przelotem , jestem w pracy:-):-):-):-)

Monysia u mnie długo to trwało , ale zmieniło się jakieś pół roku temu;-);-);-);-).

Ja dzisiaj tez nie wyspana pobudki, wiercenie co godzinę
Czarnulka dawaj fotki:-):-):-):-)

Karolina u nas bajki to codziennie
Wczoraj posciagałam kilka wiec znowu nowości bedą
U nas non stop leci BOB BUDOWNICZY - słysze tylko jak ogląda Marta BOB:-):-):-):-)albo PAT I MAT czylitzw Sasiedzi.
Czasami potrafi godizne w miejscu usiedziec, do tego kubek soku i jakies przekąsaki typu jabłko lub kiwi a czasem flipsiki

Do góry