reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hoł, hoł, hoł ;D

Karolcia przecież obiecałam że będę częściej ;)
może dzidzię brzuś boli bo mama coś zjadła świątecznego?? Ale lepiej sprawdzić i mieć czyste sumienie. Jak patrzę na twój suwaczek to wieżyć mi sie nie chce :o

Sandros to dziadkowie trafili w gust Soni, nie ma nic piękniejszego niż uśmiech dziecka, prawda??

reklama
sandros to ja zapraszam małą z odkurzaczem do mnie ;D przydałoby się ;)

Frezyjka mała mi bardzo dużo ulewa i czasem wymiotuje,w czasie karmienia musi parę razy przerywac i odbekiwać bo mała się kuli z bólu ::) i może pediatra ją zmierzy i zważy ? :) a o który suwaczek chodzi ? mam kilka opcji w co Ci się nie chce wierzyć ale posłucham też Twojej :)

Moja Natalka też okropnie ulewała, wszystko było zachlustane.
Suwaczek od dzidzi, chodzi o to że czas tak leci, już prawie miesiąc ma- to niesamowite.  ;)

Witam,

Trafili, trafili z tym odkurzaczem, ale usmiech to ciezko dojzec, odkurzanie to ciezka praca wymagajaca skupienia i takie skupienie na twarzy Soni jest widoczne ;)
Dzis bylismy u prababci, dostala wozeczek, no i wozi laki, a odkurzacz odpoczywa ;D

A usmiech... to cos pieknego, jeszcze jak sie tak glosno cieszy, a jak widac te usmiechniete oczka, dzieci sie tak wspaniale calym soba ciesza, wszystko jest w tedy radosne, nie tylko ich usteczka...

Karolina, a co jadlas na swieta, moze faktycznie cos bardzo nie spasowala malej, a jak jej katarek, czy dajesz jakies leki... Nie wiem, z tym akutar problemow nie mialam. Moze faktycznie dobrze skonsultowac sie z lekarka... Niestety niewiele pomoge

Pozdrawiam,

frezja mnie to wcale tak szybko nie leci ;) ;)

sandros no właśnie takie małe szkrabki nie potrafią udawać! jak się ciesza to jest to naprawdę :) nie jadłam za dużo na święta,wszystko symbolicznie ::) oprócz ciast :mad: a tu jestem zła na siebie bo chcę dbać o linię a tu napada mnie wilczy apetyt i przepadam :mad: ten katarek to chyba nie było nic takiego(i cieszę się że nie dawałam tych antybiotyków!!) bo ładnie oddycha przez nosek,czasem zakroplę sól fizjologiczną albo postawię niedaleko jej łóżeczka garnek z gorąco wodą(z solą) i takie małe inhalacje.dzięki za pamięć :)

wiecie może gdzie w katowicach można przebić sobie uszy tanio i bezpiecznie? :) nigdy nie miałam przekłuwanych ale jest tyle super kolczyków że teraz się zdecyduję ;D lepiej późno niż wcale :)

dobrej nocki!!!

HEJ!!! SWIETA I PO SWIETACH :)
MOJ SKARB DAJE ZNAC O SOBIE CODZIENNIE :) a ja juz niestety mam rozne problemy typu ciagle zgagi zatwardzenia itd:(
na swieta nic nie przytylam tylko o dziwo schudlam:(
A co u was?

Witajcie :)
Ja jestem mamusią z Sosnowca :) czy można sie do was przyłączyć??
Wczoraj właśnie się dowiedziałam że będe miała jeszcze jedno maleństwo :)
no i dzisiaj kończe 24 latka :)

lilith te ż bym tak chciała :) schudnąć :) no ale Ty to powinnaś przytyć a maluch na pewno dobrze się rozwija i przynajmniej będziesz miała mniej do zrzucania po porodzie ;)

czarnulka
witam :)
mylove27kp.gif
. Hm,szybciutko postaraliście się o drugą dzidzię :D no i wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin
misioprezet1fl.gif
pisz często :)

a my za chwilę wybieramy się do pediatry :)

reklama
my właśnie wrócilismy od pediatry :) mała zdrowiutka!!!i pani pediatra się ucieszyła że nie daliśmy tego antybiotyku!!(przepisała go lekarz ridzinny),podobno mogły się zniszczyć jelitka małej,więc ,dzięki Bogu, jest oki :) mała waży 4600!!!! przytyła aż 900 gram ;D i podobno z tego ulewa że tyle aż teraz je :) kochana ta moja mała :)

czarnulka gratuluję jeszcze że dzidzia w drodze :) pewnie się cieszycie :) teraz będzie na pewno chłopczyk do pary :) Wiktoria jest śliczna :)

Do góry