justyna a gdzie ty mieszkasz ???
lilith dobrze że humor dopisuje!
gratuluję pierwszej siary!! też też się cieszyłam,jak się pojawiła u mnie 
cześć ewunia
ja uważam że dąbrowa to też śląsk :angel: gratuluję drugiej ciąży
jak tam z dolegliwościami?
krox
tym bardziej że przeważnie proszę ją o szczerość co do różnych leków
nie bój się pytać
będzie ok 
sandros tylko mi nie mów że mała weszła do tej szafy sama ;D fajne zdjątko 8) no i moje mieszkanko jest małe więc łatwo będzie Sonię złapać ;D
beatko super że impreza fajniasta
ale gdzie zdjęcia ??? >
no i oczywiście że jesteś zaproszona 8) chyba nie wątpiłaś 
chochlik ja też niby dbam o dietę (no bo po ciąży
) ale nie odmawiam sobie przyjemności bo inaczej te życie byłoby do kitu
hehe,a placki jak najbardziej klasyczne
ale kiedyś dodam do nich pieczarki,słyszałam że smaczne
no i korzystam z jednej strony internetowej i przepisy sa bombowe
a masz może przepis na racuchy ? bo mnie ostatnio nie wyszły ale i tak mąż dzielnie zjadł ;D
ok to wstępnie spotkanie na 18 lutego sobota może się wydawać daleko ale zleci szybciutko no i każdy może już nie planować na ten dzień nic innego
czekam na odzew czy pasuje ? :-* oczywiście każda z nas jest zaproszona

lilith dobrze że humor dopisuje!
cześć ewunia

nie martw sięewaunia75 pisze:Wiem, ze może niektórzy się oburzą, że Dąbrowę G. nazywam Śląskiem bo przecież to Zagłębie. Faktem jest jednak to, że jest to woj. śląskie.
krox
ja zawsze mówię lekarzowi że słyszałam o danym leku i proszę doktorkę żeby powiedziała co o nim myśli,wszystko bardzo grzeczniutko i lekarka wcale się nie złościkrox pisze:sandros, dziekuje bardzo za te nazwy lekarstw. przy nastepnej wizycie u okulisty moze zasugeruje te specyfiki (??? chyba lekarze tego nie lubia...).
sandros tylko mi nie mów że mała weszła do tej szafy sama ;D fajne zdjątko 8) no i moje mieszkanko jest małe więc łatwo będzie Sonię złapać ;D
beatko super że impreza fajniasta
chochlik ja też niby dbam o dietę (no bo po ciąży
ok to wstępnie spotkanie na 18 lutego sobota może się wydawać daleko ale zleci szybciutko no i każdy może już nie planować na ten dzień nic innego