reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinko, ja również czekam niecierpliwie na foto wózka.
My Wielkanoc spędziliśmy u teściów. Było bardzo miło, a Kordian wyjątkowo uroczy i grzeczny. Za to wczoraj był nieznośny do obłędu.

Co do odchudzania...uff, a ja mam tak gigantyczny apetyt.....ponieważ przestaję karmić, trzeba będzie narzucić ograniczenia. :mad: a ja nie chcę!!!!!! ja uwielbiam jeść!!!!! tak jak mój mąż i syn!!!! jesteśmy wielbicielami wszelkiego żarcia.

Nie mogę jakoś wybrać się dziś na spacer, nie chce mi się, bo byłam o świcie w pracy na badaniach okresowych i jestem strasznie senna. Chyba sobie dziś odpuszczę.
Justyna Liwciorek + koszyczek, sama słodycz. Miałabym ochotę wyściskać taką pyzatą dziewczynkę. Cmmmok dla Liwci
wfoteliku63mv.jpg

reklama
no to wklejam fotkę wózka :D ma gratis pokrowiec na nogi i folię przeciwdeszczową :) i to za niewielką cenę :)
citysportret1tz.jpg

olak ale kordian ślicznie wyszedł na tym drugim zdjęciu :o :-*

frezja wiesz że ty i ja ...
przyjaciel.gif
:)

lilith myślę że kogokolwiek zaczepiłabyś na schodach wszpitalu i powiedziała że rodzisz to by Ci pomogli ;D

ale śliczna dziś pogoda :)

miłego wieczoru i dobranoc! :-*

Kasiu, jak się prowadzi ten Wasz wózek? Widziałam takie kilka razy i zastanawiałam się, jak są wyważone, że sie nie przewracają do tyłu. Bardzo ciekawa konstrukcja.

ale mnie głowa boli :mad: :mad: ze spaceru to ledwo wróciłam tak mnie nap.....

Kasia fajne zdj !!!

Ola Kordianek to chyba polubił bardzo swoje krzesełko :)

Karola właśnie podziel sie linkiem :) bo ja też przymiezam sie do czegos lżejszego !!

Ola: dla mnie bosko. jeździmy po piachu,żwirze i lesie. ale prawdziwy test przejdzie wweekend majowy - jedziemy do mojej rodzinki na wieś - tam dopiero są lasy.  ;D tylko nie umiem jeszcze jeździć do tylu z odblokowaaną tylną osią. ale tej zdolności nigdy nie posiądę - jak też nigdy nie zrobię prawa jazdy. to nie dla mnie ;D

trza sięruszyć, bo słońce do d........ zagląda ;D
u mnie śłicznie dziś świeci. tfu tfu - coby podoga był ładna już.
muszę się zebrać i posprzątać trochę, bo dzi przyjeżdża jeden z dwóch moich ulubionych kuzynów z żoną i ciotką. będzie fajnie, szkoda, że mogę pić tylko karmiiii ;D

miłego dnia dziewczynki i dzidziusie

reklama
witajcie.gif

zapodaje linka do wózka :)

kaśka76 czadowy to Ty masz wózek
icon_smile.gif
,pewnie super się prowadzi :) miłego dnia! no i najlepsi są goście których się lubi :D ;)

justyna mam nadzieję ze głowa dzisiaj już nie boli ::) :)

iza1 ale maleństwo z Karolinki a dopiero Lenka była taka tyci tyci :D

miłego dnia w tak piękną pogodę
zwarowalem.jpg
;)

Do góry