reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Na poczatek cos dla oka:

Mam Cie, zjem Ci, obedre Cie ze skory
jablko2kn.jpg

Cza staruszkowi pomoc... ale dlaczego to ja mam zapychac takim malym kiepsko ssacym ;D
odkurzacz1ok.jpg

Niech popstrykaja, ja mam czas 8)
stoje3fo.jpg

Justyna - pisalam nie raz o tej butelce - ja nie mialam wprawdzie problemow z butla, ale wiem jak sie Soni bardzo podobalo picie z takich butelek, zreszta do dzis woli to od niekapka.

Praca... Zakwasy mijaja, najgorzej bylo wczoraj - ledwo zwleklam sie z lozka, bylam senna, obolala, a musialam roznosic ulotki w Chorzowskich kamienicach, jejku az strach bylo czasem wchodzic, a te stromizny ::) Dzis zrobiam sobie wolne, Rafal juz wymiekal i prosil o wolne - chial sie z kumplem spotkac - zlitowalam sie nad biedaczkiem ;)

Lilith, jutro wielki dzien... A moze juz po wszystkim - zycze wszystkiego dobrego.

Kasia, jeszcze raz przepraszam, jutro do polodnia podam namiary na kardiologa, juz nawet karteczka wisi mi na lustrze, strasznie mi glupio :-[

Dzis latalam z moja mama po Wolnosci w Chorzowie; chcialam kupic sobie jakas garsonke - jejku, ja jakas chyba inna jestem, bo nic mi do gustu nie przypadlo, ta moda jakos zupelnie mi nie lezy... Chyba znow na egzamin wybiore sie w moich niezniszczalnych spodniach na kant ::)

A i w parku wyladowalam na chwile z Sonia... Cos od dwoch dni dziciaki tam maja mnie za "kolezanke". Przychodze to mi "czesc" mowia, proponuja zabawy w ganianego, ciagna do piasku by babki robic, by w pilke grac, na fontanne zaciagaja ::) Wczoraj to jedna pani nawet spytala - ja tak lubie w tym pisaku siedziec, czy chce by Sonia miala towarzystwo :p Chyba jeszcze dzieciak ze mnie

Pozdrawiam,

reklama
a ja znów dzis odbębniłam spacer, jak tak dalej pójdzie to sie zdepcze całkiem ;D

Liwia ma nową zabawe robi mi pierdziawki w brzuch i ubaw ma w tym jak nie wiem, ale ja cała osliniona jestem przy tym !!!

Sandros no ja juz jak pisałaś to wypróbowałam rade doświadzonej mamy i faktycznie Liwii pasuje tylko zawsze zapomniałam napisać Ci o tym !!

fajnie ze sie znów spotkanko szykuje ale szkoda ze nie moge być, i znów sama bede musiała człapać :) a tak bym chiała mieć jakąs towarzyszkę do spaceru, bo nudno takk łazic samemu, ale męzuś obiecał mi mp3 z radiem zeby mi umilić spacery :)

Witam,

Baska- cicho? Jakto cicho, dziewczyny sporo naprodukowaly...

Justyna, a skad jestes, jakos nie umiem zapamietac kto skad  :-[ Ale zobaczysz, jak Liwia Ci troche podrosnie, zaczniesz na hustawki chodzic, to poznasz pare matek - obecnie popoludniami nie nazekam na brak towarzystwa.
Ciesze sie, ze moje rady komus sie przydaly  :).

Pozdrawiam,

no zdjęcia superaśne !! a to ostanie bomba !!!!! no i fajnie że Sonia Ci posprząta mieszkanko ;)
Sandros ja jestem z Pszowa tj niedaleko Rybnika !!!

Witam,

Justyna - to faktycznie dojazd masz raczej nieciekawy ::)

Sonia sprzata, sprzata - przyznam, ze nawet chetnie, tylko ze sama nie nadaza ze sprzataniem, bo czastm tak balagani i brudzi ::)..... Wyrosnie.... Niestety pewnie z zapalu do sprzatania tez :p

Pozdrawiam,

beata78 no jasne że nie zapomnimy :D

baska to może i ty sie dołącz do tego żeby nie było tu aż tak cicho ;) napisz cos o sobie,wklej zdjęcie brzusia lub swoje... ? :)

sandros faktycznie ostatnie zdjęcie super :D widzę że sonia na dworze to wyglada już na 100%na dziewczynkę :) a w piaskownicy... po prostu tak młodziutko wyglądasz :laugh: mam nadzieję że będziesz w sobote ? :)

justa a to nie chodzisz z diablicą na spacery ? ile ty chodzisz na spacery :o jeszcze trochę to będziesz przychodziła na spotkania w katowicach na piechotę ;D

pozdrawiamy z Lenką :)

Karolinna Diablica mieszka w innej miejscowości i tylko jak przyjedzie do rodziców którzy są moimi sąsiadami to wtedy !! Ale oni chcą miec córcie i wnuka dla siebie ;D Ja jak czasem wyjde o 10 to wracam o 17 ;D oczywiście robie w miedzy czasie nalot na męza na małą przerwe by naładować akumulatory ;D Poprostu nudzi mi sie tak siedziec w chupie !! Średnio to tak 2 godz spacerku zaliczymy !!!

reklama
Witam.
Pragnę się pochwalić baaardzo długo oczekiwanym ząbkiem który pojawił się we wtorek, Nati jest strasznie marudna ale na szczęście nie ma gorączki.
W niedzielę jedziemy na komunię, więc dziś znów na poszukiwanie prezentu ::) wczoraj obleciałam pół Tychów (wyszłyśmy o 12, a wróciły po 4) i nic nie znalazłam, a z marudnym dzieckiem w wózku nie bardzo mogłam się skupić na tym co kupić ::) Dziś mężulek idzie z nami więc jak tylko się wyśpią to lecimy.

Pozdrawiamy.

Do góry