reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Justyna tak do godziny 15 moga byc, takie biale obloczki by czasem zakryc sloneczko, ale tak pozniej to juz nie, w tedy zawsze wychodze i nie lubie jak nagle mi sie slonko chowa... Moze jakies pojedncze, by nudno nie bylo ;)

Pozdrawiam,

reklama
Witam wieczorkiem :D

A WIĘC CIOTECZKI,MOJA WIKI ZACZEŁA REWELACYJNIE CHODZIĆ ZA JEDNĄ RĄCZKE :D
A GDY JEJ SIE ZAPOMNIE TO POTRAFI STAĆ OKOŁO 2 MIN BEZ TRZYMANKI NA WŁASNYCH NÓŻKACH :D JUUUUPI!!!! JESTEM Z NIEJ TAAAAKA DUMNA :D

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę bo nie bardzo mam czas. Wczoraj nie działał mi komp i musiałam nadrobić wszystkie zaległości, i tak nie zdążyłam wszystkiego poczytać.

Mokkate fajnie że masz już sukienusie, my też już mamy :) Karolinka dostała od dziadków. Mam nadzieje że nie mamy takich samych ;) Jak najszybciej wklej fotke :)

Kaśka - w Katowicach jest sklep na 3 Maja w bramie, zaraz obok kina Światowid. Są tam naprawdę super rzeczy do chrztu i na roczek. Jak będziesz szła ulicą 3 maja to jest na niej reklama tego sklepu (ciuszki w gablotce).

Czarnulka - gratulacje i całuski dla Wikusi!!! :-* :-* :-*

A ja usunęłam ten albumik z odliczaniem wieku bo w ogóle nie działa.

sandros nawet nie oto chodzi ze za cieplo tylko ze ma tak delikatna skore i takie faldki na szyi ze co bym nie robila to jak jest goraca to jeden spacer i ma odparzenia na szyjce i to jakies na tle uczuleniowym i odrazu imusi pojsc w ruch fenistil i rozne mascie,dlatego dla mnie a bardziej dla Milenki lepiej jakby bylo cieplutko ale nie goraco

Witam,

Czarnulka, pogratuluj ode mnie Wiktorii - a sama zaczni cwiczyc cierpliwosc i biegi, bo za niedlugo nieposiedzisz w jednym miejscu za dlugo ;)

Iza, widze, ze robimy zakupy w tym samym sklepie, pare postow wczesniej tez o nim pisalam ;)

Dzis jakos padam. Pochwale sie zdalam jeden egazmin.... jeszcze trzy... Jutro odwiedza nas rodzinka, wiec sprzatalam cale mieszkanko, nawet ciasto upieklam, mam nadzieje, ze nie zjemy zanim przyjda ;)
Sonia cos ostatno straszna maruda, potrzebuje wiecej uwagi, nie pozwala bym zajela sie czyms innym - mam juz wszystkiego serdecznie dosc, bo staram sie nia zajmowac, pogodzic zajecia domowe, a w zamian mam i tak tylko marudzenie :(
Teraz czas na nauke na kolejne egzaminy...

Pozdrawiam,

reklama
Ale tu pusto bez Karolinny :(

Sandros nie doczytałam że o tym pisałaś bo za bardzo nie miałam wczoraj czasu :) ale za to Kaśka ma info potwierdzone ;D

A do mojej córci zaraz przyjedzie przyszła chrzestna, ciekawe co dzis przywiezie.... :p ale wpadnie tylko na chwilkę.

Do góry